Seni... kadar seviyorum boşluğu doldurun inanıyorum güzel şeyler çıkacak.

Bu sorunun en güzel cevabı cevapsız bırakmaktır. Yani ölçümlenemediğini göstermek gerekir. koklayarak öpüp oh dedikten sonra işte bu kadar denebilir. yani nefesim yetene kadar ya da nefesim tükenene kadar ya da sen benim nefesimsin falan demiş olabiliriz.
Dünyamı dolduracak kadar çok seviyorum..
Tamı tamına 53,2 gram.
Neden böyle dediğimi düşünüyorsan gerçekten sağlam bir araştırma yapman gerek. Yüz kişiden 2 kişi belki biliyordur. Hazır bilgi vermem kimse nedir diye sormasın lütfen ☺
Beni sevdiğin kadar. !
Cevap
12Cevap
Ne diyordu şarkıda, seviyorum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi, geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi :)
Seni sevmesem şu an senin karşında bu soruya cevap vermek için kan ter içinde kalmazdım
Senin istediğin kadar seviyorum.
Orijinal değil ama, her şeyden çok
Nazım hikmet misali,
"Tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin."
Hiç sevmiyorum derim. Ben sevildiğimi bile bilmiyorum. Nasıl cevap vereyim. Gerek yok fazla söze. Yalan dolan her şey.
Seninle her şeye varım ben
Sen benim uğurlu yolumsun
Yıldızlara yürürüm senle
Sen iste canım senin olsun
Sevgide ölçülere takılmam. Sevgi varsa sonunu düşünmem yeter ki sonu olmasın. Ölçülere takıldığım tek konu terazi de olur. 😃
Taşıya bildiğin kadar derdim büyük ihtimalle. Zira artık insanlar gerçek duygular karşısında dağılıyor dağıtıyor
Bana çok saçma geliyor çünkü bunun bir ölçütü olamaz
Göreseldeki gibi kolları mı açar bu kadar derdim bilmiyorum ki sevgiyi anlamayana anlatmak zor.
Seni
Enver paşanın Naciye sultana olan askının 1000 katı daha fazla seviyorum
Geceleyin ateşler içinde uyanarak
ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi 😄
Ucu bucağı olmayan engin denizler kadar, gözün alabildiğine uzanan gökyüzü kadar ve Leyla ile Mecnunun hikayesini unutturacak kadar
Beni sevdiğin kadar..
Senin beni sevdiğin kadar.. çünkü senind ebeni çok sevdiğini biliyorum.
Seni seviyormuyum bilmem ama!. Seni yanımdayken bile özlüyorum ve özlemin tarifi olmaz...
Seni hiç sevemeyeceğim kadar çok seviyorum
Sen beni ne kadar seviyorsan okadar
Poyrazin aysegulu sevdigi kadar
Seni beni sevdiğin kadar 😅
Hak ettiğin kadar der geçerim
Seni kendimden bile çok seviyorum
Şuncuk
Kobacaaan de😂😂😂
gökteki yıldız sayısı kadar
Dünyalar kadar
Bi serçenin gözyaşı kadar
Tuz kadar