Biz kavga etmiştik. Ve ben kavga ettik diye ona kahvaltı hazırlamayı bıraktım. Ve dün para istedim o da sen küssün diye kahvaltı hazırlama bende para vermem dedi bende verme. Ben babamdan şimdi isterim
Bir sürü verir. Dedim saçmalama kızım al şu parayı ben şaka yaptım sakin ben hariç kimseden isteme para ben sana veririm istediğin kadar dedi sizce nedem
Bir sürü verir. Dedim saçmalama kızım al şu parayı ben şaka yaptım sakin ben hariç kimseden isteme para ben sana veririm istediğin kadar dedi sizce nedem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kavga ettin diye kahvaltı hazırlamazsan o da sana para vermez. Mantıklı buldum. Kavga konusu da önemli gerçi
Tamam bana para vermes bende babamdan alırım. Bu kader haklıyım
Kavga nedenini bilmiyorum bir şey diyemiyorum
Eşimin lise arkadaşımı kıskanması
Nesinden kıskandı?
Kahvaltıyı kadın mı hazırlamak zorunda?
@kedisi75 eğer çalışmıyorsa hazırlamak zorunda. Kim evdeyse o yapar.
Öncelikle anayasaya göre ve İslam dinine göre kadın evde temizlik ve yemek yapmak zorunda değil. Hani bu senin fikrin. Bana göre soruyorsan , çalışmak yorucu evde olan birşeyler yapmalı. Tabiki ama bu kölelik sözleşmesi durumunda olmamalı. Eşin dolapta kaba koyulmul şeyleri alıp yiyebilir. Ama sen o yoruluyor diye yemeğini yaparsın ütüsünü. Evini temizlersin bunlara okey. Ama herşeyide o çalışıyor diye kendine yıpratarak yapmazsın
Konuşma diyor
İslam dininde kadının ve erkeğin görevlerini daha iyi araştırmalısın. İkinci bir konu ben erkek olsam çalışsam ve eve geldiğimde temiz görmesem yemek yapılmamış olsa s’ktir git derim. Koca da çalışmasın o zaman. O da yıpratmasın kendisini. Var mı böyle mantık? Çalışmayan evle ilgilensin yemeği yapsın bi zahmet. Parayı yemesini biliyor
İslam dinine göre kadının görevleri
Kocasına güzelliğini sunmak.
Kocasından habersiz eve kimseyi almamak
Kocasının malına sahip çıkmak
İkinci üniversite olarak ilahiyat okumasam sana inanırım belki... İkincisi tanımadığı insan ile bile küfürlü konuşan. Bir kişiyle ne konuşulur? Ben sana anlatıcağıma keşke tez yazsaydım ben şundan bahsettim kimse evde boş durmak istemez durmamalı. Ama kölesi gibi davranmaz erkek. Çünkü İslam dinine göre ve anayasaya göre erkekler eve bakmak zorunda. Ayette biz onları kadınlar üzerine vekil kıldık. Kadınları korusun onlara baksın ve sahip çıksınlar diye diyor !! Ama kadın için ayette kocasının malını koruması gerektiği sadece vurgulanmış ! Bana belgelerle konuş ! Ayet at. Erkeğin gücü kadından daha fazla. Sabah kalkıp iki kahvaltı koyabilir kendine. Tabağınu kaldırabilir. Görevler ev iş diye bölünür. Ama bu demek olmuyor ki kadın erkeğin kişisel görevlerini yapsın. Evi toplar yemeği yapar. Çamaşır yıkar ama sabahın köründe tek kocası kalkıyor diye kalmak zorunda değil. Bende sana biraz daha araştırıp güzel konuşmanı tavsiye ederim. Ve ayette dinde olmayan bir şeyi iddia edenin münafık olduğu söyleniyor dikkat et. Dinden çıkma
Cümlelerimi idrak edebilseydin kadın erkek diye ayırmadığımı fark ederdin. Kadına köle muamelesi yapmıyorum. Senin ne okuduğun beni hiç ilgilendirmez. Ortalık okumuş dolu. Eşler hayatı birbirine zorlaştırmamalı. Biri çalışırsa diğeri evle ilgilenir. Bu kadar net.
Kızım sen özürlü müsün yalan yanlış iddia ediyorsun ya İslam dini ile alakalı! Yani bir bok bildiğin yok ortalık cahilisin ya ! Dogmatik bir yapısı olan toplumdan çıkmışsın ya seni bilgilendiriyoruz. AMA SENİN CAHİLLİĞİN GİDERİLMEZ ŞİMDİ S... KTİR GİT!
Okuduğunu da anlamayan sensin beyin yoksunu bdnde sana evde olan Zaten ilgilenir diyorum ama erkekte bu kadın nede olsa çalışmıyor diye yüklenemez diyorum aklın yok zikrin çok. Cehaletin beden bulmuş hali
Bana küfürden bahsettin 2 dakikada ağzını bozdun. İslamı öne atan sendin yoksa ben İslama göre böyle olmalıdır demedim? Kişisel görüşümü yazıyorum. Ne s. alak karısın ya.
Kocan seni s’iktir etsin. Yoksa eşin varken babana gitmenin de dindeki yerini sorgulardın. Ayy m. allll
Aynen
Kocam sana mı sorucak evde kalmış baba yanında sığıntı ezik okuamamış cahik
Noldu kız kuduruyor musun 😂😂 ne babası ne evde oturması ya ahahahaha
Çok kudurdum kanka cahilliği beni kudurttu
O nasıl koca öyle
gurur yapmış