Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım şu an
63 Yorumla
Soran+1 yılBi grup bize iyi gelecek yaralarımızı saracak…..
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılParmaklar calissin 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Takibe alaydin iyiydi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Horny liğini dizginleştir. Sen bi ufak tuvalete geç biz salonda seni bekliyoruz sdğlfgks
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevgilini çağır bir güzel seni yalasın. saçının telinden ayaklarına kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
he söyle aşk mıyıdı?
00 YorumlaSağ ol valla senden havaryuuu
043 Yorumla
Soran+1 yılOoooo bakıyorum hayırlara vesile olmuşum. Rica ederim ne demek
Soran+1 yılAysslay sen dalga geçmek nedir bilir misin her şeyi ciddiye alıyosun
Soran+1 yılVe turist ömer tövbe demicem
Soran+1 yılYok turist ömer merak ediyorsan sesim soluğum kesilmedi. Arkadaş bi rahat vermeyip başka yorumun altında kafa s1kmeye devam ettiği i için ona cevap veriyordum burayı görmemişim.
Teyyare senin anandır bu arada @aysslay.
Soran+1 yılAynen 4 yaşındayım buraya eğlenmeye geldim bi izin verirseniz. Ayrıca ne soruyu kaldıracağım siz gidin deli misiniz nesiniz
Soran+1 yılAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa @aysslay nerede küfür etmişim lütfen ne güzel konuşuyoduk🤧
Soran+1 yılBen hepinizden daha deliyim ne problemi olacak
- +1 yıl
@aysslay
Bu kız şimdi de buraya mı salça olmuş?
Yardım lazım mı?
- +1 yıl
@ferayyeliz isteseydin sana yardımcı olabilecek insanları elinin tersiyle itip birde üstüne laf dalaşı yapma çabası ile büyük bir hata yaptın.
Size yardim edemez, fikir veremeyiz çünkü sizhep reddedip sadece kaos çıkaracaksınız.
Turist şuanlık öyle gözüküyor kalkalım şu masadan.
Soran+1 yılYA SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYOSUNUZ TAM OLARAK BENİM BAŞLIĞIMIN ALTINDA KİM NEREYE SALÇA OLUYOR Bİ DAHA Bİ DÜŞÜNÜN @aysslay o the dark knight mıdır nedir ismini etiketlemeye erindim
Soran+1 yıl@aysslay arkadaşım ben naptım da yardım etmeyi uygun gördünüz
- +1 yıl
Dinle beni @ferayyeliz
1- Benden kaçmaya çalışıp başka yorumlarda @aysslay ı rahatsız ederek sıyrılabileceğini mi sandın?
2- Onların aralarında bir ilişki gidişatı şimdilik yok. İleride olur mu bilmem. Ama bildiğim tek bir şey varsa @aysslay ın da benim gibi yalnızlığı tercih eden birisi olduğu. O yüzden yanlış kişiye bulaşıyorsun.
3- Kafanın ütülenmesi o kadar sinirine dokunmuş ki küfürlere baş vurmaya başlayarak aciz yüzünü gösterir olmuşsun.
4- Burada ben varken sana eğlence falan yok. Eğlencene aciz erkeklerle ya da beni engelleyerek devam edebilirsin. İnan umrumda olmaz. Burada tartışmayı kazanma anahtarını otomatik bana vermiş olursun.
5- Deliliğini daha iyi yerlere kullan. Aptalca yerlere değil. Yoksa senin kabusun olurum.
Soran+1 yıl@aysslay ben sizden akıl istemiş miyim?
Soran+1 yıl@-The_Dark_Knight-
1- senden kaçmaya çalışıp mı? Pardon sen kimsin yazdıklrını ciddiye bile almadığım için cevap vermeme olasılığımı bi gözden geçir.
