Ben galiba kuzenimden hoşlanıyorum?

Açıkcası nasıl oldu bilmiyorum ama onu görünce kalbim hızlanıyor ve ayaklarım yerden kesiliyo
Ben bunu işlettim 2. kez ilkinde benim olduğumu anladı bende kimseye söyleme dedim o da niye korkuyorsun herkesten her şeyden yaa dedi. Ben o kadar şerefsizmiyim dedi söylicek kadar dedi
Sonra 2. işletişimde de anladı ben senin kim olduğunu çaktım ama sprun yok konuşabiliriz dedi bende kimmişim felan dedim o da dedi işte bende o kim ya felan deyip yalanladım ondan öncede ben ona sediğin var mı diye sprdum niye söyleyim dedi belkide senden goşlanıyorumdur dedi güldü sanmam ama dedi sonra bizde demekki sen o kızdan hoşlanıyomulsun dedik o da SENİ NE KADAR İLGİLENDİRİR BÖYLE BİR ŞEYİ SANA NİYE SÖYLEYİM DEDİ. sonra ben de kabul etmedim ben değilim felan dedim sonra bana senin kim olduğunu biliyorum ama sen kabul etmiyorsun dedi sonra niye trip yapıyorsun dedim aramızda bir şey mi varda trip yapıyım dedi güldü sonra konulmayalım artık sıktı dedi. Biz bununla ömceden snapten konuşuyorduk bana arada foto atıyodu üst tarafı yarı çıplak olup işte bi elinde kola felan baya konuşuyorduk tüm efektleri deneyip sana atıyorum felan diyodu sonra köyde karşılaştık çok soğuğuz birbirmize karşı diğer kuzenlerimizle ikimizde cana yakınız ama onunla konuşamıyorum o bana konuşamıyorum sohbet açamıyoruz sadece bakıyoruz doğruluk mu cesaretlik mi oynuyoduk işte soru sordu kuzen dedi herkes hakkında düşüncelerini söyle diye sıra bana geldi dediki işte gizemli kutu gibi hiç bir şeyini bilmiyoruz anca snapten konuşuyoruz dedi ilkte snapte o başlattı köye gelceniz mi diye? Şimdi ben napıcam? Anlamıyorum ki hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu? Düğünde karşılaştık bide konuşamadık ya yan yana gelip merhaba diyemedik gene bakıştık sonra ben oynarken baktığını felan gördüm sonra dışarı çıktı dışarda sigara içerek içeri bakıyodu daha sonra tuvalete giderken bana yan bakış attı bende ona baktım yani çok soğuk ve ciddiydi yardım edin ya bu arada kuzen de sayılıyomuyuz bilmiyorum kuzen çocuklarıyız
Güncellemeler
+1 yıl
Niye yorum yok hadii
Ben galiba kuzenimden hoşlanıyorum?