Sana gerci her renk yakisir dio, modelini yola cok acik olmasin elbisen ben alim modelini at bana dio, yolayamam süpriz dedim kimseye yolamadim bugune kadar sana niye yolim dedim hani yanlis anlama Neslihanda hep yoluyo dio (kizi yani)
ne yapim ben simdi?
hep aynisi 5 aylik evliyim
ne yapim ben simdi?
hep aynisi 5 aylik evliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yolama o zamn kizi yolio olabili sen kendinden eminsen alin giy bisy diosada boş ver
Ya evet de ailecek kapalilar bana taktilar ne giyindin yola bakim vallah boyle devam edelerse kinayada gitmem nokta
Ya abla saçmalama aileye uygun giyin git ne büyütmüşsün 😄
Insnmion ama Biktim bu kadindan Sen kimsinki bana resim at dion ne giyinceginden normal mi senin kaynanan sana her dügüne gideceginde resim istemesi kisami uzunmu diye?
Alisverise gidioz ya sende behgen bisey ama kapali oldun
Dediklerini yapma ama sinirlenip insanları bozma da. Sen yine bildiğini oku ama onlara karşı hep alttan al. Eşinin ailesi ne de olsa.
Ee bende esimin karisiyim ondar altan alsim sustugum icin boyle yapiosa vallah ailede dinlemem tanisan dersin ay cok tatli sesiz biseye karismiom yemin ederimkide acik giyinmem en az midi gelmis durmadan pat pat karisio esim hediye alio ona verilirmi okadar
Dio bende geri lafini veriom
Garip boş ver
Bir şey yapma illa bir şey yapılmalı mı merak etmis sormuş kadın
Bu bir degil iki degil misafirlige gidioz bende seni artik hergün aricam dio konu acildi
O da sana tutulmuş
Gelinligime bile karisti onu gec, esimgile boyle dar pantul gindim ya bida oyle girme
Giyinme ozmn cagirmayin dedim evimin temizline bakalar
Koruyucu anneler böyledir
Sokim oyle analara
Ahshahah
Hic yuz verme. Seni bildigin kontrol ediyor. Sinirini ciz
Ters davranirim suc davranmiom boyle yapiolar napim allahin askina sanki anam
Resmi ol. Suc diyr de bisey yok. Esin de zaten sana oyle davrandirtmamali
Evet ona diorum onane söyle ozmn sen dio, takma dio bikere konustu fayda etmedi inadina acikmi giyinsem
Yani sen durusunu bozma. Neysen oyle ol. O da zamanla anlasin karismamasi gerektigini
Ayn ama onu demesine gicik oluyorum seenn kimsinn yani
Aynen sen resmiyet koy. Fazla muhattap olma.
Ayn olmuyorum ztn cikmiorum aradiklarinda ve o le
Sen istedikleri gelin degilsin. Sanirim. Ondan karisip duruyordur sana
Basörtü yok ya ne basörtülüler var ama ora bura acik keske oylelerine denk geleymisler kapanmayacam nokta ve hic dinimden sogudum yemin ederim Kapali
Degilim ama hicbizaman mini va vs seyler ginmedim
Neresi burasi. Ic anadolu filan mi. Orada oyleler
Almanyada yasiorum
Ya türkiyedeki basörtülüleri de gördük hic acmim agzimi
Aaa orada buradan daha milliyetci muhafazakar yasiyorlar demekki. Aslen nwreliler
Aslen konya ailesi COOOOOK MUHAFAZAKAR 100% annesi ztn kafa tirlatmis
Ay nerden buldun ya. Birazda dusuncesiz cahil sanirim. Bu dinle ilgili bisey degil. Saygi sevgi meselesi
herkesin dini kendine deyince hayir yanlis biz hepimiz müdlümaniz tamam ama uyuz oluyom durmadan kiyafetime karisilarsa sirf kiyafet de degil esim heyiye alio karisio ablasi evime gelio ay burada örümcek var sil burayi bi ara
Huzur bozan tipler anlasilan. Mumkunse az gorus.
Ben bana kalsa ayda 2 kere ondara kalsa 7/24 her giti yere cagiriolar teklif tabi hayir demekten biktim dinlerime cok dugunler ama can sikintisindan mileti yönetcekler
Isin zor be seninde 😄