Çok merak ediyorum da memur olan biri için genelde memur bir eş düşünülüyor, bugün arkadaşım da aynısını söyledi misal abisi bu sene doktor oldu ve doktor bir kızla evlenmelerini bekliyorlarmiş bu algı neden var? Biri memur olsa diğeri memur olmazsa evlenemezler mi? Ya da mutlulukları yaptıkları mesleğe mi bağlı kazandıkları paraya mi bağlı hani aşk hani sevgi? Böyle bir durumda sadece meslekler aynı olsun diye ya da ikisi memur olarak kazanç sağlamak için evlenmiş oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBizim insanlarımız karakter kişilikten önce statüye paraya havaya cıvaya önem verir. İnsanları tanımlarken bile o doktor o şu o bu diye konuşulur. Kişiliğinden daha az bahsedilir. Eğer statü olarak daha düşük bir mesleği yapan ama çok karakterli düzgün bir insan olsa bile sırf bu nedenden bile istemeyebilir. Evlenenler kişiler değil sanki statüleri.
01 Yorumla- +1 yıl
🙏🙏🙏 kesinlikle haklısın aslında buraya video yükleyebilseydim bu konuyla ilgili çok güzel bir video vardı da yayinlayamiyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de böyle algının olması son derece saçma. Oysa ki kimin kime aşık olup evleneceğini bilemeyiz. Meslek gruplarına göre evlilik yapmak saçma. Bir insan birisini gerçekten sevmişse, mesleğine falan bakmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef bu algı var ve herkes bu algıya göre hareket ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunlukla insanlar kendi iş çevresinden veya yakın çevreden kişilerle gönül ilişkisi kuruyor, demem o ki genellikle dizilerde-filmlerde oluyor zengin fakir aşkı.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Denk olsun diye düşünüyorlar birde tayin durumlarında memurların eş durumundan aileler bi arada kalabiliyor bazen işçi olunca şehir değiştirme şansları olmuyormuş
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılAynı zevkleri paylaştıkları için olabilir ortak yönleri vardır belki
03 Yorumla- +1 yıl
Ama hiç tanışmadan böyle algılara kapılıyorlar
- +1 yıl
Böyle bir algı var maalesef
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde ne aşkı ne sevgisi, menfaat ve çıkar heves zevk için her şey!
113 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın günümüzde her şey öyle bir hal almış
- +1 yıl
maalesef ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile daha da kötüye gidiyor her şey, peki ya sen ne düşünüyorsun?
Diplomanın önemi var mı senin için - +1 yıl
Diplomanin benim için önemi yok diploma sadece eğitim olarak kendini ileriye taşıdığının göstergesi peki ya ahlak vicdan sevgi saygı bunların diplomasi yok diye yoktan mi sayılsin. Eğitim önemli ama vicdan herşeyden daha önemli. Ben lise mezunuyum üni okumak kısmet olmadı babamı kaybettim evi geçindirmek zorunda kaldım çalıştım çabaladım. Eğer birgün karşıma beni anlicak bir eş çıkarsa ben okulumu yeniden okumak istiyorum. Büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum direk KPSS'den memurluğa atanma şansım var bu şansı da değerlendirmek isterim üniversitede okumak isterim ama KPSS'den katipliğe direk gecebilirim üni okursam başka bölümden devam edebilirim
- +1 yıl
Peki ya senin için önemi var mı
- +1 yıl
Ne güzel, sevindim senin gibi birini gördüğüme. Çok güzel düşünüyorsun. Kesinlikle katılıyorum her bir kelimene. Bence de eğitim önemli, edep ahlak haya insanın kendini yetiştirmesi çok önemli geliştirmesi elden geldiği kadar yapabildiği kadar olduğu kadar önce insanlık merhamet 😊
Benim için de çok önemli vicdan ama fazlası da zarar emin ol sömürüyorlar
Bende lise terkim üzüldüm, Allah rahmet eylesin benimde babam küçükken vefat etti hiç görmedim. Bende tıpkı sen gibi ekmek parası çalışıyorum küçüklükten beri. Rabbim kolaylık versin. Okumak istersen okuyabilirsin tabi ki neden olmasın okumanın yaşı yoktur yeter ki iste.
