Aşk İlişkileri Kızlar, Sizce 1.78 kilo 72 kumral ela gözlü nasıldır? Kıvanç334 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kızlar sizin görüşünüz nedir? Güncellemeler+1 yıl Sizin istediğiniz nasıl Kızlar, Sizce 1.78 kilo 72 kumral ela gözlü nasıldır? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zehraaylmaaaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tercihim beyaz tenli vee kara kaş kara göz diye tabir ettikleri görüntü ama kumralda fena değil bence 0 17 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Peki boy ve kilo nasıl Yorumla zehraaylmaaaz +1 yıl yani uzun boy severim ama fazla da uzun olmasına gerek yok kiloda boyuyla orantılı olmalı bence Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Ee 1.78 ve 72 kilo nası sence Yorumla zehraaylmaaaz +1 yıl bence iyi Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Merak ettim ya okuyor musun Yorumla zehraaylmaaaz +1 yıl evet okuyorum Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Üniversite mi Yorumla zehraaylmaaaz +1 yıl evet hemşirelik üçünü sınıf öğrencisiyim Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Hımm bende 2. sınıf iç mimarlık okuyorum abim hemşir bana gelme dedi güzel değil falan yoksa bende giderdim Yorumla zehraaylmaaaz +1 yıl neden bence çok güzel bir meslek keşke hemen okuyup atansam artık Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Yaa benimde hayalim hemşirelik bide mimarlıktı işte ailede bi tane hemşire olunca artık bende diğer hayalimi gerçekleştirmek istedim ama şu an gayet memnunum çok iyi bence Yorumla zehraaylmaaaz +1 yıl iyi yapmışsın o zaman Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Evet ama çizim işte biraz zorlanıyorum onda Yorumla zehraaylmaaaz +1 yıl illa ki zorlar ama gerekirse kendini geliştirebileceğin kurs vb yerlere git Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Kurslara gitsem faydası olur diyosun yani Yorumla zehraaylmaaaz +1 yıl evet arkadaşım öyle yapmıştı ve baya faydasını gördü Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Oda mı mimar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi kanka 😂ama ben esmer uyan boylu 190 boyu kilosu da 90 olan birisi iri böyle 😅👍 0 33 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Isterim Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Ama beni kilom iyi değil mi 90 da biraz fazla oluyor ama ya Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Ama daha uzarım ben değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır uzamiyacaksin 😂benin gibi kısa kalacaksın benim de bly 155 kiloda 50 😂 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Sen daha kısasın 22 yaşındayım ama uzar bence yaa öyle deme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍😅😅☺️ Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Moralimi bozdun yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bee uzarsin 👍😅 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Uzatım uzarım da sen baya zayıf değil misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kürt musun Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Evet niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burnun güzel ha 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kürdüm 😅👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizim kürtler balık etli seviyorlar 😅😂 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Bak o doğru bende balık etli seviyorum ama baya seviyorum Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Yaa gelen giden burnun güzel diyor o kadar da değil ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂com guzel burnun valla 😂 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Bak ben o kadar beğenmiyorum yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada bir soru paylaştım dedim kürt erkekleri balık etli seviyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi saldırdılar Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Eee ben göremiyorum sorunu gizlisin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iki hafta önce Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Eee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iki hafta önce sormuştum 😂 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Haaa anladım ee ne dediler peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizim kurt erkekleri ağızlarının tadını biliyorlar 😂😂 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Öyle tabi bende bayılıyorum balık etlilere ölüyorum yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedi irkiçsin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende zayıfım 😂😂artık türkler sever beni Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Yok yaa Kürtler de sever deli ya Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Ne ırkçısı ya hep böyle boş konuşurlar zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle işte 😅ıyi günler sana 🙂🌚 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Ulaşır mısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Super 0 28 Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Gerçekten mi öyle mi düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Fotoğrafa baktın mı hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baktım güzel iyi ama önemli olan qdamliktir bro😂🧑🍼az önceki olayı biliyon zatn Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Zaten önemli olan adamlıktır tip değil ki braa Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Sence nereliyim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amed Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Way way way bu ne tahmin yawww Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Pazartesi de maçımız var Tarsusla amed Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmadan anladım diyarbakirlilar sınırlıdır 😂binokadarda komiktir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kazanırsiniz gene Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Komik miyim yavv ben Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Bende tahmin edeyim mi nerelisin diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Et bakalım Yorumla Kıvanç334 +1 yıl İnşallah kazanırız Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Sende mardinlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızıltepe 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyecektin demi Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Mardin Kızıltepe aynen bizimde derikte akrabalarımız var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanımıyorum can bilmem ama yanlış bildin Mardinli falan degilim Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Halla halla nerelisin peki yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İst Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Ciddi misin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet cidiyim☺️ Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Halla halla ya ben sen doğulusun zannettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baba tarafı dogulu Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Haaa anladım neresinden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızıltepeden Yorumla
Kızlar Ne Diyor
tercihim beyaz tenli vee kara kaş kara göz diye tabir ettikleri görüntü
ama kumralda fena değil bence
Peki boy ve kilo nasıl
yani uzun boy severim ama fazla da uzun olmasına gerek yok kiloda boyuyla orantılı olmalı bence
Ee 1.78 ve 72 kilo nası sence
bence iyi
Merak ettim ya okuyor musun
evet okuyorum
Üniversite mi
evet hemşirelik üçünü sınıf öğrencisiyim
Hımm bende 2. sınıf iç mimarlık okuyorum abim hemşir bana gelme dedi güzel değil falan yoksa bende giderdim
neden bence çok güzel bir meslek keşke hemen okuyup atansam artık
Yaa benimde hayalim hemşirelik bide mimarlıktı işte ailede bi tane hemşire olunca artık bende diğer hayalimi gerçekleştirmek istedim ama şu an gayet memnunum çok iyi bence
iyi yapmışsın o zaman
Evet ama çizim işte biraz zorlanıyorum onda
illa ki zorlar ama gerekirse kendini geliştirebileceğin kurs vb yerlere git
Kurslara gitsem faydası olur diyosun yani
evet arkadaşım öyle yapmıştı ve baya faydasını gördü
Oda mı mimar
İyi kanka 😂ama ben esmer uyan boylu 190 boyu kilosu da 90 olan birisi iri böyle 😅👍
Isterim
Ama beni kilom iyi değil mi 90 da biraz fazla oluyor ama ya
Ama daha uzarım ben değil mi
Hayır uzamiyacaksin 😂benin gibi kısa kalacaksın benim de bly 155 kiloda 50 😂
Sen daha kısasın 22 yaşındayım ama uzar bence yaa öyle deme
👍😅😅☺️
Moralimi bozdun yaaa
Yok bee uzarsin 👍😅
Uzatım uzarım da sen baya zayıf değil misin
Sen kürt musun
Evet niye
Burnun güzel ha 😅