https://youtu.be/_vyH_yFnVQA Herhangi bir konu hakkında dediğini yaptıramadığın da yan yatıp çamura batıp çirkefleşir misin? Benim bazen birazcık 🤏 şımardığım doğrudur 😀
Eşine, sevgiline, flörtüne karşı istediklerini yaptıramadığın da çirkefleşir misin?
yapmadığı zaman acısını çıkartacağımı bilirler o yüzden yaparlar :D en son eski sevgilim dediğimi yapmadı babası da kızına aşırı düşkündü kız babasından çekinir korkardı :D bende dediğimi yapmadığı için kızla sevişirken morartmadık emmedik yerini koymadım :D boynunun her yeri mosmordu memeleri bacaklarının içi felan :D kız babasından boynunu gizlemek için yapmadığı numara kalmamıştı
istediğimi yaptırmam, böyle bir hakkım yok, karışımdaki kadın mutlu olmayacaksa neden zorlama ihtiyacı hissedeyim, her şey karışıklı uyum ve anlayışla olur
Açıkçası insanlara istediğim bir şeyi yaptırmayı da pek sevmem. Tabi iş hayatında yaptırıyorum, o ayrı. Sonuçta işin ilerleyişi önemli... Aşk hayatında ise eğer yaptırmak istediğim şey ilişkimizin için mantıken daha iyi olacaksa ve gerçekten yapılması gereken bir şeyse yaptırmaya çalışırım. Ha olmadı mı? Çirkefleşmem. Laf benden bir kere çıkar.
Ister istemez cirkeflesiyorum. Bazen durduk yere inatlasiyor o zaman icimden canavar cikiyor. Halbuki yap benim dedigimi, istedigimi huzurun olsun bu zor degil ki.
kesinlikle hayır kırılsam içime atarım bozulsam belli etmem herkesin her istediği olacak diye bi kural yok olursa iyi olur olmazsa da sağlık olsun der geçerim.
Hayır kimseyi istemediği bir şeyi yapmaya zorlamam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç nazımı çeken biri olmadı. Hep alttan aldım ben.. hep alttan aldım. 23 yaşındayım düzgün bir ilişkim hiç olmadı. Olan da ağzıma edip çıktı hayatımdan.