Açıkcası nasıl oldu bilmiyorum ama onu görünce kalbim hızlanıyor ve ayaklarım yerden kesiliyo
Ben bunu işlettim 2. kez ilkinde benim olduğumu anladı bende kimseye söyleme dedim o da niye korkuyorsun herkesten her şeyden yaa dedi. Ben o kadar şerefsizmiyim dedi söylicek kadar dedi
Sonra 2. işletişimde de anladı ben senin kim olduğunu çaktım ama sprun yok konuşabiliriz dedi bende kimmişim felan dedim o da dedi işte bende o kim ya felan deyip yalanladım ondan öncede ben ona sediğin var mı diye sprdum niye söyleyim dedi belkide senden goşlanıyorumdur dedi güldü sanmam ama dedi sonra bizde demekki sen o kızdan hoşlanıyomulsun dedik o da SENİ NE KADAR İLGİLENDİRİR BÖYLE BİR ŞEYİ SANA NİYE SÖYLEYİM DEDİ. sonra ben de kabul etmedim ben değilim felan dedim sonra bana senin kim olduğunu biliyorum ama sen kabul etmiyorsun dedi sonra niye trip yapıyorsun dedim aramızda bir şey mi varda trip yapıyım dedi güldü sonra konulmayalım artık sıktı dedi. Biz bununla ömceden snapten konuşuyorduk bana arada foto atıyodu üst tarafı yarı çıplak olup işte bi elinde kola felan baya konuşuyorduk tüm efektleri deneyip sana atıyorum felan diyodu sonra köyde karşılaştık çok soğuğuz birbirmize karşı diğer kuzenlerimizle ikimizde cana yakınız ama onunla konuşamıyorum o bana konuşamıyorum sohbet açamıyoruz sadece bakıyoruz doğruluk mu cesaretlik mi oynuyoduk işte soru sordu kuzen dedi herkes hakkında düşüncelerini söyle diye sıra bana geldi dediki işte gizemli kutu gibi hiç bir şeyini bilmiyoruz anca snapten konuşuyoruz dedi ilkte snapte o başlattı köye gelceniz mi diye? Şimdi ben napıcam? Anlamıyorum ki hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu? Düğünde karşılaştık bide konuşamadık ya yan yana gelip merhaba diyemedik gene bakıştık sonra ben oynarken baktığını felan gördüm sonra dışarı çıktı dışarda sigara içerek içeri bakıyodu daha sonra tuvalete giderken bana yan bakış attı bende ona baktım yani çok soğuk ve ciddiydi yardım edin ya bu arada kuzen de sayılıyomuyuz bilmiyorum kuzen çocuklarıyız
Ben bunu işlettim 2. kez ilkinde benim olduğumu anladı bende kimseye söyleme dedim o da niye korkuyorsun herkesten her şeyden yaa dedi. Ben o kadar şerefsizmiyim dedi söylicek kadar dedi
Sonra 2. işletişimde de anladı ben senin kim olduğunu çaktım ama sprun yok konuşabiliriz dedi bende kimmişim felan dedim o da dedi işte bende o kim ya felan deyip yalanladım ondan öncede ben ona sediğin var mı diye sprdum niye söyleyim dedi belkide senden goşlanıyorumdur dedi güldü sanmam ama dedi sonra bizde demekki sen o kızdan hoşlanıyomulsun dedik o da SENİ NE KADAR İLGİLENDİRİR BÖYLE BİR ŞEYİ SANA NİYE SÖYLEYİM DEDİ. sonra ben de kabul etmedim ben değilim felan dedim sonra bana senin kim olduğunu biliyorum ama sen kabul etmiyorsun dedi sonra niye trip yapıyorsun dedim aramızda bir şey mi varda trip yapıyım dedi güldü sonra konulmayalım artık sıktı dedi. Biz bununla ömceden snapten konuşuyorduk bana arada foto atıyodu üst tarafı yarı çıplak olup işte bi elinde kola felan baya konuşuyorduk tüm efektleri deneyip sana atıyorum felan diyodu sonra köyde karşılaştık çok soğuğuz birbirmize karşı diğer kuzenlerimizle ikimizde cana yakınız ama onunla konuşamıyorum o bana konuşamıyorum sohbet açamıyoruz sadece bakıyoruz doğruluk mu cesaretlik mi oynuyoduk işte soru sordu kuzen dedi herkes hakkında düşüncelerini söyle diye sıra bana geldi dediki işte gizemli kutu gibi hiç bir şeyini bilmiyoruz anca snapten konuşuyoruz dedi ilkte snapte o başlattı köye gelceniz mi diye? Şimdi ben napıcam? Anlamıyorum ki hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu? Düğünde karşılaştık bide konuşamadık ya yan yana gelip merhaba diyemedik gene bakıştık sonra ben oynarken baktığını felan gördüm sonra dışarı çıktı dışarda sigara içerek içeri bakıyodu daha sonra tuvalete giderken bana yan bakış attı bende ona baktım yani çok soğuk ve ciddiydi yardım edin ya bu arada kuzen de sayılıyomuyuz bilmiyorum kuzen çocuklarıyız
Güncellemeler
+1 yıl
Niye yorum yok hadii
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaşıyonuz bu hayatı ldşsod hoşlanıyor belli ver gitsin doksdo
Nerden anladım hoşlandığını ya o hoşlanmıyorsa ben yanlış anlıyorsam
Belli işte anlattıklarına göre hoşlanıyordur oda ve eğer sende genç ve güzelsen (kesin öylesindir) %100 hoşlanıyordur ateşle barut yan yana durmaz mutlaka bişiler hissediyordur sana karşı ama sakın kendini kullandırma bazı şeylerden emin olduktan sonra veriyorsan ver
Tam anlattığım gibi oldu ama ne vermesi kapalı ve tesettürlüyüm ben
Ay ben ne bileyim doldldkd tesettürlü kızlarda mı kuzeni bile olup olmadığından emin olmayıp yarı çıplak fotilerine bir şey demeyip üstüne doğruluk mu cesaret mi oynuyorlar ya da ne bilim telefonda onu bunu işletiyorlar ldksjxlc bunları okuyunca malum free takılan kızlardan sandım.