@aysslay ı rahatsız ederek mi? Rahatsız olsa çoktan burada bana cevap yetişemeyip uzayıp giderdi diye düşünüyorum. Yani kimsenin avukatlığını yapmana gerek yok.
2-turist ömerle @aysslay a ŞAKASINA hayırlı olsun dedim. Ama haklısın banane. Siz şakadan ne anlarsınız. Katılıyorum.
3-evet inan kafamın ütülenmesi o kadar sinirime dokundu ki bu yüzden bi güzel size sizin gibi cevap verip desarj oldum. Oh harikayım.
4- bu başlığı ben oluşturdum buraya kendi isteğinle yazan sensin. Beni engelle bir daha bu aciz insanın paylaşımlarını görme bende eğleneyim. Senin eğlence anlayışınla benimki uymak zorunda değil. Asıl sen bu şekilde aciz oluyorsun.
5- oldu g0tüm. Gel de şimdi deme. Sana soracaktım deliliğimi nerede kullanıp kıllanacagımı. Sen istedigin yerde kullan senden tavsiye istediğimi hatırlamıyorum.
Bu arada b0k kabusum olursun.
Soran+1 yılOkey sizle uğraşmıyorum artık 3. Kez tekrara düşüp aynı şeyleri yazmayacağım yeterince sizle vakit kaybettim. Burada kendi kendinize kudurun.
- +1 yıl
@ferayyeliz
İşte şimdi saçmalamaya başladın...
1- Benden kaçma durumunu sadece "ciddiye almama" bahanesiyle örtmeye çalışıyorsun. Ama önceden de ciddiye aldın ve öyle bir durumun olsaydı kısa cevapla bile mantığımı alt üst edecek bir açıklama yapardın ve ben de buradan çekilirdim. Ancak burada senden gelen öyle bir açıklama görmüyorum. Bu bir kaçış manevrasıysa iyi denemeydi. Ayrıca @aysslay rahatsız olduğu için sana tepki gösteriyor zaten. Aklını yemiş olmasaydın bunu çoktan fark ederdin.
2- @aysslay belki şakasına olan bu tarz bir espriden bile rahatsız olduğu için tepki göstermiş olabilir. Bazı insanlar özellikle aşk ilişkileri konusundaki ironiler, yanlış anlaşılmaya sebep oluyor diye ironi kaldıramayabiliyor. Buna saygı duymak yerine üstelemiş olman da ayrıca aptalca bir hareket.
3- O zaman kafan daha çok ütülenmeye devam edecek; çünkü ben senin gibi yobazlarla çok baş ettim ve hep de buradayım. Buna hazırlıklı olsan iyi edersin.
4- Burada herkes yöntemleri engellemekle çözecek kadar aciz olmadığımı biliyor. Ben karşı tarafın aptalca hareket ettiğini anladığım an onun aptallığını yüzüne vuran karanlık bir maşayım. Öyle düşün. Eğer ben buradaysam bil ki aptalca bir şey yaptın ve bu durumdayız. Bunu anlamana rağmen kendini sorgulamak yerine başkalarına çemkirmen apayrı bir aptallık.
5- Senden farkım ne biliyor musun? Deliliğim beni gitgide daha akıllı kılarken senin deliliğin gitgide seni daha aptal yapıyor. İşte bu yüzden kabusun sayılırım. - +1 yıl
Buna bütün gün devam edebilecek kadar da psikopatım; çünkü burada haksız olan sensin. Aciz erkekleri kendi ağına çekme durumunu bir eğlence olarak görüp sonra da eleştiriyi en ufak bir şekilde bile kaldıramıyorsun. Ben de sana gereken dersini veriyorum sadece. Tamamen kısasa kısas. Sen başlattın. Ben karşılık veriyorum. Bu yüzden bizi sorgulayıp da aptal muamelesi yapmak yerine kendini sorgulamakla başla. Sonra başkalarını sorgula. Merak etme ayrıca ben her ortaya çıkışımda kendimi de sorgulayıp emin olarak geliyorum. Ancak sen bu aptallığı sürdürdükçe ben hep buradayım. Dolayısıyla ya senin seviyenin de üstünde karaktere sahip olan insanları rahatsız etmekten vazgeçer ve aciz erkeklere karşı saçma eğlence algına son verirsin ya da ben hep burada olurum ve seni öyle bir yorarım ki aklın durur. Karar senin.
