Bana ilgisi vardi cok hoslaniyordu lakin Beni iki ay once, babanla samimiyetimiz vardi ben sana seni sevdim desem bu ona ihanet olmaz mi diyerek reddetti. bir daha mesaj atma ben istemiyorum nisanlanacagim dedi. Ardindan konusmalarimizdan sonra engelledi ve iki ay engelli kaldim. Lakin engeli kaldirmis ve buyuk ihtimalle nunaram ondan kayitli da degil. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkinda?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Döner dicem dönmicek ama hadi döner diyelim
Önce ilgimi cekmek icin kicini yirtti ben sevdigimi soyleyince vebali gibi kacti ben de ona seni Allaha havale ettim dedim. Ne diyeyim allah gonlune gore versin kotu insanlar kotuleri bulsun bizim gibi saflari bulup can yakiyorlar ya hani.
Saf diye bir şey yok
Ne o zaman canım miyim herhalde oyleyim boyle bir insani sevdiğim icin
Salka miyim yazcaktim hay bu klavyenin var ya
Hahaha sakin ok
jshzhxh aglancak halime guleyim bari
Gül ya boş ver sal gitsin zaten ilişkide kimsenin yüzü gülmüyor seçenek çok kimse kimseye bağlı kalmıyor
Oyle maalesef lackalasmis hersey tiksindim bu yuzyildan
Kanka senin klavye baya kötü sjsjsjsjsjsjsjs
Gboard eskiden boyle degildi b***m gibi birsey oldu sinir harbi
Eğer bir iphone yoksa mağdursun hep shshsjsjsj
İphone alabilmek icin yemeden içmeden bir dört beş ay çalışcan
11 için takasa 5400 istiyorlar global olana dedim felaket felaket sjsjsksksk
Apple aldi basini gitti yoksa ben de isterdim bir ayfonum olsun be ya😂
Ayfonum olsun varsın sevgilim olmasın sjsjsjsjsjsj
Dönmez. Kararında kesin gibi duruyor
Gururundan ki yoksa bahsettigim sebepten mi
Bahsettiğin sebepten. Gurur alakasız babana yanlış yapmak istemiyor ve senden uzaklaşmış ısrarla peşinden gitme.
Pesinden gitmiyorum ama kalbimi kazanmak icin bu kadar israr edip de boyle yapmasi asabimi cok bozdu iki aydir perisanim. Madem yanlis yapmak istemiyordu neden ilgimi cekmeye calisti?
Erkekler böyledir elde edene kadar peşinden gelir tam senin duyguların ona karşı oluşur bırakır. Bazıları avcı ruhludur avlamak ister daima. Elde etmek değil yani amacı sadece çabalamak. Heralde o yüzden kaynaklı. Sen yüz verme artık umursama eğer gerçekten istiyorsa peşine düşer hiç bir şeyi de bahane etmez.
İki aydir gormuyoruz birbirimizi unutmus mudur onda bir etki bıraktığımı düşünüyorum belki de hala muahbbeti donuyordur ama bilmiyorum cunku cok seviyor gibiydi. Agliyorum hep cok sevildim zannettim
Unutmaz aklı tabiki sende kalır hemen unutmayor insan. Üzme kendini değmiyor gerçekten. Bırak o üzülsün o ağlasın. Nedir sanki kim için bu göz yaşları. Evet seviyorsun kolay değil ama geçer gider.
Sence ne kadar surede gecer iki ayda gecmedi cunku ilk gunku gibi izi. Kendime acı cektirmek istemiyorum artik hayallerime kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Eskiden de birine asik olmustum dort yil platonik ama gormeyince unutmam bir olmustu bu boyle degildi
İlk başta bunu kabullenerek başka o artık yok. Hiç bir yerden bakma ne yapıyor vs gibi hiçbir şekilde stalklama bu daha kolay toparlanmani sağlar. Sürekli onu düşündüğün için acın illk günkü gibi. Bir aya kadar toparlanırsın , yokluğuna alışırsın en azından.
Tesekkur ederim yarama merhem oldun guzel insan bu zamanda kimse pek dinlemiyor kimsenin derdini
Rica ederim. Toparlanmaya bak bir an önce. Kimse için kendini üzmeye değmez hele erkekler için yazık o göz yaşlarına. 💐💐
Eğer onun bana ilgi gosterdigi o anlari hatirlamaya calisip kendimi uyusturmayi bırakabilirsem unutacagim ve ustesinden gelecegim. Hayat bizi birgün karşılaştırır mi diye düşünmemeye çalışacağım🌸
Cansın 💐 düşünme hiç bir şekilde. Kolay değil ama her şey geçip gidiyor bir şeykilde gecicek
Dönmez
Gururundan mi yoksa bahsettigim sebepten mi