Onu engelledim?

Sosyal medyada tanıştık onla. İlk 1 yıl falan beni hiç görmedi. Sormadı da nasıl birisin diye. Çok da iyi anlaşıyoduk onla. Sonra bir gün sen kimsin demeye başladı tanıdığım biri misin falann demeye başladı yok dedim. Emin olması için benden fotoğraf istedi ve attım bana o zaman çok güzelsin biliyo musun demişti. Fotoğraf atmadan önce de sen gibi birini isterim hayatımda diyodu, tipe önem veren biri olmadığını söylüyordu zaten sürekli. Neyse bana açılmaya başladı beni görmeden sevdiğini falan söyledi. Onun bana karşı bir şeyler hissettiğini anlayabiliyordum. Neyse artık bir şeyler olması için çabalamaya başladık ama sanırım ikimizde beceremedik bunu. Ben onu sürekli arayamıyodum o ortamı yakalayamıyodum. Görüntülü konuşalım dediğinde çekiniyodum ya beğenmesse diye düşünüyodum falan. Gerçekten müsait olmadığım zamanlar da oluyordu, müsait olunca da çekindiğim zamanlarda. Neyse bi de bu alkol alıyor. Ben ona ciddi bir ilişki yaşamak istiyosan alkolu hayatından çıkarman lazım desem de çıkarmadı. Bana çıkarıcam bırakıcam dese de bunu asla davranışa geçirmiyodu. Bir gün konuşup 10 gün konuşmuyoduk. Çünkü ben ona çabaya dair bir şey bulamıyordum ama habire de beni sevdiğini falan da söylüyordu her fırsatta evleneceğimizi sen yeter ki gel de ben hazırım evlenmeye falann diyodu ama alkolu hayatından çıkarmamıştı daha. Neyse ben her defasında yazınca ona dönmeyeceğimi kendi kendime desem de yapamıyodum o yazınca dönüyordum ona. Zaten bir hafta önce ona ben seni en son engelleyecem çünkü her defasında kendimi sana yazarken buluyorum dedim o da bunu söylediğimi duyunca üzüldüğünü dile getirdi. Sonra bence sen bana yazmayı kesemessin gibi dedi. Neymiş bizi iyi bir gelecek bekliyomuş ama birax zaman gerekiyormuş falan. Sonra biz dün yine konuşmaya başladık. Benle ilgili bir kaç şey söyledi ben de kabul ediyorum dedim bunu gayet güzel bir dille konuşuyoruz gülerek.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ona bu anı bence ölümsüzleştir dedim bir daha yakalayamassın dedim tamam bu gece gidip içicem dedi hayır dedim ya ben ya alkol dedim vallaha içicem dedi öyle mi dedim cevap yazmadı hiç sabaha kadar da bekledim yazmadı ben de aldım engelledim hem WhatsApp dan hem de Instagram dan. şu an çok zor geliyor ama hak etti. Ne zaman fark eder meçhul. Fark etse de yazmaz sanki. Öyle anlatacağım kimse yok diye buraya yazdım. Düşünceniz nedir?
Onu engelledim?