Anlayacak eş çok önemli, aile çok önemli eş olur vezir eder eş olur rezil eder eş olur cennette gibi hissedersin eş olur cehennemi yaşatır
Hadi hayırlısı inşaAllah atanirsin gönlünce olsun her şey
Oh oh maşaAllah
Benim için de hiç önemli yook diplooma kişiye kişilik ve karakter kazandırmaz nice üni mezunu şerefsiz var - +1 yıl
Aynen kesinlikle katılıyorum ben aslında buraya çok şey yazmak istiyorum da ama beni linclerler 😂😂
- +1 yıl
İçimden geldiği gibi yazdım, linclenmekten korkma, şu an ben varım ben seni korurum, ki laf söz edenleri genel olarak sektör et canları cehenneme,
Allah ne der diye düşün içinden geldiği gibi kafana göre yaşa Elif 😊benim de çok şey varsa yazdıklarıni yorumladım bunlar çıktı didjd - +1 yıl
Ben yazmaya kalksam artık susamam ve derinlere inerim 😂çok detayciyimdir
- +1 yıl
Susmazsan susma konuş rahat ol kimse yok bende detayci bir insanım fark ettiysen eğer yazdıklarına teker teker yazdım ya😅 detaylar değil midir önemli olan zaten amma velakinki sabah iş var benim uyumamm lazım yazacak olursan bir şey uyanır uyanmaz yorumlarım 😊
- +1 yıl
İş varsa sen uyu bari iyi geceler şimdiden kolay gelsin
- +1 yıl
Evet çalışıyorum, teşekkür ederim, sana da iyi geceler Allah a emanet olasın 😊
- +1 yıl
Rica ederim 🙃
- +1 yıl
EyvAllah 😊
+1 yılTürkiye’de var bu sadece ya toplumda şöyle sen memursun bir de memur karısı alırsın ya da memur koca bulursun iki maaş Gül gibi geçinirsiniz kimseye muhtaç olmazsınız. Ya nedennnnnn neden öyle şart mı var diğerleri insan degil mi
018 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende onu fark ettim ya çocuk olursa ikisi memur ilgilenemez anne günde 1 buçuk saatlik süt izniyle çocuğa ne öğretebilir ya da akşam o yorgunlukla kim yemek yapacak kim çocuğa bakacak çocuğa bir şey öğretecek
- +1 yıl
İnsanlara da bir şey diyemiyorum neden çünkü geçim zor çok zor anca yetiyor düşününce demi. İnsanlarda rahat etmek istiyor doğal olarak onunda etkisi çok. Ama bunu bize yapan sistem. Gelen ülkeyi insanlarımızı refahımızı düşünse bunların hiç biri olmaz
- +1 yıl
Tüm suç bizim tüm bu olanlara biz sebebiz bize zararı olan birşeye ülkecek karşı çıkarsak o olmaz herkes pisirik gibi yerinde dursa valla daha çok şey olur
- +1 yıl
İnsanlarımızı aptallaştırdılar cahilleştiridiler oy veriyorlar ama neden ne için verdiklerini bilmiyorlar vermek için veriyorlar
- +1 yıl
Ben oyumu çok güzel kullanıyorum asla vermek için vermiyorum
- +1 yıl
Güzel kullanıyorsunuzdur tabi eminim ama Şunu söyleyim. şu an ülkeye fayda saglayacak bir tane parti yok hiç biri tamamen farlı birileri lazım gerçekten Atatürk’ün ilkelerini yaptıklarını benimsemesi lazım ki ülke için ciddi anlamda faydalı olsun
- +1 yıl
Aynen valla özellikle son 10 15 senedir bizler için bir şey yapan yok tahta geçen cebini dolduruyor gidiyor verdiğimiz vergileri bile bize yararli bir şekilde ulastirmiyorlar
- +1 yıl
Kanunlar bile onların işine geldiği gibi oluyor
- +1 yıl
Vergiler? Bize ulaşmayı bırak zengin şirketlerin vergi borçlarını bizim vergilerimizle ödüyorlar ya köprü yol hava alanı yapıyor geçiş garantisi hazineden nedennn neden bizden habersiz bizim vergilerimizle neden zengin ediliyor o şirketler. Tek adam rejimi bu işte insan oğlu hata yapmak için yaratılmış neden tek bir kişiye bağlanıyor her şey. Referandumda verdiler oyu verin kardeşinize dediler nasıl oluyormuş görün dediler gördü millet. Ekonomi kötü degil yok ki. Mülteci kampı oldu Türkiye bizim vatandaşlarımıza zarar veriyorlar ölüm taciz tecavüz sonuç yine onları savunuyorlar
