Aklıma geliyor ağlayamıyorum artık içime atıyorum ağlamak geldiğinde susturuyorum öyle bir şey dedim ki sadece karşılığı vicdanım el vermiyor diyebildi çok yorgunum artık
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ne dedin de bakim?🤔
Hiç
Çok ayıp etmişsin o zaman…
Belkide içimde tutmak bogmuştur
Bazen bişey söylememek en iyisi.. Boş ver.
Doğru
Hayırlısı…
Hayırlısı
Geçmiş olsun
Sağ ol
Soru ne
Soru öyle bir şey dedim ki ne sen sor ne de ben
Cidden anlat hele ne oldu
Aklımda olduğu halde başkasıyla oldum orada söyledim o kadar mutsuzum ki
Neden yaptin ne oldu nasil oldu tek tek sordurma da yaz geri donusu neden olmuyor
Bilmiyorum ama canım çok yanıyor
Yazsana bi bana ya da takip at
Ben gizliliği boş yere yapmadım
Taksit taksit olmasin diye dedim gecmis olsun kolay gelsin
Ben gizli kalmak istiyorum
Tamam kal
Öyle
Tamam
Değişik bı anlatim
İstemediğim bir şey yaptım onada dedim
Ne yaptin
Neyse fazla geliyor
Fazla geldiğini düşünüyorsan yükünü azalt
Onu çok özledim sordu benden sonra ne yaptın diye bende başkasıyla oldum dedim sonra konuştuğu konuyu anlarsın kapattı uyudu sonra foto istedi içimden gelmedi söyleyerek rahatladım ama çok yorgun tüm gücümle ağlamamaya çalışıyorum gözümden birazda olsa yaş geliyor o kadar mutsuzum ki
Hayatımda ilk kez böyle içimi açtım
İçinde tutma zaten bu tür duygular fare gibi kemirir insanın içini bazen tek yapılması gereken paylaşmak rahatlamaktir hikayen degisikmis
bir şey sorcam size
Tabi sorabilirsin
Söylediğim halde benim numaramı neden rehberinden silmiyor
Genelde onemsenmedigi için yapar bı kişi bunu ya da karşı taraf ısrar ettiği için inat eder ama iki şekilde de bı anlamı yoktur
Nasıl yani
Rehber önemsenen bişey degidlir biri durmuş durmamış çoğu kişi onemsez sen şu an bundan bı anlam çıkarmak istediğin için bunayrintiya tutunuyor Sun yoksa önemsiz bı tetaydir
6 sene önce bitti bana arkadaş kalalım dedi benden sonra ne yaptın dedi söyledim ne yapacaksın dedi
Anlattigin kopuk bı bölüm nereye varmaya çalışıyorsun bundan
Aslında demicektim artık hayallerden sıkıldım al bitirsin çok yorgunum bıktım fazla geldi artık
Bi yandan rahatladım ama çok özledim buna da engel olamıyorum
Aradan bu kadar zaman geçen ilişkiler biraz karmaşıktır o topa hiç girme şu anki hayatına temelde bı bağ kurmussundur eskiye donme
Zaten olmaz ki biz çok kötü ayrıldık
Bide üstüne başkasıyla olmam ama özledim
Sence neden o kadar kötü ayrikdigin bı ilişki şu an kafanı kurcaliyor
İçimde bi yerde duruyor ne bitti ne de devam dolu yaşayınca
Hayatın bı yerde devam ediyor biriyle olmanız her ikiniz içinde normal degilmi özlemek muhtemeln hatıralarının bı oyunudur
Çok hatırlattı
Belkide artık onunla hayali birkikteligini bırakma zamani gelmiştir
O yüzden bi anda söyledim
Hayallerden çıkınca çok mutsuz oldum
Belli oranda mutsuzluğu da tadman gereklidir bundan korkarsan gerçek mutluluğu yakalayamaz sin ilişkiler başlar devam edebilir bitebilir kimse ayrılıp zil takıp oynamaz bı gsrekliliktir ayrılıp hayatına devam etmek sanki sen ayrılıp duygularını orada bırakmasın emanet bırakmış sin bundan kurtulman gerek