- +1 yıl
Tuh kaçırmışım. Grup seven biri gibisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılVery very so horny horny so hot ister misin 😄
00 Yorumla
+1 yılBaya baya azmaca yani 😀
00 Yorumla
+1 yılİyidir hocam senden naber
00 Yorumla
+1 yılGeçer inşallah. Allah başka acı vermesin
01 Yorumla- +1 yıl
Buradayım
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olduğuna eminim ama kanıtlayamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYuo kızım
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeceleri böyle olman normal değil mi :D
00 Yorumla
+1 yılne horny horny sjsjdjdjd
31 Yorumla- +1 yıl
Azmış işte kız
Aman yarabbim.
153 Yorumla- +1 yıl
Söylesene. Neden böyle aciz tiplere bu kadar erkek yazıyor?
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu da çok aciz. Haklısın.
- +1 yıl
Biliyorum. Şu aptalları gördükçe bazen hayatı sorguluyorum. Bir anlık seni görünce hayatı senin yanındayken sorgulamak istedim sadece.
64.media.tumblr.com/.../...be4f0af4f64a6e1ebf.gifv - +1 yıl
Beni anlıyor olmasan burada bile bulunmazdım. Şu yobazlığı azaltmak için elinde parlak bir fikir var mı?
Soran+1 yılAyyyyyyyyyy sizi masum bıdırcınlarrrr rahatsız mı oldunuz:D
Okuyup geçseydiniz o zaman burada 10 saat zır zır konuşmuşsunuz- +1 yıl
Parlak fikirlerim var
Ama herkes o ışığı göremeyecek ne de olsa değil mi?
Herkes değişemez ama kimisi ders alabilir bunun da yolları var tabii. kimisine aynı şeyi defalarca anlatsan anlamaz ki illaha hata yapması gerekir. ya da illaha kafasının dikine gitmesi ne dersek
Parlak fikrim herkesi düzeltmeye çalışmamak.
Yine de insanları anlamaya çalışmak birçok şeye cevap bulmamı sağladı.
Bunun için insanları anlayarak hareket edip kaba olmadan çok fazla kişiye ders verilebilir.
Verimi değişir ama alternatif yöntemler arasında bunu kullandığım oluyor
Kimisi ise buna değmez çünkü hırpalayıcı ve sadece saldırgan
Dinleyen kişi kaba bile olsa cevap verip çözüm yolu arayabiliyor
"Yobazlik " grup grup kimisi ile başa çıkamayız.
- +1 yıl
çok uğraştınız kız kurudu lan dsaghjkasd
- +1 yıl
@aysslay
Haklısın. Bazı hastalıklı insanlar stabilize edilemez.
Soran+1 yıl@aysslay erinmedima yazdıklarını okudum ve kafayı yemissin elimde cips sırf dalga amaçlı yazdığım şeyi yobazlığa bağlamışsın kahkaha attım. İnan parlak fikirlerine ihtiyacım yok rahatsız mı oldun inan buraya yazmak zorunda değilsin sana silah zoruyla bu entrye cevap vereceksin het hüt yaptığımı hatırlamıyorum. Bas git. Zor değil
- +1 yıl
amacınız onun isteklerine cevap vermekti demedim zaten
- +1 yıl
@ferayyeliz
Kafayı yediği falan yok. Sadece @aysslay sizden bir adım önde. Bu ürettiğiniz sadece bir bahane.