Ama peki bana ben kim olduğunu biliyorum ama sen kabul etmiyorsun dedi bende değilim diyorum dedim o da tamam konuşmayalım artık sıktı dedi
Karektere arsız olabilir narsist olabilir keyfine düşkün olabilir uğraşmak istemiyor olabilir bilemem karekterini herifin onu sen bilirsin ancak fakat bir şeylerden emin olmak istiyorsan göz göze ya da baş başa kaldığınız zamanlar tavırlarına ve hareketlerine bakışlarına vs iyi bak sana karşı nasıl veya grup halde takıldığınız zaman en çok kime bakıyor kendi konuşurken falan, eğer sana bakıyorsa hoşlanıyordur sana meyillidir demek
Biz yan yana olduğumuzda hiç konuşamıyoruz ki sadece bakıyoruz birbirimize diğer kuzenlerimizle o kadar konuşurken bi ikimiz birbirimizle konuşamıyoruz
Yani öyle kızlardan değilim yanlış anlamışsın
Bi de bi kuzenim de bana çenemi tutup ben böyle kızlardan hoşlanıyorum dedi
Ve onun yanında dedi herhalde
Bakışma var bakışma var belki bazı şeyleri gözleriyle anlatmaya çalışıyordur senden çekiniyor olabilir tesettürlü olduğun için o yüzden cesaret edemiyordur ama ne bilim yarı çıplak fotiler atabiliyorsa sana ve beraber o deli çılgın oyunları oynayabildiyseniz daha önce, bunların olmaması gerek bakışla yetinmemesi gerek amaaan çok karışıksınız ha. Şöyle yap en iyisi. Sen gerçekten hoşlanıyorsan ondan (yanlış anlama beni aptal çocuk belki cesaretli değildir bu konularda açılamıyordur sana) hoşlanıp hoşlanmadığından emin olmak istiyorsan git açıl ona tepkisine bak devamı gelirse ancak böyle gelir. Evet bir kız olarak ben kızım o gelsin bana açılsın diyebilirsin ama bu kafadaysan buralarda gezinip durursun, takma kafana bişi olmaz sevgiye olan inancını saygını kaybetmemiş olursun ve denemiş olursun kafandaki soru işareti gider
Estağfurullah öyle kızlardansın sen diye bir şey demedim diyemem haddim değil
Aaa kuzenlerinde az değilmiş senin ha clksjx bu hoşlandığın kişinin yanında bu dediğin yaşandıysa ve çeneni tutup öyle denmesine hiç bir tepki vermediyse ya gerçekten hoşlanmıyordur ya da hiç cesaretli biri değildir eğer cesaretli biri değilse o kişiden olmazki zaten ilerde sen üzülürsün başın ağrır yani ama çok hoşlanıyorum seviyorum diyorsan aşka sevgiye saygını yitirmeyip kendisine bu konu hakkında iyi dersler vermen lazım
Ya hatırlamıyorum da varmıydı yokmuydu hoşlandığımı söyleyemem benim annem öğrenirse keser beni dedikodu felan yapılır annem kaldıramaz çok narin bi insan güveni kırılsa bi daha bana asla güvenmez zaten eşten çekiyo çekiceği kadar
Hıı anladım her şey senin elinde olacaktır zaten çok dikkat ve açık gözlü olduktan sonra güvendiğin birini bulmayı başardığında açılırsın annene çünkü sende insansın seninde fıtratında duygusal boşluk ve açlıklar olacaktır muhakkak sevip sevilme isteği vs vs işte olacaktır zamanla olur hepsi zaten. Kaç yaşındaydın
Annem zaten banada böyle söylüyor ama şu an zamanı değil derslerine odaklan diyo okumak zorundasın diyo 18 yaşındayım
Öyleyse haklı tabi annen tamam anlıyoruz libidolar yükseliyor enerji patlamaları yaşanıyor hormonlar ordan burdan gıdıklıyor falan ama önce ayaklarının üstüne sağlam basan bir birey olma hedefine ulaşman gerekiyor bu hayatta. Ondan sonra arayışa çıkabilir ve tekliflere açık olursun ayağında sağlam olur çünkü arızalı biri çıkarsa karşına bişi kaybetmezsin kariyerin falan oturmuştur ama şu durumdayken karşına yanlış kişi çıkarsa geleceğinden bile olabilirsin