- +1 yıl
👍👍kelimesi kelimesine katılıyorum sana ne diyim ki benim içimden geçen herşeyi döktün buraya
- +1 yıl
Herkes böyle ülkesi için halkı için iyi olan şeyi düşünmek zorunda aslında biz takım tutar gibi parti tutuyoruz ve o kadar kişi sevdikler akrabalarıyla küski parti meselesi için sen sağ ben sol bırak arkadaş biz hepimiz bu ülkenin milleti insanı degilmiyiz ne sag ne solu ülkenin faydasını düşünün
- +1 yıl
Herkes bizim gibi düşünmüyor mesela ben Kürt kızıyım bunu batıda birçok yerde dile getirsem linç edecek olanlar olur bunu biliyorum bana bu ülkenin bir vatandaşı gözüyle bakmazlar aynı dini paylaştığımıza bakmazlar aynı dili konuştuğumuza bakmazlar Kürt kızıyım diye düşman görünürum onlara
- +1 yıl
Bunu bizim milletimize aşılamışlar Kürtler terörist asıl terörist bizim insanlarımızı bir birlerine düşürenler. Bu ülke hepimize yeter ya
- +1 yıl
Aynen öyle ki ben nerde olursam olayım aslımi asla inkar etmem sen cizreye gel gör insanlarını tanı bir daha gitmek istemiceksin
- +1 yıl
İnşallah gelirim görürüm istiyorum da görmek gelmek askerliğimi Siirt’e yapmıştım çok sıcakkanlılarcı cidden
- +1 yıl
Cizre daha sıcakkanlıdir emin ol
- +1 yıl
Eminim öyledir
- +1 yıl
🙏🙏
Tatiller uyuşsun diye knk sjd
Şaka maka kafalar uyuşması için eğitim ve gelir düzeyinde uyum lazım, ben ingilizce müh okudum sevgilim tıp okuyo ingilizce anlamıyo mesela zor uyuşuyoeuz keşke ingilizce tıp okusaymış cahil ingilizce bilmiyo kız ya püüü00 Yorumla
+1 yılSanıyorum gelir açısından eşit olmak için bak benim bir işim yok bedensel engelliyim kim evlenir kimse 😂
08 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun öyle deme ya elbet birgün biri sever veya biri olur her şey
Kader kismet işi - +1 yıl
Kısmet de ne bileyim Elif hayırlısı olsun her şeyin yanlış anlama kendim ile barışık birisiyim
- +1 yıl
Amin herşeyin hayırlısı ne güzel işte kendisiyle barışık insanlar daha pozitif oluyor
- +1 yıl
Aynen kimseye de eyvallah etmem yani benim senelerce hastanelerde annem vardı
- +1 yıl
Rabbim başınızdan eksik etmesin
- +1 yıl
Amin maşallah aklı başında kızsın sevdim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Sende beni takip edebilirsin istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu hastalıklı bir kafa bence
7 sene memurluk yaptım
Kesinlikle memur bir eşim olsun demedim
Hala da demiyorum
Tam tersine
Memur bir eş istemem
Haaaa öğretmen vb olur
Olabilir o zaman
Ama özellikle tercihim değil017 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle bir kafa yapısı hep bir pişmanlık yaşar
Cevap sahibi+1 yılSen çalıştın mı bayramda kafede
- +1 yıl
Bayramda pizzacida çalıştım neden ki
Cevap sahibi+1 yılPizzaciydi hatırladım şimdi
Sevindim iş bulmuş olmana
Baban yoktu sen en büyüklerinden sanırım
Umarım güzel bir iş bulursun- +1 yıl
Evet pizzaciydi şu an çalışmıyorum sadece bayramda çalıştım
Cevap sahibi+1 yılDevamlı çalışma imkanın var mı orada
- +1 yıl
Hayır yok sadece bayram için aldılar
Cevap sahibi+1 yılPeki başka bir yerde kalıcı iş bulabilir misin
- +1 yıl
Bilmiyorum keşke olsa
Cevap sahibi+1 yılLcw BİM migros şok a101..
Bunlar var mı orada- +1 yıl
Evet var ama herkes akrabasını tanıdığını işe alıyor yani torpilli
Cevap sahibi+1 yılHiç iş yapacak bir tanıdığın yok mu
Seni güzel bir işe yerleştirebilecek- +1 yıl
Var ama maaşlar çok düşük geçenlerde bir gelinlikciye iş başvurusu yaptım bana 1500 dedi
Cevap sahibi+1 yılAylık 1500 mu
1500 çerez parası artık be 😒- +1 yıl
Aynen dalga geçer gibiydi ya
Cevap sahibi+1 yılUmarım güzel bir işin olur poncik
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirilerine denk geliyorlar daha çok. Herkes herkesle evlenebilir, sadece pek bulmazlar birbirlerini denk gelmezler. Ben de doktorum, ama farketmez kiminle evleneceğim
04 Yorumla- +1 yıl
Genelde ona çok dikkat ederler kimin kime iyi geleceğini bilmeden memursa evet değilse hayır kafasindalar ben çok memur eşle karşılaştım mutlu değiller boşanıyorlar çocuk ortada kalıyor ya da çocuğu yetiştiremiyorlar, çocuk bakıcıya emanet ediliyor ya anne baba evde olmayınca bakıcı ne kadar dikkat edebilir hickimse bir anne kadar çocuğunun üstüne titremez ben memur olsam bile çocugum olunca işimi bir süre bırakır çocuğumla ilgilenirim çocuğumu kimseye emanet edemem kimse benden iyi bakamaz
Cevap sahibi+1 yılSiz ne iş yapıyorsunuz?
- +1 yıl
Ben büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum lise çıkışlıyim babamı kaybettigim için okumaya fırsatım olmadı ilerde bigun öyle bir fırsatım olursa uniden devam etmek istiyorum ya da KPSS'den direk memurluğa atanma şansımi kullanicam
Cevap sahibi+1 yılBu anlattığın sorunlar birsürü evlilikte var. Memur olmakla bir alakası yok. Evet eş seçerken mesleğe bakıyorlar tekte, çünkü kişiyi tanımak üstüne düşmek çok vakit ve enerji alıyor. O yüzden teker teker herkesi tanımaya uğraşmıyor kimse. Herkes ilk gördüğü kişinin ya tipine ya parasına statüsüne vs bakar. Bu yüzden şans işi
+1 yılBulundugu ortamda tanistiklari icindir. Yoksa ask bu ota da konar bokaada.
05 Yorumla- +1 yıl
Aynı ortamda tanışma olmazsa bile öyle birini istiyorlar
- +1 yıl
Ne bu ev kiralar gibi. Memura kirali. 😂😂
- +1 yıl
Öyle valla görüyor duyuyoruz
- +1 yıl
Umrumda degiller ya
- +1 yıl
Benimde ama merak ettim o yüzden sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUyumlu bir hayat olsun diye 😃hem meslektaşlar hemde çalısma saatleri ayni.
Memurluk kalpazan işidir 😄00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlilik ekonomik güç birliğidir artık. Kim kiminle birleştirebilirse. Parasal kaygılar ağır basar.
04 Yorumla- +1 yıl
Bence evlilik sadece maddiyat üzerine kurulmamali
- +1 yıl
Maddiyat önemli ama önemli olan başka şeylerde olmalı
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Herkes kendi dengi biriyle evlenmek ister, kimse başarısız bir insanla evlenmek istemez.
030 Yorumla- +1 yıl
Misal ben lise mezunuyum okuma fırsatım olmadı ama er ya da geç uniyi okuyup meslek sahibi olacam Allah nasip ederse.
- +1 yıl
Yani sen zengin biriyle düşünüyorsun
- +1 yıl
Öyle haklısın
- +1 yıl
Ben eve geldiğimde sıcak yemeğim olacak benimle daha çok ilgilenecek bir eşim olacak eğer halden anliyorsa bana destek çıkar. Kendimden örnek veriyim misal eşim bi anda maddi sorunlar yaşarsa kenarda köşede ne varsa alır eşime veririm her türlü destekte bulunurum gerekirse masraflardan kisar harcamalarima dikkat ederim en azından eşim başını her yastığa koyduğunda o sıkıntıları düşünmez onu etkileyen her şey beni etkiler ikimiz aynı evde aynı hayatı paylaşıyorsak sevinçte üzüntü de ikimizi etkiler. Bence eşlerin birbirini anlaması gerekiyor bencil bir eşi kimse istemez
- +1 yıl
Ben tek yaşamama rağmen 700 lira elektrik faturası geliyor ve toplam fatura miktarım 1300 civarında tutuyor her ay, çöpçülük yapan bekar bir erkek akrabam var 10 bin lira net maaş almasına rağmen zorlandığını söylüyor her karşılaştığımızda.
Sıcak yemek ve ilgi ile maddiyat sorunu maalesef aşılamıyor. - +1 yıl
Herkes benim gibi düşünse eminim hiçkimsede sorunun s si olmaz
- +1 yıl
Biliyor musun her şey kafada bitiyor harcamalara dikkat edildiği sürece aşırı ve gereksiz şeyler alınmadığı sürece 10 binle krallar gibi gecinirim
- +1 yıl
Valla kusura bakma da onlar gecinemiyor biz gül gibi geciniriz o parayla artı ben o parayla az Cok birikim yaparım
- +1 yıl
Ben sosyallesmeyi severim para harcamayı da severim ama ona rağmen birikim de yapıyorum şu an çalışmıyorum Rahmetli babamın malumen emekli maaşı var parayı yerine göre harcamayı bildikten sonra her türlü gecinirsin
- +1 yıl
Her gün makarna yesin demedim ki sanırım kimse ben kadar dışarıdan yemek yemeği sevmiyor ama ev yemeklerini de yapıyorum yiyorum her türlü yemeği de yaparım
- +1 yıl
Ya tamam da bunları evde yapıyorum zaten evde tantuni de yaptığım olmuştur İzmir kumrusu da yaptığım olmuştur gerisini sen düşün artık
- +1 yıl
Baklava bile yaptığım oldu
- +1 yıl
Ya ona bakarsan biz 2 500 en fazla 3 bin alıyoruz ama herşeyimiz de var çünkü biz harcamasını biliyoruz çarçur etmiyoruz hatta hergun netten de birşeyler alıyorum
- +1 yıl
Ben yemekten söz etmiyorum genel olarak öyle
- +1 yıl
Ülkede tek o adam yaşamıyor sen sadece o adamın hayatı üzerine düşünüp kendi hayatını nasıl kuracaksın acaba - +1 yıl
Ben öyle sorunlar yaşayabileceğimi düşünmüyorum ben kendimi çok iyi bildiğim için
- +1 yıl
Ben evimi çekip çeviririm ayrıca kenarda köşede birşeyler biriktirir o parayı değerlendiririm
- +1 yıl
Hayır sıfır olmaz sen kendini neye göre hazırlarsan sen onu yaşarsın herşeye zor ve imkansız bakıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBrnde memur olarak atanacağım
Memur olsun isterim06 Yorumla- +1 yıl
Peki memur olmayan birine aşık olursan ona rağmen yine memur birini mi istersin
- +1 yıl
Ekonomi kötü maalesef memur isterim
Bir de kafa yapısı uyumlu olmalı - +1 yıl
Misal memur eşlerde çocuk oldu mu bakmıyorlar bakıcıya emanet ediliyor şahsen ben çocuğumu kimseye emanet edemem
- +1 yıl
Çocuk istemem
Zaten evlenmeyi de düşünmüyorum aslında - +1 yıl
Misal öyle yani daha önce iş arıyordum öğretmen çocuğu vardı eşlerin ikisi de öğretmendi çocuk gelmiş 4 yaşına hala tuvalete gidemiyor kendi yemeğini hiç alip yiyemiyor tuvalet eğitimi aldı mı diye sordum evet yaa çok uğraştık ama öğrenemedi dediler bana ne kadar süre diye sorduğumda 3 hafta dediler zaten bitek akşamları evde oluyorlar böyle bir durumda 3 hafta hiçbirsey bile değil
- +1 yıl
Çocuk yapılmamalı bu durumlarda
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin istediğin ben evde oturayım eşimin mesleği iyi olsun yani asgari ücretli olmasın senin tam olarak istediğin bu
01 Yorumla- +1 yıl
Bu nereden çıktı bu kanıya nasıl vardın acaba çok merak ediyorum
+1 yılKafa yapısı çalışmıyor gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çifte memur maaşı ile geçinmek daha kolay diğerine nazaran
02 Yorumla- +1 yıl
Olsun yine de
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha rahat ederler
Mantık evliliği artık aşk yok00 YorumlaGaranti meslek diye.
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem