Gerçekten aşk acısı çekiyorum sınıfta arkadaşlara birini sevdiğimi ama yvşak çıktığını söyledim kim kim diye soruyorlar ama hiçbirine cevap vermiyorum şu ana kadar 3 kişi onun ismini verip o mu diye sordu öyle değil dedim falan ama olmuş mudur sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
muhtemelen yakışıklıdır. Yakışıklı olunca ne yapsan kardeşim okuyorsun
ya*şak oluyorsun*
Knk bu cidden öyle ya en yakın arkadaşı bile aynı şeyi söylüyo
Uzun süre sevgili olmak istiyorsan o zaman biraz zor ama imkansiz değil onun seni tavlamaya calismasi lazım
Sana yaprıklarımı anlatayim mi gerçekten anlam veremiyorum
Yaptıklarını*
olur
Biz bu kişiyle ayn sınıftaydık bi zamanlar. Okulun başında normal herkese sorduğu sorular soruyordu hani o zaman konuşuyordu sorun yoktu ama bana sürekli gizli gizli bakıyodu anlayamadığım bi şekilde. Sonraları sınıftaki herkesle yani kızlarla gayet normal konuşup benimle bilerek konuşmamaya başladı. Yüz yüze konuşurken gözlerini kaçırmaya başladı. Bişeyler söylerken yanımaki kıza bakıyor bana hiç bakmıyor. Ama aynı zamanda bana gizliden sürekli bakıyor görüyorum. Yanındaki arkadaşına bakınca erkek yani kafasını hep gömüp duruyor. Başka bi erkeğin yanına oturunca bana sert bakıyor ama çok y*vş*k biriymiş işte. Benimle konuşurken çekingen ya da utangaç olan erkek nasıl davranır aynen öyle davrandı ben bu yüzden anlayamadım. Sonra aşık oldum ve bunca ay sonra başka bi kızı sevdiğini öğrendim gerçekten çok kötüyüm ( yakışıklı biri) işte başka sınıftan kızı görmüş direkt açılmış ona baya seviyomuş onun için ağlıyomuş. Ama arkadaşı pek güvenilir değil diyor
Konu ben olunca sessizleşiyor falan
Sen başka kıza açılmasını soylemeden önce direkt benim bı arkadaşımı düşündüm. O bir kizi seviyordu baya ama kız kabul etmiyordu çocuk buna rağmen devam ediyordu hayatına diğer konuştukları da o kizi sevdiğini biliyordu. seninki ilginçmiş arkadaşından onu unutmaya başladığını öğrenince açıl gitsin
Arkadaşından onu unutmaya başladığını öğrenince derken. Sevdiğim kişi sevdiği kızı unutunca mı
Gerçekten böyle davranan bi erkek neden davranır bi de yvşaksa
evet sevdigini unutunca
bence muhtemelen o sevdiğini kız ona yüz vermemiştir bizim oğlan da yakışıklı olunca yapamadığını yapmaya çalışmış gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
Ama flörtleşiyolar yakında sevgili olarak görürüm. Onun için ağladığını öğrenmek içimi parçaladı
O zaman ben olsam hemen açılırım en azından geri dönüt almazsan aklında soru işareti kalmaz.
Kızın sosyal medyası yok diye direkt konuşmuş kızla bu beni gerçekten çok üzüyor her ne kadar yvşak olsa da sevdiğim kişinin başka birini sevmesi üzüyor
Ve hala bana bakmaya devam ediyor. Ama bu iş yürür mü ki sevgili olunca yine yazmaya devam etmez mi
sevgili olmadan sen adım at işte
he seninle sevgili olunca mı
Evet
ederse ayrılırsın yani kasmaya gerek yok
Bak bana bakıyor baktığımı gördükten sonra kızlara dokunuyor kollarına falan. Sonra yine bakıyor. Gidip bu kızla yürüdü koluna falan dokundu. Başka bi kız bunun kolunca girmiş sevdiği kız da görünce niye koluna girdi demiş. Sevdiğim çocuk da kız yanlış anladı diye ağlamış adını ağzından düşürmüyormuş. O kızı seviyosa beni kabul edermi ki
Yeşilçam filmi masallah. Etmez de sana baktığı çok mu belli
😅 baya belli
arkadaşın aşk hayatı değişik diğerinden kolay kolay vazgeçmez gibi
Öyle gibi duruyo ve ben onu gerçekten seviyorum içim yanıyor yani kısaca
lise 2 falan mı
Yok daha üst
genç oğlan yaşıtım çıktı. Hiç konusmuyor musunuz sana sataşmiyor mu
Yaa ben napcam ya. Kız boş ders onun sınıfının katına çıkıyor çocuk toplanılan yerde kızı kesiyor baya baya seninki durumuna gelmişler yani
yapacak bir şey yok o zaman şimdi bir şey yapsan 3. Kişi olursun
Buna nasıl dayanıp başedebilirim
Gerçekten ağlıyorum
Onu dusunmeyerek surekli bakmayarak kiskanmayarak yokmus gibi davranarak
Kızlarla konuşan erkekler kardeşim olmuyor
Ben o yvşak mı değil mi diye sormadım öyle zazten
Zaten*
böyle net bir şey söylemezsin belki değildir
Tüm arkadaşları aynı şeyi söylerken mi en yakın arkadaşı bile
erkek kendi arası şakalaşır öyle
Yvşak olduğu kesin şüphem yok bu durumdan
peki sen öyle diyorsan