Abaza diye değiştiriyorum o kelimeyi erkeklikle alakası yok bunun ben kadını a* ve meme olarak görmüyorum benim gibi erkeklerin çoğunlukta olduğunu da biliyorum sadece o tiplerin sesi çok çıkıyor bu yüzden çoğunluktalar gibi bir algı oluşuyor her paylaşımınızda erkekleri hedef alıyorsunuz böyle bir sitede kadınlar bir adım öne falan diye saçma sapan etkinlikler yapan bir siteye çok yakışan bir fenomensiniz erkeklerin sanki hepsi abazaymış sanki size hayranmış gibi falan zannetmeyin sonra siz üzülürsünüz
İlişkilerde kız cinsellik konusu açmadıkça cinsellikle ilgili hiç bir şey yazmam. Kendi yazar başlatır varsa sınırlarını söyler öyle devam edilmeli bence yapılacaksa da. Güven isteyen bir şey bu çünkü. Bir erkek cinse mesajıyla ifşa olmaz ama kızlar olabiliyor maalesef. Kız güven duymalı cinsel sohbet olsun nude vs. Olsun.
Ben atmıyorum, atmadım da. İhtiyacım yok çünkü. :) Ama bu konuda deli gibi şekilden şekile girenler var.
Ayrıca şu nude olayında sürekli mağduriyet yaşanıyor; yok ifşalandım, fotolarımı paylaşırsa ne yapacam, ailem öğrenirse ne yapacağım? Gibi gibi…
taklaları ata ata bitiremeyen birini gördüm sonuç hala ergenlikten çıkmamış ortalıkta geziyor jxksnxjsjd saçma birilerine nude atmak kime nasıl güvenerek atıyorlarsa piskologlar bile asla iletişim araçlarından bişeyler yapmayın diye bangır bangır bağırıyorlar
Cevap
172Cevap
Çok atıyorlar inanılmaz atıyorlar heleki alamadıkca hırs yapıp daha fazla atıyorlar
Bir çok :D böylelerine prim vermemek en iyisi
Çok fazla takla attıklarını düşünmüyorum sosyal medya üzerinde flörtleşen çiflerin arasında normal bir olaya dönüşmüş bu durum bir iki günlük tanışma faslından sonra nudeler havada uçmaya başlıyor sonra sitedeki klasik sorulara maruz kalıyoruz elinde fotolarım var bişi yapabilir mi..
Yani bir erkek ve kız bu konuda sohbet ediyorsa benim gözümde ikisi de sıfırdır. Bir kızın nude atması bence kendine değer vermemesi, erkeğin nude istemesi de zaten halk arasında bildiğimiz gibi ''Kadını kullan at'' olarak nitelendiriliyor.
Tamamen ayıpladığım bir durum.
“İnternette bir sürü çıplak foto var, onlara baksın” yazmış bir arkadaş. Peki ya o erkek sadece ona bakmak istiyorsa, mastürbasyon yaparken bile onu aldatmak istemiyorsa?…her bka romantizm katıyorsunuz ya ben de aynısını yapayım dedim 🙂 ha ben gerçekten öyleyim o ayrı. Ama siz yine de göndermeyin özellikle yüzünüzün göründüğü fotolar atmayın o internetteki fotolar o sayede oluyor 🙂
Çıplak Fotoğraf İsteyen Erkeklerden Uzak Durmanız İçin 5 Neden
Sirkte çalışması gerekir benden isteme cüreti ortaya koyacaksa. Ben evli olsam bile çekimserim nude olayına.
Maalesef en safından en fenasına en ihtiyacı olandan en olmayanına cinsiyeti erkek olan her Bir mahlukat bunu kesin kesin ve kesin istiyor. Azıcık yüz alsın foto at cümle bu. Bizde şey mi dostum diyoruz, o el hareketinin emojisi yok yaa neyse..
😂😂😂😂
Nude isteyen adamdan bize hayır gelmez nah alır nudeyi benden. Nudeyi boş ver boydan foto at demesi bile beni ondan soğutur zamanla kendim atarım çünkü biraz samimiyet kuralım öyle atarım boydan foto. Başlarda yüzüm yeter
@sonnisim Beyni çükünde olanlar evet
@6116SS Pardon da niye görüş ümün üstüne alınıp kanguru gibi zıpladıniz? Bu benim kendi görüşüm kimse elestiremez yorum yapamaz eleştiriye kapalıyım. Evet Türk erkeğinin beyni çükünde diye biz Kezban oluyoruz evet evet. Şimdi haddinizi bilip görüşü salın ikinizde.
