26 yaşında yeni dis hekimi olmuş birisiyim. Hayatım boyunca hiç sevilen birisi olmadım. Hadi diyelim lisede olmadı üniversitede bari seven olsaydı. 81 ilden geliyorlar sonuçta üniversiteye ama hic kimseye hoş gelmedim. Bizim kızlar beğenmiyor benim gibi birini demek. Şansımı onlar da mı denesem? Bilen var mı? Cok mu kültür farkı var?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niye herkes bu kadar ırkcılık yapmıs mq? Suriyeli bi kadının sizden farkı ne? Kanım dondu
Ben de anlamadım🤷
Bir de hekim olmuşsun bu kadar mı düştün? Hiç mi kendine özsaygın yok!
Belli neden sevilmedigin.
Suriyeli biriyle evlenmek saygısızlık mı
Sanırsın terörist olacam dedim
Abi şu surileri biri ülkemizden def etsin valla bıktık artık. Sınavsız üniversite nasıl okutuyorlar çıldırmamak elde değil
@soran defol evlen o zaman çok kötüsün
@paulasso az kaldi az 2023 gelsin bı tek tek defedecez
Çok kötüsün ne ya çok ig**çsin bu KS neden otomotik çeviri yapıyor delirecem
Ya yine iktidar kazanirsa benim korkum ona. Suriyelisi, afganı, pakistanlisi kim varsa elini kolunu sallayarak talan ediyorlar. Kanımızı emdiler sömurmedikleri hiçbir yer kalmadı.
Dünyaya kepaze olduk.
Beni sevmeyen Türk kızları da iğrenç o zaman
@Paulasso off agliayacm ya hiç sorma reziliz rezil Avrupa bile nasıl kitledik bu Suriyelileri onlara diye gülüyordur abi hangi ülke hangi bizim gibi bir ülke bu kadar mülteci alır üstüne vatandaşlık verir düşündükce çıldırıyorum.
Ama yok kazanamaz bitti artık RTE nin devri buraya kadar kazanması imkansız çevremde ona oy verenler şu an sövüyor
@soran ya sen çok mu çirkinsin nasıl talibin yok nasıl bu kadar düşüyorsun kafamda deli sorular ya da çok mu vizyonsuzsun
Yok seven falan, Allahım sanki ben istedim hayatım böyle olsun diye.
Yine de ciddi bi kitlesi var. Ben hayatta sadece CAHİL insanlardan korkarım. Bu cahiller, Tayyibin cenazesi aday olsa yine gider cenazesine oy verir. Bu kadar putlaştırmışlar.
Belki niyeti iyi olanlar da vardır içlerinde ama adam CAHİL... Ben buna ne laf anlatırsam anlatıyım gözleri KÖR olmuş. Göremiyor.
@soran foto atsana bi
Orta yere atmam ben bu kadar kişinin görüş belirtecegini düşünmemiştim
@Paulasso hem de ne cahil kara cahil bunlar.
Beyinleri yok hiçbir şeyi görmüyorlar Tayyip de Tayyip lan bı etrafına bak etrafına savaşsiz asimile olan tek toplum olarak tarihe geçecez.
Evet kitlesi var ama Z kuşağı bu seçimde oy kullanacak onların tarafı da belli (ben dahil) ki çoğu anket de tek yönde birleşmiş CHP alacak diye.
Hem akp kendine güvense erken seçim naralarina cevap verirdi merak etme bu seçim bizde ;))
@soran özelden at yani
Bugun yine tiktoklar gördüm. Pakistanlilar deniz bölgelerine inmiş haberin var mı bilmiyorum.
Plajda ne kadar kadın varsa hepsi bikinili. Hepsinin kıçını, memelerini nereleri varsa çekiyorlar haberin olsun. Ve bu daha Mayıs ayı. Bunun haziranı, temmuzu, ağustosu var daha. Gözünün gördüğü her kadının vücutlarını çekiyorlar.
Bu yaratıkların hepsi denizlere hücum edip kadınları taciz edecek. Belki tecavüz bile ederler.
Yine Sen bilirsin yanlış anlama ama
bu sene asla denize falan giriyim deme. Ben söylemiş oluyum
Suriyelilere bağlanma yakında hepsini geldikleri yere göndereceğiz yerli ve milli kız bul
Seven yok ki
Daha gençsin ay bulursun
Teselliye artık ihtiyacım yok bunca yıl olmadı ben gözümü kararttım artık
Iyi onlarla birlikte seni de göndeririz artık
Olabilir🤷
Koskoca diş hekimi biri olarak sevgili ola ola suriyeli kızla mı olcen
Yok anam yok bizi beğenen ne yapalim
Bu soru varya geleceğin sosyolojisi açısından önemli bir soru
Olabilir ortalık karışık🙂
Türklük bilinci olan uzak durur
İnsanlık bilincim var artık
İnsan olmaya hepimiz insaniz ama sizin gibiler yüzünden göz göre göre içten içe değişiyoruz işgal ediliyoruz. Anlamani beklemiyorum sen suriyeli ile evlen
Yav otur oturduğun yerde soyumuzu harmanlamayın suriyelilerle lütfen
Bunca yıl Kürtlerle evlenenler oldu bir şey olmadı, ne olacak ki
Suriyeli iyi yap eşinin kıymetini bilir
Diş hekimi olduysan artık sana gelen kızlar olur
Benim hekim olduğumu çevremden bilmeyen yok, hiçbir şey olmadı
yeni insanlarla tanış kanka çevrenle sınırlama kendini.
aslında...
Savaştan kaçan pis zihniyetli çocuk doğuruyorlar.
Nasıl anlaşıcaksınız ki konusucaksınız vs
Türkçe bilenleri de vardir kac senedir burdalar
Sevgiliyi sadece üniversitede mi aradın cevrede başka arkadaş ortamlarında uzak akrabada akrabaların tanıdıklarıyla mağazada kafede instada aramadın de mi, eğer bulundugun cevrede sevgili bulamıyosan başka çevrelere bakman gerek
İnstagramda 3 kızla tanıştım üçüyle de olmadı çünkü normal insan değillerdi, yani kötü kızlardı diyeyim ben saf gibi kaldım. Sonra kurslar, seminerler vs oldu ama ilgi duyan olmadı. Birkac defa da reddedilince başka kimseye de açılamadım doğru dürüst
Özgüvenini düşürmemeliydi bu durum çoğu sevgilisi olan erkek en az 40 50 kere reddedilmis oluyo ama rahatlar denemeye devam ediyolar bi sekilde buluyolar kendilerinden hoşlanan birisini
40-50 ret sayilari degil de sevgili flört sayilari olabilir
Yok red sayısı olan da çok ben de mesela herseyi cok iyi olan birsürü teklif edeni reddettim cünkü evlilik sevgililik istemiyorum bazı retlerin karsidakiyle ilgsii de yok
Doğrudur ne diyeyim
Ben de tıp istiyorum sınava da az kaldı işte son aylar nasıl çalıştın
Valla ben sinava gireli çok oldu ama genelde zor yayinların soru kitaplarini çözerdim, ve hiç ara vermedim ben her gün mutlaka bir seyleri tekrar edip soru cözerdim
Deneme çözüyorum işte ama evde zor oluyo odaklanmak
Ben de mezun senemde kazandım, kursa da gitmedim kendi kendime calisip kazandim
Ben ders de alıyorum ekstra abim de tıp okuyo 4cü sınıf arada o da çalıştırıyo
Çok iyi abinin yönlendirmelerine de uy mutlaka
Şaka de
Niye şaka olsun ciddi ciddi soruyorum
E biz suriyeli değiliz ki nerden bilelim ama diş hekimiyim diyorsun okumuşsun kültürlerinin cok farklı oldugunu biliyorsundur zaten
Hiç suriyeli birisiyle muhabbetim olmadı ki
Neden tercihin bu şekilde yanlıs anlama saygı duyuyorum merak ettim sadece hoslandıgın biri varsa bahsettigin sekilde git konus baska nerden bilcen
En son reddedildiğim kızdan sonra sevgili işlerini boşverdim artık direkt evlilik düşünüyorum
Hmm insallah istedigin gibisini bulursunn
İnsallah sağ olun