Soran+1 yılHahahhahahahaahhahaha yazan bir sürü var gördüğün gibi kendini bu kadar önemli hissedip sanki dünyayı kurtaracakmışcasına burada tatava yapman komik.
- +1 yıl
@ferayyeliz
Senin de bu kadar aciz erkekler tarafından ilgi meraklısı olman ironik. Neden seninle boy ölçüşebilecek birilerini de ağına almaya çalışmıyorsun?
Soran+1 yılThe dark knight mısın nesin adından bile hayır yok gelmiş burada konuşuyosun. Tamam kardeşim en namuslu kız amc1sı sensin.
- +1 yıl
@ferayyeliz
Burada herkes yalnızlığı tercih ettiğimi biliyor. Bana her şeyi diyebilirsin ama onu diyemezsin işte.
64.media.tumblr.com/.../...be4f0af4f64a6e1ebf.gifv
Soran+1 yıl@aysslay 🤔 hmmm bi baktım şimdi hangi başlık altında konuştuğumuza. Akli dengem yerinde olaraktan zaten ben oluşturdum bu başlığı? Sen asıl 2 saattir hangi başlığın altında saçma saçma yorumlar yaptığına bi bak derim. Seni temin ederim ki bu zeka pırıltılığını burada harcamamalısın çünkü 2 saattir burada zırlayıp eleştirdiğin başlığı oluştururken “parlak fikirlerinizi bekliyorum” gibi bi cümle kullanmamışım.
Soran+1 yılTamamdır canları öenerileriniz için teşekkür ederim hiç dikkate almayacağıma emin olabilirsiniz 🙏🏻
- +1 yıl
"Tamamdır canları öenerileriniz için teşekkür ederim hiç dikkate almayacağıma emin olabilirsiniz"
Kısmında sanki sana öneri vermek istemişiz ya da öneri istemişiz gibi bir algı yaratmaya çalışmışsın ama senle muhatap olan bile yok. Biz daha çok, senin ve senin gibilerin ortaya çıkardığı bu yobazlığı nasıl ortadan kaldırırız kafasındaki genel bir konudan konuşuyorduk. İşte bu noktada da @aysslay dan öneri alıyordum.
Ayrıca senin soru'n olsa bile burası @aysslay ın da yanıt bölümü. Söz konusu yobaz olan ve yobaz olmayan taraflar olduğunda tamamen bazı şeyleri göz ardı edebilirim. Bu da senin gibi yobaz olan bir soran kişinin yobaz mantığını dinlemeyecek olmam anlamına geliyor.
Ayrıca mesajlarımda tek bir yer dışında mantık hatası bile yok. O da öneri kısmını bir tık yanlış anlamış olmam. Ancak bu bile aynı kapıya çıkıyor. Yani sana öneri vermek bile isteyen kimse yokken sen öneriler için bize teşekkür ettiğine dair aptalca bir ironide bulunuyorsun. İşte bu acizce. Hem ayrıca...
Ben varken defolması gereken birisi varsa o da sensin. Çok korkuyorsan engelle.
- +1 yıl
@the_dark_knight bir parlak fikrimi hatırladın mi?
"Herkesi düzeltmeye çalışmamak" sebebi ise bunun gibi devamı seviyesiz olan ve bir sonuca varmayan karşı tarafın saldırmaktan başka bir şey yapmadığı ve çözümü göremediği anlar için söylemiştim tam olarak. Yeni parlak fikirlerimizi de paylaşmaya devam edeceğiz. - +1 yıl
Kara şovalyecim kıza yaranmak için bu kadar amguardlık da fazla be
- +1 yıl
@bay-ornitorenk
@aysslay ın haklı olduğu bir konuda savunma yapmaya gelmişken senin de bunu sadece cinsel amaçlı korumacılık sanacak kadar fesat olman da çok aptalca. Bilmem anlatabiliyor muyum?
