6 aylk bir flortm var ve sevgili degildik hala sinavi var ve ona çalışıyor bende buluşmak istemedim sevgilili olmamızın sebebi de yuzyuze cikma teklifi istiyorms sanki evlilik teklifi edicek neyse hersey çok güzeldi arada tartışmalar oldu tabii geçen gün arkdsim fake snap hesabi açtı ve snapten ekledik ve tanışalım falan diye sordk yalandan tanıştık ve normaldi hersey sonra yenge var mı diye sorduk falan hatta sslerle devam edim ss okuduysaniz İstanbul'da oturduğu için ve bende bilerek il değiştirdik ve Kütahya dedik sonra ben bu mesajlasmalardan sonra hemen değiştim baya soğuk davrandm ve beni aramasını söyledim ve o da yaşadığı komik brsy anlatcagini söyledi ben de buyuk bir ihtimal snpteki şeyi anlatacağını biliyordm ama umrmda değildi çünkü aşırı sinirlenmstm konuştuğumda da onunda bunu anlatcagini falan soyledi ben inanmadm çünkü kıza yenge yok falan dedi ve beni canım yerine koyuyor 6 Ay bir insanla konusulmazdi ben kimseyle flortlesmiyorm bile o var diye ama o öyle görmüyormuş konu anlatp kavga ettm telefon da yarım saat falan dun gece falan hala yüzsüz gibi aşkım falan diyor ve yazmaya devam etti sabah günaydın falan yüzsüzlük tavan cddn çok üzgün oldugunu 10 15 kere özür diledi özürle affedicegim bir şey değil biliyorum ama bir tarafım guven bir tarafım güvenme diyor çok kararsizim yardım edin eger okuduysaniz teşekkür ederimmm
Erkekler organik varlıklardır ama aynı zamanda cinsiyet olarak aptallığa çok meyillilerdir. Bunu bir erkek olarak bu kadar rahat bir şekilde söyleyebiliyor olmam ise aynı haltları çocuk yaşlarda benim de karıştırmamdan geliyor. İlk etapta yaşadığı şeyi senden gizli yürüttüğünü zannettiği için rahat davranan, akabinde ise aklı başına gelip, bu yaşananları senin organize ettiğini tahmin etmesine sebep olan her ne ise, senden özür dileme sebebi de tam olarak bu. Seni hesaba katmadan önce yeni bir kız bulduğunu düşünen o aptal arkadaş, dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmamak adına daha çok özür dileyecek. Yerinde olsam affetmem, zira boşa vakit kaybı.
Yaşadığım en kusursuz ilişkide 4 yılın sonunda sebepsiz yere, daha doğrusu ''fazla ilgi'' dolayısıyla terk edildim ve hayatımın en derin yarası oldu. Dile kolay dediğin süreci doldurabilecek ve ondan daha fazla hak edebilecek pek çok insanla tanışabilirsin. Aksi taktirde, seni sürekli aldatma potansiyeli olan bir mahluk ile geçireceğin daha fazla ayların olacak. Senin bileceğin iş.
Bi halt olmaz ondan. Sosyal medyada çok fazla örnekleri var bunun. Sirf sevgili olmak için beraber olanlar, güzel diye birbirlerine yazanlar vesaire. Gerçek sevgi değil bu. Manevi boşluğunu bir insanla doldurmaya çalışma. Sevilmek hepimizin ihtiyacı lakin bunun zamanı gelince kendiliğinden oluyor. O yüzden kendine değer ver. Seni sevmediğini anladığın an bir insani hayatından çıkarmaktan çekinme