Erkek arkadasim işten geldi çok yorgundu dinlendikten sonra seni arayacağım dedi birkaç saat geçti içimden bir ses onu ara dedi çok ciddi söylüyorum bir his ara dedi aradım mesgul çaldı sonra tekrar aradım çalıyor dedi. Mesaj falan attım daha sonra bir kere çevrimiçi göründü biraz zaman geçince gene aradım başka bir aramada dedi gene aradığımda bu sefer çalıyor dedi mesajlarıma falan bakmiyo diye çok ofkelendim daha sonra aradığımda açtı uyuyordum dedi sesi de uykuluydu çok yorgun da olduğunu biliyorum neye uğradığını şaşırdı ben ona böyle tepkiler verince ona şaka yaptigimi falan bile sandi wpde böyle hatalar olabiliyor mu? Kendi daha önce çok kötü şeyler yaşamış ben sana neden böyle bsey yapayım dedi yemin etti arama kaydını falan da attı. Ona çok kötü şeyler soyledim Şu an ona cevap vermiyorum ve hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum yardım lütfen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalanında böylesi. Yemini insanlar ağız alışkanlığı söylüyor onu geç , çevrimiçi olmadığı halde de öyle gözükmez hikaye anlatmasın. Anca whatsapı web masa üstü kullansa ordan devamlı çevrimiçi gözükür.
Ağzıma geleni söyledim şu an netini kapatmış en son da bana neler neler söyledin nelerle sucladin sağ ol yazmış
İnsanlar resmen oyuncu olmuş. Haklı olacak ve bu cümleleri kuracak öyle mi. o haklı olsa emin ol arar açıklama yapar ikna etmeye çalışır vs vs.
Aradı kaç kere aradı dört beş kere aradı mesaj attı
Benim düşüncem amatörce bariz bi yalan söylemiş. Şimdide inkar etmeye çalışıyor. Ben inanmazdım ancak böyle bir şey ilk defa oluyorsa , senle gün içinde ilgilendik konuşuyorsa şüphelenecek hareketi yoksa konusabilirsin ama şüphelenecek tavırları bu ilk değilse ben olsam konuşmazdım
Böyle bir şey ilk defa yaşıyoruz aramız çok iyi çok güzel konuşuyoruz ilgileniyor benimle ama aşırı güvenim gitti bir kere hadi WhatsApp hatası diyeyim çevrimiçi de mi öyle yani o kadar kötü şey yaşayan bir insan bana kötülük yapar mı onu da bilmiyorum
İnanki körü şey yaşasın yaşamasın yapıyorlar. Hemde alasını yapıyorlar. Sen bu saatten sonra onu yakın takibe al bence telefon meşgulde olduğu halde yok uyuyorum bilmem ne dediyse bir şey saklıyor. bunu de en iyi onu test ederek vs anlarsın
Yani sizce bu durumda devam edilebilir mi şüpheyle çünkü ufak bir şey değil bu
Ben olsam bi müddet konuşmaya ara verirdim hiçbir şey yok ve olmamış gibi devam edemezdim
Ya şaka gibi şimdi kendi yazmıyor bir şey demicem yazmış en son beni böyle suçladin neler dedin bana diye
Bence nokta dahi yazma ona uzun bi müddet bekle bakalım adım atıp kendi mi yazacak yazarsa ne diyecek vs
Bir kere görüntülü aradım ama açmadı aramanın sebebi gene meşgul calaack mi diyeydi ama artık aramam haklı gibi mesajıma bakmiyor :) aramalarıma falan
Oh ne ala suçlu olup haklı duruma geçmeye çalışmak. Şuna yazma sen haklısın o cevap yazmanı beklemeliyken sen bekleme
Yazmicam yazarsa cabalarsa cabalasin cabalamazsa da ona güvenmediğimi düşünüp daha üste çıkacaksa gitsin
Hayırlısı olsun hakkında.
Teşekkür ederim
Bu kadar üzerine düşme rahat bırak erkekler çabuk sıkılır böyle durumlardan.
Başka bir aramada diyor ama ve uyuyordum diyor güvenilir bir şey mi
Söylediğine göre baya çelişkili konuşuyor yalan söylüyor olma ihtimali var tabi neden öyle söyledi onu bilemem ama bir kere olduysa sıkıntı olmaz. Sürekli oluyor mu böyle sürekli yapıyorsa sıkıntı
Hayır ilk kez böyle bir şey yaşandı ama üste üste yaşandı ilk aradığımda meşgul çaldı sonra aradım beş dakika sonra normal çalıyor dedi bekledim biraz daha aradım yirmi dk sonra başka bir aramada dedi zaman geçti arayınca uyuyordum dedi uykulu ses tonuyla
Son durum ne peki?
En son beni nelerle suçladin ne demek istediğini gayet iyi anladım hiçbir şey demicem yazdı bir saat sonra ben de aradım mesgul çalıyor başka aramada diyor ve sen uyuyorum diyorsun mantıklı bir açıklaman varsa söyle yazdım daha yazmadı
Sürekli ne meşgul böyle maşallah ben senin yerinde olsam kendimi biraz geri çekerim başka şeylerle ilgilenirim. Konuşmak istediğin zaman ikide bir meşgul olacaksa ne anladım ben sevgiliden. İlgini bunun üzerinden biraz alıp kendini az da olsa geri çekmen lazım.
Hayır sorun şu dinleneyim azıcık seni arayacağım dedi o sırada telefon meşgul çaldı
Fazla rahat çok profesyonel
Yüksek ihtimalle yalan söylüyor ama o kadar kötü şey yaşayan bir insan ve bana lütfen boyle şeyler yapma o zaman yikilirim diyen bir insan neden bunu başkasına yapar ki
Hiçbir fikrim yok ama yalan söylüyor biz bile çocukken babalarımız odaya gelirken gece uykulu ses çıkartmıyor muyduk yani kesin yalan söylüyor
Ya sesini tabiki değiştirebilir uyuyordum da diyebilir aramız bunun dışında o kadar iyi ki şu an çok arada kaldım bı yandan güvenim eksildi bı yandan ne bileyim
Fazla güvenme üzülen sen olursun
Artık zaten güvenim çok azaldı devam edip etmeyecegime nasıl karar vercm onu da bilmiyorum teşekkür ederim
Konuyu aç onada söyle olsun bitsin
Okurken bunaldım relax canım okey
Bu ne demek ama siz bu şekilde bir şey yasasaniz güveniniz gitmez mi
Şüpheli durum..
Tüm güvenim kırıldı inancım kalmadı aşırı kötü hissediyorum
Şüphe varsa; güven yoktur. Güven olmazsa da ilişki olmaz..
Uzaktan ilişki bı de aşırı zor cidden haklısınız şüphe oldu mu artık güvenmek çok zor
Yani..