arkadaşlar merhaba
kız arkadaşımla ortalama 1,5 seneden fazladır tanışıyoruz ve 7 aydan fazladır da çıkıyoruz.
uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve bu yüzden ben ona gidiyorum çoğunlukla.
kız arkadaşımın ailesi ilişkimizi bilmiyor ve ailesine de söylemiyor.
kız arkadaşım bu sene mezun oluyor ve mezuniyetine beni çağırmıyor, ailesinin öğrenmesini istemediği için çağırmıyor ve bende bu konuya çok üzülüyorum, açıkcası hiç beklemiyordum böyle bir şey. daha önce çok kez söylemiştim ama şimdi istememesi üzücü bir durum.
sizce neden ailesine ilişkimizi anlatmıyor ve neden mezuniyetine beni çağırmıyor?
kız arkadaşımla ortalama 1,5 seneden fazladır tanışıyoruz ve 7 aydan fazladır da çıkıyoruz.
uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve bu yüzden ben ona gidiyorum çoğunlukla.
kız arkadaşımın ailesi ilişkimizi bilmiyor ve ailesine de söylemiyor.
kız arkadaşım bu sene mezun oluyor ve mezuniyetine beni çağırmıyor, ailesinin öğrenmesini istemediği için çağırmıyor ve bende bu konuya çok üzülüyorum, açıkcası hiç beklemiyordum böyle bir şey. daha önce çok kez söylemiştim ama şimdi istememesi üzücü bir durum.
sizce neden ailesine ilişkimizi anlatmıyor ve neden mezuniyetine beni çağırmıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ordaki erkeklerle demek ki fazla samimi ve görmeni istemiyo ya da arkadaşlarından seni gizlemiş
erkeklerle öyle samimi değil normal erkek arkadaşı da yok yani, kız arkadaşlarının da çoğu beni biliyor gizleyecek bir şey yok ama ailesinden gizliyor, ailesinin beni tanımasını istemiyor şimdilik
Erkeklerle o kadar yakın olmadığını ne biliyorsun?
Bence gizlediği bişeyler var senden
Uzak mesafe ilişkisi neden?
@EricaFeuer bir şey mi saklıyor?
ne gibi şeyler saklıyor olabilir ki?
@EricaFeuer yapacak bir şey yok, durum böyle :(
Uzak mesafe ilişkisi tehlikelidir. Normal ilişkide de tehlike var zaten ama sıkıntı olan karşı cins arkadaşlarının olması yakın mesafede en azından çevresini bilebilirsin.
@EricaFeuer çevresinde fazla arkadaşı yok hepsi kız, yurtta kalıyor
Yani o halde bir şey diyemem ama yinede benim için tehlikeli.
Benim böyle bir durumum olsa tehlikeli olarak bakardım.