Yillar yıllar önce. Lise yıllarında 9. siniftayiz. hic bilmem etmem bu şeyleri. Birini ayarlamaya kalktılar.. kabul ettim bir kere bile görüşmeden 3 gün içinde ayrıldık bshe ayrılma şartı olarak matematik odevlerini yaptirmistim xd ticari zeka xd sizin lisede falan var mı böyle maceraniz?
21 yaşındayken oldu sanaldi sonra bitti doğru olmadığını anladım iyi ki de bitmiş çok erken benim için uygun bulmuyorum henüz yaşın 24 olabilir okulu bitireyim özgür olayım meslek alayım gerçek hayatda karşıma birisi çıkarsa nasip olursa belki istemiyorum kimseyi istesem bu gün olur aslında ama istemiyorum insanın içten istemesi gerekir ben böyle iyiyim rahatım
Hala olmadı o evreye getirecek bir adam karşıma çıkmadı genelde hepsi belli bir yerde takılı kalıyor erkek çok ama adam yok ben adam istiyorum erkek değil
Ahaha. Sevgili kavramının ne demek olduğunu bilmiyorduk tabi o zaman 6. sınıftayken olmuştu. Zaten ortaokuldan beri de sevgilim olmadı. Tüm şansımı ortaokuldayken kullandım galiba dkdkfkfkfk yok be ondan değil de şimdi seviyorum diyenlerin samimiyetine güvenemiyorsunuz ben gerçekten dürüst sevmek istiyorum galiba bundan dolayı da evde kalçam dödmdldldkdkkd
21 yaşında ilk defa sevgilim oldu arkadaş zoruyla Telefonda konuştuk yüz yüze gelmedik 1 hafta sürdü. bisey hissedigim ve saygısız olduğu icin ayrıldım.