sevdiğim çocuk nude istiyor. ama ben kapalıyım böyle bir şey asla olmayacak diyorum. bana soğuk yapıyor. ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen de istiyorsan at ama istemiyorsan güvenmiyorsan atma bu tamamen sen de biten bir şey mesela örnek veriyorum ben gerçekten seviyorsam atarım karşı tarafın istemesine bile gerek yok
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin için doğru olan kişinin o olduğunu düşünmüyorum. Senin değer yargılarına saygı duymayıp bir de bunda kendini haklı görmesi sana tavır yapma hakkını bulması zaten seni gözden çıkardığını gösteriyor. Gerçekten seven insan karşısındakini rahatsız edeceğini bildiği konularda baskı yapmaz. Fikrine saygı gösterir. Çünkü kaybetmek istemez. Kaybetme korkusu yalnızca sende olmamalı onda da olmalı. Bu yüzden sen de hayatındaki insanın derdi aşk evlilik vs. mi yoksa sadece cinsellik mi olduğunu sorgulayabilirsin.
00 Yorumla
Kapalıysan ve görüşüne zıt bir şeyse yapma düşüncelerine saygısı olmayanın sana da saygısı olmaz ilerde bunları düşünerek sevgili olması lazımdı nude almadan da yaşayabilir soğuk yapıyosa da ayrıl tavrını koy ben böyle bi sebepten soğuk yapılmasına gelemem benden bunu istemen bilr hataydı daha fazla seninle konuşmak ve görüşmek istemiyorum diyip ilişkiyi bitirmen gerekli ne kadar sevsen ve özleyecek olsan bile ileride iyi ki devam etmemişim diyeceksin adı üstünde o senin sevdiğin çocuk eşin değil
00 Yorumla
+1 yılAsla yapma, seven bunu yapmaz, seven duygusaldır, yarı yolda bırakmaz, evlenir, kullanmaz. Erkek olsa bile bu değişmez bir kaide, ne olduğunun bir önemi yok. Önemli olan zihniyet. 😏 Nerden buluyorsunuz bu tipleri. Tek amacı kötülük, se*KS vs insanlarla işiniz olmasın kızlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılİstersen atabilirsin güveniyorsan
10 Yorumla
+1 yılAtma! Seven insan bir fotoğraf için soğuk yapmaz. Ne nude sevdasıymış arkadaş ben anlamadım. Son zamanlar da her yerde nude isteyen insan görüyorum. Seni sen olduğun için sevmiyorsa, boş ver gitsin. Hayat cinsellikten ibaret değil, insanların bunu anlaması gerekiyor.
30 YorumlaBunu sorman bile hata değil mi sence? Ben hep kapalı kızların cinsellik namına kendilerini koruduklarını böyle şeyler yapmadıklarını düşünürdüm. Evet sizde insansınız ama dine yakın bir düşünce yapısına sahip olduğunuzdan ihtimal vermezdim ama kapalılar açıklardan daha fena. Kapalı birisi olarak dinine, başörtüne saygın yoksa tabikide atabilirsin. Ama dini yaşayan biriysen, örtünmenin ne demek olduğunu bilen biriysen bu soruyu sormak aklının ucundan bile geçmemeli.
