Herkes tarafından arzu edilen biriyle sevgili olur muydunuz?

İnsanların düşüncelerini davranışlarını kontrol edemezsin. Birlikte olduğun insana çekiciyse kafana kese kağıdı geçirde diyemezsin.
Sadiksa gözlerinde gülüşlerinde yalnızca ben varsam ve benim kadınım olduğunu iliklerime kadar hissettiriyorsa, etkileşim halinde olduğu insanlara karşı mesafesini koruyorsa olurdum
Herkes tarafından arzu edilmesine rağmen bana aşık olması ve benimle birlikte olmak istemeso onun askina inancımı daha çok artırirdi. Ama bu konuda erkekler böyle düşünmeyebilir. Çünkü kadın bu şekilde olursa erkek onu başkasına kaptirabilir ve bu kalıcı bir durum olur. Ama erkek bu şekilde olursa zaten aşık olduğu kadına aittir diğer kadınlari cinsellik için kullanır geçer en fazla.
Açıkçası herkes tarafından çok beğenilen ve çok talibi olan biriyle sevgili olmak istemezdim güven sıkıntısı çekebilirdim ve ilişkide sorun çıkardı ben daha çok, fazla dikkat çekmeyen kendi halinde olan kişilerle ilişki yaşamayı tercih ederim çevresi çok olan herkesle samimi olan biriyle sevgili olabileceğimi sanmıyorum
Yani bu bir ünlü ile sevgili olur muydun sorusu ile es değer sanırım. Biraz zor. Öyle birisi sürekli göz radarında olur etrafımda. Ki ben olmama rağmen asılmaya çalışıyorlarsa falan olamazdım sanırım.
Cevap
9Cevap
Evet olurdum herkes arzu eder ben birlikte olurum ne güzel iştedncnxn
Olurum tabi. Millet oluyor biz mi olamıcaz. Elimiz armut toplayacak değil
Tabi ki bu aşırı güzel bir kız sevgilim olduğu anlamına gelir jhgjsf
Bir kızı bir çok kişi ister bir kişi alır. Önemli olan aldıktan sonra o kıza gözün gibi bakmaktır.
Olurum, başkalarının ne yaptığı önemli değil sevgilimin nasıl durduğu önemli benim için
Başkasının arzu edip etmemesi, o kişiyle beraber olma ihtimalimi değiştirmez. Eğer ilgimi çeken ve karşılıklı sevginin, saygının olduğu bir çerçevede isek olurum.
Herkesin arzu etmesi önemli değil. Önemli olan onun sadece beni arzu etmesi. O yüzden olurum.
Sanırım istemezdim. Çünkü günümüzde güven zaten zorken mutlaka bir olmaz, iki olmaz ama üçüncüye biri ayartabilir.
Olmam ama gerçi o kişinin kişiliği nedir ne değildir bilemem. Yine de düşünmek lazım. Sonuçta kendi bağlamı değil bu durum.
Olurum beni seviyorsa ne alaka ki 1 kişiyi 100 kişi ister 1 kişi alır.
Olurdum hatta herkes onu istiyor ama o benimle diye kendimi değerli hissederdim
Olurum
Ama olursam sıkıntı
herkesin sevdiği şeyleri genelde sevmiyorum.
Denendi test edildi önerilmiyor
olmazdım ya kıskanırdım
Öyle biriyle sevgiliyim 🙂
Olmam
Hayır olmam
Hayır istemem.
Kismet
hayır
Seversem evet
Oldum daha önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?