- +1 yıl
@-The_Dark_Knight- yok olum ortada konu yokken destan yazmışın lan amaç ne o zaman? Gılgamış destanı daha kısaydı olom
- +1 yıl
@bay-ornitorenk
Konuyu okuyacak ve beynin kaldıracak kadar aklınla mantığın varsa hepsini okumaya başla. Bu sana batıyorsa da umrumda değil. Ben işimi yapıyorum.
@-The_Dark_Knight- işini mi yapıyon dhdbdh halk kahramanı mıçın çen betmen? Bu arada etiketleme olm bildirim geliyo zaten
- +1 yıl
@bay-ornitorenk
Belki de kafana dank etsin diye bildirim gitsin istiyorumdur. Buradaki olay yeni bitti. Küçümseyici ve alaycı konuşmalarının gözümde zerre önemi yok. Devam etmek istiyorsan da hani buradayım.
- +1 yıl
@-The_Dark_Knight- nolur önemse ya pls pls pls. Ya ben sana bişe dicektim de unuttum mq ya. Ne dicektiiiim? Hatırlayınca yazim
- +1 yıl
@bay-ornitorenk
- +1 yıl
Gövde gösterisi yaptığın kıza da amma bildirim gitti he djdjdjd
- +1 yıl
@bay-ornitorenk
Gövde gösterisi yapmadım. İşimi yaptım sadece. Kız da bunu biliyor. Ayrıca sorun edeceğini sanmıyorum. Rahatsız olsa bana söyler. Ben de çekilirim. Burada ben bir problem göremiyorum.
@-The_Dark_Knight- he aynen yapmadın. Neyse aşko ben yatıyom. Beline kuvvet. Hadi kıps
- +1 yıl
@bay-ornitorenk
Sadece fesatsın bunu biliyorsun, değil mi?
- +1 yıl
@bay-ornitorenk emin ol o benim hakkımda senin bildiğinden daha çok şey biliyor. Rahatsız olacağımı düşündüğü bir şeyi yapmazdı zaten konunun tam olarak doğrudan benimle bir ilgisi de yok.
Ve rahatsızlık da duymuyorum. Siz kaba insanların haketmedği asla mantıklı olmayan yorumlar yapıyorsunuz o ise yapması gerekeni yapıyor. Ve onu senden daha iyi biliyorum. Ona bu şekilde hüküm veremezsin. - +1 yıl
@aysslay
Aldırış etmene gerek yok. Sitenin eski abazalarından o. Kapasitesi ancak buna yetiyor. Normal karşıla.
@aysslay
Haklısın. Ama abaza insanlar hep bunu yapar zaten. Erkeklerin çoğunda bu kafa yapısı var. Buna alış. - +1 yıl
Olması gereken o. Doğru.
- +1 yıl
@-The_Dark_Knight- susun
- +1 yıl
@bay-ornitorenk
Yozlaşmışlardan emir almıyorum.
- +1 yıl
@-The_Dark_Knight- Emir vermedim koçum. Her yoruma gif koymaya üşenmiyon mu la
+1 yılUykusuz
00 Yorumla
+1 yılSende kendimi gördüm
00 YorumlaDelice
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yangın var 🔥🔥
00 Yorumla
+1 yılO ne
00 Yorumla
+1 yılBebeksi gözlerimi dinlendiriyom ya napim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılCoh iyi coh iyi
00 Yorumla ben senden beterim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. iyiyiz sen
00 YorumlaHangi dil bu
00 YorumlaGeçmiş olsun diyelim umarım geçer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO ne demek lann
00 Yorumla
+1 yılYanıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşler güçler işte
00 Yorumla İyiyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaya baya? kapalı ama mesaj kutun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben bozmadım sinirini dsgajhk
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Oturuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGayet iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyiyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. İyi gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bekliyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Horny dedim bekledik gelmedin
Gel aynı andaa
00 Yorumla
+1 yılCalisiyorum 😭😭😭
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİtfaiyen geldi 💦
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!