20 YorumlaGerçekten seni seven insan senin kırmızı çizgilerini ihlal etmez ve seni anlayışla karşılar ihlal ediyorsa seni nasıl seviyor arada nasıl saf duygular oluyor bu şekilde çıkar ilişkisi ve menfaat devreye giriyor bu şekilde seviyorum deyip kendi kendini boşa kandırmasın #
10 YorumlaAtma tesetturluyum diyorsun hem günah hem de böyle erkekleri nereden buluyosunuz ya bu çocukta hiç mi akıl yok kapalısın utanmadan nude istiyor ben senin yerinde olsam o çocuktan ayrılırdım aklı fikri @исмаил ve seks derdinde olur bu tıp erkeklerin böylelerinden de bi bok olmaz
00 Yorumla
+1 yılGerçekten böyle bir soruyu sormanı beklemezdim sevmek böyle bişey mi :D bana gtnu başını atmiyosun al konusmuyorum seninle. Yahu sen kimsin diyeceksin önce:D kendi iradene sahip çık senin etin başkasının 2-3 atımlık Göz gezdirmesi için bu kadar düşük alçak değil. Yol ver gitsin nudeler 1 kere geldimi arkası durmaz sakız olursun bir süre sonra tek kavgada :D
00 YorumlaBir erkek için kişiliğimden vazgeçmen çok saçma. Kapalı ol ya da olma nude atmak saçma bir şey hele sadece hoşlanıyorsan daha. Eşin değil nişanlın değil. Seni cinsel obje olarak gördüğü içşn nude atmayınca soğuk yapıyor. Gerçekten sevdeydi nude atıp atmaman onun tavrını etkilemezdi
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorduğuna göre atacaksın sanırım. Keyif senin ben olsam hadi ordan git anan atsın derim 😂 harcatmayın kendinizi aklınızı başınıza alın anlık heveslere kapılmayın gerek yok pişman olursunuz ileride
02 Yorumla
Soran+1 yılsorum alttaki. soğuk yapmasın diye ne yapım? yoksa kendime saygım var. asla öyle bir hata yapmam
- +1 yıl
Senden istediği belli daha cevapmı arıyorsun arıyorsan da söyleyeyim yol ver gitsin uzatma hiç birde şey yapabiliyor bu tipler şakasına dedim seni denedim felan yeme bunuda yolu göster 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılİnanarak tesettüre girdiysen o m. al abaza için kendini açmanın mantığı yok. Kocan mı senin de görecek öyle? Acil uzaklaşmalısın ondan. Sana ve değerlerine saygısı yok. Kullanıp atma peşinde. Soğuk yaparsa yapsın ya! Buna mı kaldın sen.
10 Yorumla Tv lerce gazetelerde gönderilen o çıblak resimler tehdit olarak kullanarak tecavüzlere kadar giden durumlarla karşılaşılinca bu tür resimler ileride sıkıntı yaratabilir, bunu ısrar eden çocukta senden yararlanmak isteyen çocuktur, sakın ona güvenme
00 Yorumla
+1 yılSakın atma ama buraya yazdığına göre atmaya biraz daha yatkınsın gibi geldi seni gerçekten sevseydi nude istemezdi emin ol yarın ayrılınca seni tehdit ederse ne yapacaksın tehlikeli bence Bi iş yapacaksan baştan sona düşüneceksin.
00 Yorumla
+1 yılEğer istemiyorsan atmamalısın, her ne kadar onu sevsen de seni bu konuda zorluyorsa kabul edilemez. İstemediğini belirttikten sonra seni zorlamaya devam ettiyse seninle neden ilişki yaşıyor olduğunu bir sorgula derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kapalı olduğunu düşün hatırla?
Sevgili günah haramdır!
Twitter vs ifşa yerleri milyonlarca kapalı kızlar ile dolu arasında olmak istersen at..02 Yorumla
Soran+1 yılatmayacağım ki
- +1 yıl
Mesele sadece foto değil iyi oku.
+1 yılYapma bacım pisman olursun haram ya nasil goze aliyonuz ateş i onu sevindiricem derken uzme Rabbini. Kimse icin degmez ölüm var her an belki sonra pisman oldum tövbe edeceğim demeye vaktin olmaz yapma
10 Yorumla
+1 yılBende uzun uğraşlar sonunda istediğimi almıştım kapalı sevgilimden. Ama ben olsam atmazdım ileride pişman olursun basitleşirsin onun gözünde. Ciddi düşünmez artık.
10 Yorumla
+1 yılAbla bunun için soğuk yapıyorsa birinci sakin atma ikinci o çocuğu hayatından çıkar seni gerçekten seven bir insan senin fikirlerine saygı duyar
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. kendime saygım var istesem de atamam
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılAyrıl o zaman istemediğin bir şeye karşı soğuk davranıyorsa verdiğin karara saygı duymuyordur eğer direkt ayrılmayacağın bir sevgi bağı varsa ciddi bir şekilde belirt ona bunu yapmayacağını.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olup olmamaktan bağımsız olarak bu meseleden dolayı soğuk yapıyorsa zaten sana yaklaşma amacı bellidir ve bu amaçla yanaşan insanı değiştiremezsin, yolunu değiştirirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin o seni sevmiyor ve sen bunu anlamayacak kadar akılsız mısın. Seven baskı yapmaz, gönderirsen sen ağlarsın anan ağlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılatmayacağım zaten bunu kesin bir dille söyledim. sevdiğim için soğuk yapmasın istedim. zaten beni kaybedecek
- +1 yıl
Bırak yaparsa yapsın o kaybedecek. Bu şekilde kızları kandıramayacağını anlasın.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlü olmayı biraz daha düşün derim. Çünkü tesettürü sadece saçını örtmek için kullanıyor gibisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılyanlış anladın. tesettür inancımin gerektirdiği. ben zaten atmayı bırak düşünmüyorum bile. sadece sevdiğim için soğuk yapmasın istiyorum. zaten böyle devam ederse bırakacağım. soguk yapmaması için ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Hiç bir şey yapamazsın ne yazık ki.
Bunu sana sorabilecek bir düşüncesi varsa utanmaz da çekinmez de.
Rahat bir ilişkisi olsa, sevgilisi zaten açık bir kız olsa bir nebze istemeye yüzü olabilir ama tesettürlü bir kızla konuşup saygı çerçevesi altında sohbetini ilerletmek yerine nude istiyorsa yanlış kişiyle konuşuyor demektir. İkiniz de yanlış kişilerle konuşuyorsunuz bence. Sorun ne onda ne sende.
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim, iyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bırak gitsin seven insan sevdigini üzmez sen bu şerefsizi sevdigineds inanıyormusun resim atsan 2 gün sonra tehdit eder bunlar insan degil ler zaten
10 YorumlaNude atmalımıyım diye bile soruyorsan sen nasıl kapalısın süs niyetinemi takıyorsun aile baskısımı
11 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir hatayı yapamayacağımı kesin bir dille ifade ettim. sevdigim için soğuk yapmasın istedim. ama kendi bilir. yanlis dusunme
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu sebepten sana soğuk yapıyorsa emin ol, nude almak dışında bur amacı yoktur. Sakin kanma ve atma
12 Yorumla
Soran+1 yılatmayacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısın tabii ki, senden isteyebilir ama yapmadın diye suçlayıp uzaklaşmaya hakkı yok.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah için bu tipleri nasıl bulup seviyorsunuz halen şaşırıyorum.
20 Yorumla
+1 yılKapalı olmana rağmen senden nude isteyen adamı sen terk et aw
20 YorumlaAh canım bende aynı aslında yapmamak lazım ama ben yaptım ya😕ama artık öyle şeylere ara verdik çok şükür
00 Yorumla
+1 yılBir gün ilişkiniz bittiğinde acaba fotomu bir yerlerde paylaşır mı beni rezil eder mi korkusu ve tereddütüyle yaşamak istiyorsan at.
00 Yorumlaatma. seni görmek istiyorsa fırsat yaratsın. Bu dönemde bu kadar güvensizken insanlar kendi kendine kimseye bir şeyleri kullanacak kozları verme.
00 Yorumla
+1 yılAbartılacak bir şey değil yüzün gözükmeden istiyorsan at
02 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum
- +1 yıl
O zaman sevgili olma seni zorluyorsa hasta mısın anlamadım ki
At onu gitsin, madem kapalısın olman gerektiği gibi ol. O istiyor diye benliginden ödün verme. Tesettürün bi baş örtüsünden ibaret olmamalı.
01 Yorumla
+1 yılHayir seni sevseydi gerçekten nude atmanı istemezdi terbiyesiz Pe*vnk. Önüne daha iyileri çıkacak acele etme salla gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Atmalisin adamin seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan ama p. cin tepkide olup seni kandırmış ta olabilir karar senin
00 YorumlaHayır atma seven nude istemez ki zaten nude isteyen sevmiyordur bana göre sende onun her dediğini yapmak zorunda değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı bu? Niçin kapalısın? Vücudu mahrem yeri örtmek için. Nude nedir? Çıplak resim.
