Bütün günü birlikte geçirdik ayrılmamıza son yarım saat kala trip atmaya benle hiç konuşmamaya başladı sonra beni eve bıraktı yolda giderken sordum noldu noluyo elini tuttum sıfır tepki dedim ki nolur böyle ayrılmayalım günün sonunda neden böyle yapıyosun yok bi şey of falan saçma sapan sus tarzı şeyler dedi ayrılırken sarılmadı bile dedim ki naptım neye trip atıyosun yok bi şey dedi arabaya biniyodu dedim ki bak yapma yarın hiçbir şey olmamış gibi davranmam öyle baktı durdu durdu yine bi şey demedi tamam naparsan yap git o zaman dedim ve ben gittim
Yarın napmayalıyım mesajlarına hep görüldü mü atayım?
Yarın napmayalıyım mesajlarına hep görüldü mü atayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ortada bir şey varki böyle yapıyor insan durup dururken böyle davranmaz
Evet bence de var sordum insan gibi zaten defalarca
Onu kıracak veya üzecek bir şey yaptın mı gün içinde
Ya onu da sordum söyle dedim hani düzgün dedim lütfen söyle böyle ayrılmayalım gece dedim yok söylemiyo hayır diyor
Peki sen ona bir şey yaptın mı üzecek bir şey veya kıracak bir şey
Farkında olmadan yapmış olabilirim ama söyleseydi çözerdik
Yani bazı şeyler var söylenilmiyor kendin bir düşünsen hemen onun suçu falan deme o ayrıldı falan deme belki bi sebebi var
Gecemin içine günümün içine etti
Eee belki çok üzülmüş veya çok kırılmış sana
Görüldü atıyor hala değil mi
Yazmadım ki hiç gitme dedim gitti kendi bilir
Yaa o seni kaybettiğine yansın ki yanacak da çok pişman olacak da ama o zaman iş işten geçmiş olacak
Goruldu bile atma o catir catir yazar zaten sana agirdan al biraz
Mesajı açmıyım hiç yani öyle mi
Yarın konsere gidicektik önceden bilet aldık onu napıyım?
Aynen goruldu olmasin ama wpden yazarsa hep cevrimici gorsun seni nasil catliyo bak gor
Konsere kadar kac defa yazar sana kim bilir ozur falan dilerse bi dusunursun
Nasıl eminsin yazcağına ısrarla gitme dedm ve gitti geri döner diye bekledim ya asla dönmedi gidip mışıl mışıl uyumuştur
Bi insana yalvarinca seni kendine bagli hisseder ama sen de bi an da iletisim ve diyalogu kesersen o sana baglanacak bu sefer
Ayrıl bence. Bu ne ya? Akrep başık yengeç burcu mu ne?
Balık
Nasıl da biliyorum su grubu olduğunu. O kurar kendi kafasında. Kurmaya hep devam edecek. Melankoli seviyor. Duygusal evet ama mal oluyorlar biraz. Sevince delirirler. Böyle faşist bir ruh halleri var bunların. İnsana saçını başını yolarak kaçma isteği uyamdırıyor ilişkide böyleler bunlar. Sen yapamazsın senin burcun ne?
Öcmsödsmdms ben de yengecim
Siz yiyin birbinizi fkhckkkcb
Hiçbir şey yapma. Bir süre aramalarna, mesajlarına cevap verme. Ortalıktan kaybol
Ama yarın konsere gidicez bilet falan aldık
Öncedem almıştık
İptal ediliyor mu? Yani yaşayacağımızı yaşadık seninle ilgilenmiyorum giibi bir tavra bürünmüş seninki.. seni önemsemiyor. Önemseseydi öyle davranmazdı. konuşurdu cevap verirdi en azından
Hatta sen ona giderim dedin
Oda kapı orada demişti
Dalga geçme
Hayır dalga geçme niyetiyle söylemedim
Sadece bunuda ekle
Ona göre yorum/fikir al diye söyledim.
Demedi öyle bi şey
Lanet olsun içimdeki insan sevgisine
Bişey yaramıyor işte.
Gerçekten mı
2 saat önce biri bunun gibi konsere bileti bişey yazdı ve az önce ilk söylediğim şey yazdı
Oda gizli öyeydi
Seni tekrar o sandım
Kusura bakma Başkan.
Aaa yok ben değilim o
Ok