İnstegramda silinen mesajları geri getirebilir miyim ya da beni en son kimlerin engellediğini?

Sevgilime biri mesaj yazmış sen onunla mutlu değilsin seni ağlarken gördüm onun yüzünden öyle oldun gel ben seni severim göz yaşına dayanamam vs vs şeyler yazmış ama bence bunu kendi yaptı çünkü onun takip etmediği kişiler ona mesaj atamaz ve sadece beni takip ediyo ayrıca o öyle mesaj gelse bile sırf ben olay çıkarmim diye silerdi ama bu sefer aşkım bak biri bana yazmış ben hiçbir mesajı açmadım dedi bana ama girdiğimde son mesaj dışında bütün mesajlara bakılmıştı aramız kötüydü son zamanlarda bana ders vermek için yaptığını düşünüyorum ama onun yaptığını kanıtlayamiyorum sorunda burada nasıl yapabilirim ya da sizce neden böyle bir şey yapmış olabilir ki
İnstegramda silinen mesajları geri getirebilir miyim ya da  beni en son kimlerin engellediğini?
İnstegramda silinen mesajları geri getirebilir miyim ya da  beni en son kimlerin engellediğini?
Konuşmaya baksanıza bilerek benim yaptığım şeyleri vurguluyor gibi
İnstegramda silinen mesajları geri getirebilir miyim ya da beni en son kimlerin engellediğini?