Nişanlanalı haziranda bir sene olacak ekimde evleneceğiz nişanlım hala evlenme teklifi etmedi yüzük almadı bunun lafını çok etmiştim tamam demişti aylar önce ama hala aynı her kız arkadaşımın tektaşı var benim neyim eksik bu normal mi bıktım artık gerçekten cimri bide utanıyorum artık herkeste var bende yok ne yapıcam
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence dugunden felan konu acarsa saka yaparcasina evlenme teklifi ettiginde konuşuruz artik bunlari de surekli...
Ben bu adama ciddi şekilde konuştum birkaç ay önce o kadar sinirle söyledim et banada herkesten neyim eksik diye bin kere söyledim ama hala bi halt yok ortada şakayla desem yine bi şey yapmaz ciddi şekilde dedim onda bile yapmadı ne yapayım ben artık
Dugune 5 ay var.. bu kadar net konustuysan biraz akli varsa eder herhalde bi kac ay icinde. Sen yinede surekli laf vur
Tektaş istiyprum demedm ama evlenme teklifi et diye direttim anlamıştır herhalde ama kaç zaman oldu hala umrunda dğeil öyle bi insan ki maalesef söylesem de takmıyor tamam dedi ama hala aynı ben açık açıl konuşsam mı
Acaba senin unutmani mi bekliyo yani hemen etmeyecek asla gibi bakma... bence bekle bi sure yine simdi dusundum de senin zorunla yapsa bi anlami olacak mi? Ha yapmazsa evlenince zen pirlantadan baget aldirirsin su moda olanindan basina kalkarsin evlenme teklifi etmedin diye 😂😂😂 zarar eden o olur kendi bilir
Maalesef o kadar ince düşünen bir insan değil zaten ben sözünü edeli 3-4 ay olmuştur
Aynen benim zorumla yapsa anlamı kalmayacak ondan zorla bir şeyler aldıramam lafını etsem de bi şey yapmıyor nasıl bi insan anlamıyorum
😂😂 aynen zaten eğer bir şey yapmazsa bende senin gibi düşünüyorum başına kalkarım zorla aldırırım gerçekten ama şu an bunu yapamıyorum evli olsam farklı olur sen neden evlenince başına kalkarsın dedin şimdi değilde neden evlenince dedin
Is isten gecmis olacak bidaha bu zamani getirebilecek mi? O yuzden hayati boyunca basina kalk ki keske yapsaydım desin belki bi kac arkadasinada ben ettim siz etmeyin evlenme teklifi edin arkadaslar der de sevap isler😂😂😂
Bu vakitte sonra da teklif edeceğini pek sanmıyorum o kadar zaman geçmiş..
Bende hiç sanmıyorum ne yapayım sizce
Pek de yapacak bişey yok zaten nişan olmuş ya böyle kabul edip bı ömür devam ya da zor olanı yapacaksın tercih senin
Bana evlenme teklifi etmedin hala herkesin yüzüğü var bana takmayı düşünüyo musun acaba desem olmaz mı zorlar gibi mi olur
Taksa ne olacak ki o kadar dedikten sonra sadece şimdilik düşünme bı ömür beraber olacaksın sen bu adamla
Napayım yani ben şimdi
Senin bilecegin iş canım ilk önce şunu düşün bu adamla bı ömür yaşayabilir misin
Neden bunu sordun şikayetçiyim diye mi
Yani öyle tabiki
Sen olsan dert etmez misin
Ben ederim ama konu şu ya dert etmeyeceksin takmayacaksin. ya da ciddi şekilde konuşup olumsuz olması halinde yolunu çizeceksin. Kimse kimseyi yanında durmak zorunda değil. Ben olsam konuşurdum olmadı bakardım yoluma
Ama ciddi bir şekilde konuşsam etsem yapsa anlamı olmaz dedin
Benim için düşünmesi önemli zoraki olduktan sonra anlamı yok
Zamanını bekliyordur. (☞゚∀゚)☞
Söyle o zaman
Ne diyeyim
Tek taşımı kendim mi alayım de
Arkadaşlarına söylesene onlar teklif bekliyo kız flan der
Yazık ama evliliğinde böyle geçecekse ayrıl
Yok öyle ortak arkadaşımız
Geçer çünkü incelik 0 istwdğim hiçbir şey olmuyor bi lanet ucuz tektaş bile alamıyor herkeste görüyorum benim neyim eksik napsam açık açık söyleyim mi yoksa söylemeyim mi
fakir mi
Fakir de değil orta halli
Alır o zaman
Meslekler ne