04 Yorumla
Soran+1 yılaçıklamada da yazdım. nude atmayacağım kesin. soğuk yapmasın istiyorum. ama kendi bilir beni kaybedecek
- +1 yıl
Hem günah hem başına bela alırsın. Yarın seni o resimlerle tehdit eder. Sevgili yapmak iste bu yüzden dogru degil. Sevgi istiyorsan ciddi birini bulup evlen
Soran+1 yılsevgilim değil. sevdigim kişi dedim. zaten bu isteği yüzünden olmayacağız da
- +1 yıl
Evet olmasin
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Amaci sirf buysa atma ama seni seviyosa ve sende aslinda atmak istiyosan at. Istemiyosan atma ve kesin dille belirt konuyu actirma, giderse gitsin
00 Yorumla
+1 yılSenin seçimin senin hayatın ama sevdiğine değil ciddi ilişkide olduğun zaman olur bu.
10 Yorumla
+1 yılerkeğin gözünde cinsellikten öte olduğnu mu zannediyorsun?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAsla atma, hem vicdanen rahatsız olursun, hem de ilerde ne olur ne olmaz, internete, dillere düşe bilirisin. Esas senin soğuk yapman lazım bunu istediği için.
10 Yorumla
+1 yılAçık bir kızım ama ben bile atmıyorum. Sen hiç atmamalısın, trip atmasın diye nude mi atılır?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBence atma seni gercekten seviyorsa bunu istemez. Bunun kapali ya da acik olmakla alakasi yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılDaha neler , tövbe tövbe. Saçmalama düşünmene bile gerek yok yallah başka kapıya de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim zaten durumu görüyorsun, olmayacak bir iş. İletişimi kes, o da başkalarıyla yapsın yapacağın, istiyorsa başkasından da ister.
20 Yorumla
+1 yılben yaşadım sen yaşama bu soğuk yapmalar falan hep şantaj sakınnn atmaa
00 YorumlaBende kapalıyım hanımefendi tüm algılarımı kapattım
00 YorumlaAtma, sonra ayrılıp pişman oluyorlar, siteyi gez rastlarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tavrından vazgeçme, kabullenmiyorsa da defolsun gitsin, delirtmesin bizi☺️
00 YorumlaBence atma sonra ayrılırsanız nude elinde kalır başkasına gösterirse?
00 YorumlaAsla atma, sakın. Bırak gitsin, çıkarı için seninle belli yani, kullandırtma kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıktan sonra o fotoğrafı internet aleminde paylaşmayacağız biliyor musun güvenin var mi
00 Yorumla Atma be daha fazlasını ister sonra
İstemiyorsun da ayrıca00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAt kızım, Yaradanı bildiğini kuldan saklamanın ne manası var, sen nude, atınca, soğuk yeri alçak basınçla, ter, değiştirip sıcak havaya çevirecek😆😆
02 Yorumla
Soran+1 yılvicdanimla sınayayım kendimi diyorsun. yok kalsın
Cevap sahibi+1 yılAz, veren candan çok veren maldan derler😆
Merhaba rahat biri değilsin bu sana zor geliyor ama cinsellik de ilişkinin parçası buna alışmak için bir çeşit prova yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAsla atmamalisin seni nude için üzen bir erkek seni sevmiyor dur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBide soruyor musun cidden kapalıysan direk engeli basacaksın
00 Yorumla
+1 yılAtma zaten atmayacakmışsın. Nude isteyen biri gerçekten değer vermiyordur cinsel obje olarak görüyordur böyle biri için günaha girmeye bile değmez. Bir gün seni terk ettiğinde de çok pişman olurdun öyle aşağılık birine gönderdiğin için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl gitsin ya da saygı duymayı öğrensin. Ama bence ayrılsan daha iyi olur yanyana gelince de rahat durmaz yoksa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger atarsan kendini cok kötü hissedersin
Disarda saçının telini gostermezken, bir erkeğe tamamen çıplaklığıni atmak bilemedim..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuk yaparsa yapsın sevgilinin pek iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası saygı duymalı sana ki bide kapalısin asla atma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt at
İlerde ayrıldığında ifşa sitelerinde paylaşıp cümle aleme rezil etsin seni01 Yorumla
Soran+1 yılonu geç vicdanım var atmayacağım.
- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt