Aşk İlişkileri Hiç birine platonik aşık oldunuz mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç birine platonik aşık oldunuz mu bu kötü durumu yaşayan var mı ben tam 2 sene yaşadım 🥲 Hiç birine platonik aşık oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ergenlik zamanımda bile olmadı. Kimi gördüysem ona yanaştım. 1 0 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl En bayıldığım aşk 🤣😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha harika bi duygu Yorumla Black_Desire +1 yıl 😀 Evet gerçek olunca tadı kalmıyor Yorumla Soran +1 yıl Gerçekler acıtır gözümün önünde sevgililer Yorumla Black_Desire +1 yıl Seninki beya kötü olmuş Yorumla
Gubazi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Evet oldu. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😑😑😑😑😑😑 Yorumla Gubazi +1 yıl Zamanla geçiyor Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. İlk okulda olmuştu 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olmuşumdur 0 0 Yorumla
sexseverimm6161 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl sana aşığım 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sjsjsj 😄 Yorumla sexseverimm6161 +1 yıl karşılık ne zaman verirsin aşkıma Yorumla Soran +1 yıl Platonik aşkım bitince 🥲 Yorumla sexseverimm6161 +1 yıl bitmez o film Yorumla Soran +1 yıl Napalım kalp bu dinletemiyorum canım 🥲 Yorumla sexseverimm6161 +1 yıl durdurmayı bilmelisin Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor aklımın bi köşesinde kaldı Yorumla sexseverimm6161 +1 yıl kalbinde peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ergenlik zamanımda bile olmadı. Kimi gördüysem ona yanaştım.
Sevilmeden sevemem biraderim
En bayıldığım aşk 🤣😀
Hahaha harika bi duygu
😀 Evet gerçek olunca tadı kalmıyor
Gerçekler acıtır gözümün önünde sevgililer
Seninki beya kötü olmuş
Niye platonik de kaldı
Evet oldu.
😑😑😑😑😑😑
Zamanla geçiyor
İlk okulda olmuştu
Olmuşumdur