Aşk İlişkileri 21 yaşındaki biri sizce evde mi kalmıştır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 21 yaşındaki biri sizce evde mi kalmıştır? Güncellemeler+1 yıl Güncel 21 yaşındaki biri sizce evde mi kalmıştır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl He evde kalmıştır. Üstüne toprak atalım mı? Tövbe est. ya! Bu soruları çok arıyor musunuz.. 1 0 Yorumla
observer_ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Eee lise bittikten sonra işe ya da üniversiteye girmezsen 3 yıl içinde kendini turşuluk zannedersin. 0 0 Yorumla
öldümgalibaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Asko daha çok erken değil mi ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Erken de o tarz imalar bir düşündürdü :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ilerde kalabilir hala birisi yoksa yokmu aklinda biri hoslandigin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Patatessss1 +1 yıl Ben 23 ben kaldım. mi jdjdkgkgkgmh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Patatessss1 kalacan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjjssjje ahah Yorumla Patatessss1 +1 yıl Ağlıyorum. Bak. simdi uuuuuuuuuuuggggggg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Patatessss1 ilerde ağlayacak zaten ahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aglayacaksin Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Daha yolun başında ne evde kalması 1 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence evlenmesi için erken bile 1 0 Yorumla
Patatessss1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kezban ise evet sen kezbansin kaldin 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Saçmalama 1 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kalmamıştır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
He evde kalmıştır. Üstüne toprak atalım mı? Tövbe est. ya! Bu soruları çok arıyor musunuz..
Eee lise bittikten sonra işe ya da üniversiteye girmezsen 3 yıl içinde kendini turşuluk zannedersin.
Asko daha çok erken değil mi ya
Erken de o tarz imalar bir düşündürdü :D
Ilerde kalabilir hala birisi yoksa yokmu aklinda biri hoslandigin
Yok
Ben 23 ben kaldım. mi jdjdkgkgkgmh
@Patatessss1 kalacan
Sjjssjje ahah
Ağlıyorum. Bak. simdi uuuuuuuuuuuggggggg
@Patatessss1 ilerde ağlayacak zaten ahaha
Aglayacaksin
bence kalmamissinn merak etme 🙂
Daha yolun başında ne evde kalması