@6116SS evet mezara götüreceğim kime neee benim vücudum. Haddini bil dedim ve uzatma hadi
@6116SS yahu kime ne yüzsüzlük de nirvana
Bu sözde erkek bir hödükse ve daha da vahimi sapkın bir ucubeyse, hayatını iki kuruşluk bedenlerin iki kuruşluk görüntülerini görmeye adayabilir, hiç bir rahatsızlık duymadan ve hiç bir kuşkuya düşmeden.
Başkalarını bilmem, ama nude muhabbetinden tiksinti duyuyorum. Saatlik ücreti + nude atanla sadece nude atan arasında ne kadar büyük fark olabilirki. Görüştüğümü ürün yerine koyabiliyorsam buluşmam iğrenççc... 😣
Kızlar Bir Adım Öne cevap çok güzel 😄😄😄
Çok yaşa 🤣🤣🤣
İyi döktürmüş yine de👍
Her türlü şekile giren erkekler gördüm. Bin bir takla atıp yerlerde yuvarlanan, it gibi salyası akarak dili dışarıda soluyan, reddedilince de küfredip 360 derece dönen erkekler..
Karaktersizleri siz seçiyirsunu suç sizin bizi alakadar etmez konuştuğum kimseden nude felan istemedim bu zamana kadar atmam da ne pis zihniyetli millet olduk biz
Dünya üzerinde kaç tane takla stili varsa hepsini atabilir ya da abaza gibi davranmak istemez sen bilirsin kızım atmazsan yapamam ben diyip tek taklada seni içten içe zorlamaya çalışıp işi bitirir
Bir fitograf senin mi sensen neden böyle kendini teşhir ediyorsun erkekler mesaj atınca hoşuna mı gidecek. Egonu mu tatmin edeceksin. Bu yoldan ayrılın karsdesim. Yüce Rabbimiz kapanmayı nasip etsin. İnşallah kapanirsin. Bu Allah'ın emri ben bir müslüman olarak uyrmarmak istedim.
Değişir.. Ben takla atılmasına karşıyım. Bu tarz şeyler kişilerin birbirinden hoşlanması veya arada bir şeylerin başlaması ile birlikte kendiliğinden gelişir.
Karşı cins arkadaşlar a sesleniyorum... Atmayın atmayın atmayın. Bak sonra davalık olursunuz. Pişman olursunuz. Her gün başka bir olay geliyor. Ayık olun yazık etmeyin biz işin içindeyiz 😉
İnan bazı kızlar 40 takla değil 40 milyon takla atsan nasıl da kendilerini ağırdan satıyorlar anlamıyorum. Bu kadar ketum nasıl olabiliyorlar. Sınra da foto manyağı yapıyor 😂
Taklacı güvercinleri baz alacak olursak, bir erkeğin nude alabilmek adına atmayacağı takla, yemeyeceği nane yoktur. 40 biraz narin ve düşük kalan bir seçenek.
Heç gerek duymuyorum öyle şeye canlısı kanlısı varken 😅 taklaya da gerek yok artık her şey basit olmuş… yeter ki içinde biraz y.. vşaklık olsun 3 günde istediğini alırsın.
50-100 bile olur ama ters köşede olabilir 😂
hahahahaha yıl olmuş 2022 nude resim atmamı kaldı mk abazanları ya her yerde kız var istediğinizi yaşarsınız akıllıysanız bunlar bir bitmedi ya 2000li yıllarda türedi bunlar hahahaha
Hiç istemedim, istemem, sadece böyle bir şey için de sohbet etmem ne gerek var saçmalık.
Kendini parcalayanlar var bizzat okuyorum ve sadece erkek degil kizlar dahil hatta ilk kendileri atmis olanlarda var ben attim sende at der gibi 😂
Valla isterse bin takla atsın sonucu aynı atılmayacak 😀 ama atanı gördüm de kaç takla attı saymadım😅
Allahın malı
Konuştuğum kişinin yüzü bana yeter.
Takla atmaya gerek muhtemelen nude atacak vatandaş bizden daha önce gördüğü bir yakışıklıya atmıştır o da kötü niyetliyle otomatik olarak yayar. ya da ilgi çekmek ve tanımamasına güvenerek otomatikman atanlar var yani yalvarmaya pek gerek yok 😏
Ben bu nude isteyen insanlar kadar G*avadını görmedim !!
Bana kimse böyle seyler sorma cesaretimi gösteremedi yoksa tavrım mi çok net bilmiyorum ama hiç böyle nude at hadsizligiyle karşılaşmadım :)
Allahta çıkartma sın
Boşnak mısın
Teşekkürler Amin. Hayır
Çok benziyorsun seninde benim gibi gözlerin renki
Özel olmasa sende beni ttakkip etssen ordan yazabilsem
Ewet ne dersin
"Atılacak nude, üstünde elbise bırakmazmış" olacağı varsa olur zaten akışa bıralmak lazım bazı şeyleri
Erkek değildir o.
Şöyle altına üstüne sağına soluna filan iyi bi bak bakim emin olalım. Erkek adam yapmaz öyle çünkü.😏😎
Vallahi gerçekten işte takla atacak halim yok �nternette kadın fotoğrafı dolu göreceğim meme bu kadar alacağım onun gereği yok
Böyle insan beni kaşar yerine koyacağı için bende adam yerine koymam. Çok istiyorsa internette bir sürü çıplak foto var baksın ordan
Ben ne nude aldım nede nude attım
Atama saygı duyarım atmayana saygı duyarım
Ne isterim nede lafını ederim
Ben atmam
Çünkü çıplaklığı itici buluyorum
Bir kadını çırılçıplak görmek yerine
Spagetti askılı uzun elbiseli halini görmek isterim
Bence hiç takla. Kız kendi isteğiyle göndermezse bi anlamı olmuyor. Ama bazıları da bırak taklayi parende ata ata halay çekiyor yine olmuyor :)
Nudeyle işim olmaz, sevdiğim kişiyi özlersem göremiyorsam selfie isterim, kabul ederse gönderir zaten, menfaat için kızlarla konuşan biri değilim
Hayatımda hiç istemedim, bütün erkeklere tavsiye ederim. Gerçekten aklınıza... İstemeyince daha büyük şeyler oluyor.
Akıllı erkek takla atmaz, taklaya getirir. Kız kendi isteği ve arzusuyla atar. Takla aran erkek işi bilmiyor demektir.
Önce resmi olarak hayatı paylaşma teklifi ederim
Resmi olarak onay alırsam isterim yoksa başkasının istemem
Bu nude için yalvaranlar mal sanki sadece onda var her şey. Çok canım istemişsse açarım google amcadan isterim envai çeşitine bakarım
Hiç nude istemedim
Gönderdiler bu yüzden
Abi yüzsüzlük yapmayın
Bi kadın isterse nudede atar
Mesajda atar birliktede olur
Onlara bırakın kendinizi
Kaliteniz olsun tavrınız olsun
Simdiye kadar ne nude istedim nede takla atarim ve ister inanin ister inanmayin bu abaza yobaz karakterlerin isidir
Ünlü bir nudist der ki "Sen yine de iste... Atmazsa kendi utansın"
Hangi kiz kendini tek zannediyor nude seks showlari internette bedavayken sen kimsin ki senin icin ya da x biri icin takla atalim :)
valla öyle insanlar warki bu kadar seri takla atar nude için 😂😂😂😂
https://www.youtube.com/embed/p7Ju5E6eawgNude ne be? Kadin ile alakali bir şey sapık erkek diye ekleyin lütfen
havada 3 buçuk toplu salto bile atabilirler. Acaipler resmen ya :D
Zaten güven duuyup saygı görünce kendiliğinden atarsa o zaman kıymeti var..
Türk erkeğinden bahsediyorsak 900km yol gideni biliyorum (ben değilim)
Eziklik olduğu için ucu açık.. Sonsuz deyip susuyorum. :)
Takla değilsede birçok şeyi yapabilecek insanlar var. Yazık bunu yapanlara Allah akıl fikir versin.
Bir kez isterim vermezse eyvallah bunun için mi seviyoruz sanki aga
Bi meme içinmi o kadar takla atıcam çok komik haketten böyle olanlarda varsada komik
Her turlu rakla atar. Ardinda yatk icinde yuvarlanir. Onemli olan cinsellik
Nude atmaya meyillinolanlar zorlamadan atiyor zaten 😄takla atmaya gerek yok
Ne yani takla atmalarına müsaade mi ediyorsunuz bir de¿ 🤦♂️
Yıl olmuş 2022 nude deyince doğrudan meme ve vajina sananlar var. Sanat yok, ruh yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?