Çok rahatladım en son konuşma şu yorumlarsan sevinirim
O: Herşeyi durduran bende bilmiyorum içimden bir ses tuhaf kimseye güvenim kalmadı anı yaşıyorum
Ben: Doğrudur
Hangi konusma
Kendisi: Herşeyi durduran bende bilmiyorum içimden bir ses tuhaf kimseye güvenim kalmadı anı yaşıyorum
Bu şekilde bı anlam ifade etmiyor
Ben: Ne yaptın geçtimi sinirin neyse laf sokmak keyifli zaten akıllı yaramıyor deli olmak daha iyi
O: Aynen kendin deli olduğun için laf sokuyorsun zaten
O: Geçti yürüyüş yaptım
Ben: Karşımdaki deli bende yaptım yürüyüş
O: Yoo ben gayet akıllıyım çok şükür
O: Nereyi yürüdün
O: Dağda
Ben: sağlık ocağına gittim markete gittim dolandık öyle çok akıllısın adama sorarlar deliyle ne işin var diye
O: Köpek vicdanım el vermiyor ondan
Ben: Neden vermiyor aslında sana sana söyledim herşeyi durduran ne
O: Herşeyi durduran bende bilmiyorum içimden bir ses tuhaf kimseye güvenim kalmadı anı yaşıyorum
Sen yaptığının kefaretininoder gibi konuşmuşsun
Oda küçük dsglari ben yarattım der gibi kasılmış kaliteli bı konuşma değil bu söylemek istediğini saklayıp karşı tarafı sıçma tsrzidir genelde bı yere varmaz tekrar birlikte olmayı denemeyin siz birbirinizi acıtmak için olur bu
Acıttı zaten
Kendi açından zevk alıp hırsına yenilme izin ver duyguların yerine oturup hikaye senden uzaklaşın ileriye bak yeniden sevip mutlu olmaya odaklan
Belkide artık bu yüzden dedim yoruldum
Kısa cümleler kuruyorum artık
Seni yoran bu hikayede sebi esir eden nedir
Bu zamana kadar sadece elimi tutsun istedim yine g.. mün üstüne oturdum
Onu fazla masumane peri masalına dönüştürmüş Sun duş dunyanda ama gördüğün gibi onun yapısı pek hayal ettiğin gibi değil gerçek dünyaya dönüp hayatı yakalamalisin
Onun yapısı ne peki
Ben göremiyorum
Sadece bu konuşmalara göre yorum yapıyorum tüm bütüne sahip değilim ama cokda iyi değil sana yansiyan bolumu
Ama sana şunu soylemek yanlış olmaz hayalinde yaşattığın o adam konuştuğun kişiyle aynı kişi değil senin etkiledigin bölümler olsada bu gerçek degismiyor
Biliyor musun rahatladım diyerek kopsun işte
Anlamadim
Ona başkasıyla oldum dediğim için çok rahatladım gerçekler acıtsada iyi geldi sürekli görüşelim diyor ben ardına bakmadan gider dedim
Seninle birlikte mi olmak istiyor
Bunu söyledi bende dedim net olarak o kadar soğudum ki o kadar işte
Fırsatçılık yapmaya çalışmış verme istediğini
Şimdi görüşelim yazdı bende sordum sohbettir her ne ise bunlarda geçecek
Uzak durup hayatına odaklan bu hikayeyi bitirmenin zamanı gelmiş cesur olup mutlu olmak için insiyatif al
Onuda başarcam bianda yapamıyorum
Bı anda yapman gerekmiyor ama ufak ufak bu yolda ilerlemelisin amacından sapmazsan sonunda basarirsin
En son şunları konuştuk yorumlarsan sevinirim
O: Valla ne anlatmak istediğini birde anlasam yazdıklarından o yüzden buluşalım diyorum ama onada gerek yok
Ben: boş ver anlama kısaca birinin bana 3 dakikalık zevki yaşatmasını istemiyorum bu yüzden
O: Anladım da ben o şekilde düşünmemiştim tamam anladık bazı şeyleri anlattın da kan kokusunu almış pirhana gibi bende mi seni o şekil yapacam alakası yok ben normal birşeyler içeriz diye düşündüm
ben: İşin doğrusu temmuzda sınava gircem ona bakıyorum bakalım ne olacak
Konunun hepsi olmadan pek sağlıklı yorum yapılamaz ama burada adam senden bı beklenti içinde gibi bı hava var sanki direk değil de etraftan dolaşıyor gibi neden böyle bı yol izliyor pek anlaşılır degil
Çok açık konuşuyorum direk söyleyecek durum bırakmıyorum
Siz olsanız pes etmezmisiniz
Ben ısrarcı bı tıp değilim bunu yanlış kişiye soruyorsun
Mantıklı olarak buluşunca ne olcak ki
Bir kişiyle normal iletişim araçlarından iletişim kuramiyirsan yuzyuzede iletişim kuramazsin bunu ısrarlı bı şekilde istemesi buluşunca başka ikna edici biseyler olacağını hissettirir adam seninle sadece cinsellik düşünen bı tipmi
Bana kimse sen gibi olmadı dedi yani hem c.. sel hemde birlikte eğlenmek kadını gibi görmesi normal konuşuyoruz arada c.. sel konuşuyor öyle
Bu adamdan uzak kalmaya bak sana pek iyi gelmiyor gibi sanki onu istemiyor ama çıkış bulamıyor gibisin sen bu sevmek degil
Yavaş yavaş gidiyor o ne yapıyor anlamış değilim
O kadar soğudum ki c.. sellikten istediğim gibi ben burdayım diyen yok
Çok fazla onunla dolusun onu bu kadar düşünürsen ondan kurtulamazsin
Yok söylediğimden beri onu hayal ederdim deyince o kadar soğudum ki burada yatak muhabbeti yapanlar midemi bulandırıyorlar
Konuşmasın c... sellik çok soğudum
Anlamadım karmaşık yaziyorsun
Cinsellik konuşmak istemiyorsan ve sürekli bu konulara giriyorsa illaki soğutur bu insanı zaten sanki sadece istediğini verirsen birlikte olmak isteyen biri gibi görünüyor
Biriyle birşeyler yaşadım dedikten sonra c... sellık konuşmak dahi midemi bulandırıyor zamanında o... pu demesi geldi tükendim ağlayan ben 1 damla gözyaşı dökmüyorum yorgunum
Ayriyken bı başkasıyla olman onu neden ilgilendiriyor bunun için sana nede. O.. diyebiliyor bu aşağılayıcı bı durum
Birlikte olduğunu öğrendikten sonrami cinselliği fazla kullanmaya basladi
Yok aksine bi anda konuşurken c... selligi kapattı
He bide Ne yapacaksın demesi sonuç belli ona sons sans verdim gitti kızdığı için bana bi kızla foto attı her şey değişti yavaş yavaş sonuç söyledim iyice gitti içimde birşeyler anlık öfke saçma intikam bu duruma getirdi konuşunca ne olacaksa
Bakire olmanimi istiyordu
Demek ki hala konuşalım demesi ben bi an gitsin istedim düşündüm ki neyse ben siliyorum der sandım
Seni kıskandırmak isterken ters tepmis yaptığı buluşunca toparlayıp seni ikna edicegini dusunuyor
Aslında kaçıyorum tükendim
Fazla geldi onada bana da hala umut var ona hep açık oldum nedenini bilmiyorum
Neden kendini seni tüketen bu ilişkiye hapsediyorsun uzaklaşmak için çaba harcamaya çalış bu adam sana mutluluk verebilir gibi gorunmuyor
Gelenler ondan berbat desem
Bu şekilde bakarsan gelenleri onunla kıyaslayın her iliskinde onu ararsan sonuç genelde değişmez önce ondan kurtulup öyle bı ilişkiye baslamalisin ilişkilerinde kötünün iyisini tercih ederek iyi bı ilişki yasayamazsin iyi bıriyle güzel bı ilişki yaşarsan gercekten mutlu olabilirsin bunuda denmeden tecrübe etmeden bulamazsın
Uygun değiller çok sapıkça yazıyorlar ya da bi değişikler yer evlenip boşanmış te bilmem nerde
Mantıklı değil buda değil kendimi toplayıp yüzleşecem zaman
Yuzlesmedigin sürece bu bunalımı yaşamaya devam edersin belirsizlik mutsuzluk insanın hayat kalitesini negatif etkiler bı karar verip uzaklasmalisinki hayatında olumlu şeyler olmaya başlasın yoksa bunkaiirndongide mutsuzluktan kivranirsin
Onu karşıma alıp konuşacam zaten herşeyide dedim gördükten sonra bu düşünceler de gider Şu an hazır değilim
Net oldum o dese de ben ne istediğimi ve ne yaptığımı biliyorum sadece buz kestim o kadar biri beni etmelisin yeter
Ne zaman hazır hissedersen o zaman harekete geç o zamana kadar kendine zaman verip daha sakin kalmaya bak
şu an öyle yapıyorum sınavım var önceliğim bitsin öyle
Sınavın varsa aklını bu kadar meşgul etme konsantre ol
Konsantre deyim yazarak kafam boşalıyor konuşmak beni rahatlatıyor
Güzel bı yol bulmuşsun bende öyle kafamı dagitirim kazanacaksın o zaman sinavi
Bakalım nasibimi yaşıcam kaderimiz birse yaşarız değilse de duruyordur bir yerde kısmet
Öyledir o işler ama insan çabalar istedikleri için çabayı eksik etme
Evet kesinlikle He bide su sitede neden gizliyken kim olduğunu sorarlar ki sanane benden acayip iğrendim gereksizler sana ne ben demek ki kendimi göstermek istemiyorum sapıklar bi tane düzgününe denk gelmedim
Yahu benim ne suçum var ne diye hakaret ediyosun arada banada
Yoo aklıma gelmedin cidden mantıken neden gizli tutar biri niye açsın
Gizliden sormam ya da öyle kalman umrumda değil hikayeni anlatıp yardım istiyosun yorum yapıyorum sadece herkesin de öyle yapması en mantıklısı
Sen zaten demedin böyle konular çok hassas bana artık yük gibi konuştukça çok rahatladım artık beynimi kemirmiyor
Onlada konuşcam görcem hiç bir şey beklemiyorum ondan
Zaten bu platformların amacı budur kimseyle paylasmadiklarini buradaki insanlarla paasirsin bazen için rahatlar bazen çözüm bulursun iyi bı yol secmissin umarım ilerleyen zamanda güzel gelismeler olur daha mutlu olursun
İnşallah kendimide artık o.. pu görmüyorum oldu karşımdaki etkiledi gelişti öyle yapcak bir şey yok ama yinede bi pişman oluyor anlatmasam git gide mahvolcaktım
Görüşmeye hazır git muhtemelen zaaflarina oynayacaktır bunu kullanıp sana hukmetmesine izin verme baya kötü etkilemiş seni
Bunu yaptım zaten söyleyerek başkasıyla oldum dedim
Sadece dahada güçlü çıkcam
Yaşadığın seni ilgilendirir bunun hesabını ona vermen gerekmiyor bu yüzden neden kendini o.. hissettin anlamadim
Kimse almaz diye o yüzden
Seninle birlikte olacak kişi o yüzden seninle olmuyorsa düşünme bile sen sadece iyi biri ol seç sevil gerisini zaman gösterir
bir şey sorcam bu nasıl olur
Benim kafam basmadı
Sana arkadaşlık isteği attım