Annem sana göre bir aday var dedi milletin çirkin APtal kızları ı bile yuva kuruyor dedi bende görüşmeyi kabul ettim Allah'ım gittim adam range Rover ile geldi boy 185 geniş omuzlu kumral adam efsooo bir şey oturduk ağır başlı menüdeki en pahalı şeyi söyledi bizim için. Bana kafamın yattığı sevebileceğim biri ile yuva kurmayı istiyorum dedi evlenmeyi çoçuk sahibi olmayı bende istiyorum dedim eve geldim bana seni beğendim yazmış bende henüz cevap vermedim basiyim mi nikahı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Baş lan tabi tut götür kolundan basmayaYani nikah basmaya
Bunu buraya sormandaki amaç?
Yazıyor !
Soruna baktığımda hayatında hiçbir şey başaramamış bir kızın zengin birini buldum diye bunu bir başarı sanıp buraya başka kızları kıskandırma amaçlı yazdığını görüyorum.
Beybi iki üniversite mezunuyum. 4 yabancı dilim var şimdi de güçlü bir erkeğe sahip olmak istiyorum ağlama bana
Karşında 2012 SBSde 495 puan alıp ilk 1000den öğrenci alan İzmir Fen Lisesi mezunu bir dahi duruyor.
Ben insan sarrafıyım kızım karşımdaki insanın beynini okurum, dediklerim doğru ki batmış sana :)
Ben seninle ilgili senin eğitim durumuna ilgili bir şey söylemedim ki kendini ispat etme gereği duyacak kadar eziksin...
Sordun zaten demedim.
"Beybi iki üniversite mezunuyum. 4 yabancı dilim var" buna karşılık olarak cevap verip insan sarrafı olduğumu belirttim.
Dostum senin zeka seviyen yerlerde sen bana hiçbir başarımı olmadığını söyledin ama ben sana böyle bir cümle kurmadım sen durduk yere kendini ispat ettin çok beynin yok inanmıyorum ayrıca da
Dediklerim doğru ki sana batmış ve cevap verme ihtiyacı duymuşsun.
Dediğim gibi ben her iki tarafıda erkek ve kızların düşünce yapılarını tamamen çözmüş biri olarak boşuna inkar etmene gerek yok ne olduğunu anladım ben senin.
Kanka sen bu zeka seviyesi ile Beni ancak güldürürsün bana batmazsın 😅😅🖕
Dediklerim doğru olmasa cevap verme tenezzülünde bulunmazdın fakat doğru olduğunu gördüğün için cevap verme ihtiyacı duymuşsun, kısaca batmış biryerlerine.
Tamam sjkwledmnd
Ha buarada altta birkaç kişiye küfür etmişsin ss alıp CIMER'e şikayet kaydı oluşturdum millete bu kadar rahat küfür edemezsin haberin olsun.
@ogulmurat57
Hıhı
Jxjsjsjdjskeklelsdmdndbeımecnejkeşwsmd
Gizli üyeyim diye rahat moodlarına girme dosya siber suçlara gittiğinde kizlarsoruyor'dan direkt veri talep ediliyor, daha önce şikayet ettiğim için birkaç kişiyi daha biliyorum.
Pekki dlwğwndhwğ1xnbwwomxhewğzöeh3bspbreısğw fhwğw
dediğim gibi gizli üyesin diye rahat moodlarına girme kim olduğu ortaya çıkar KizlarSoruyor'dan veri talep edildiğinde, seninle tekrar uzlaşmak amacıyla görüşeceğiz.
Ya tamam tamam sus kdwidmsjpwlsme
Troll değil ciddiyim bu arada internetten rastgele millete küfür etmenin yasal olarak cezası var bilmiyorsan, cumhurbaşkanına küfür eden kim olduğu belli olmayan insanları buluyorlar seni mi bulamayacaklar.
Ya tamam diyorum sus ne yapıyorsan yap çattık sala.. k
Arasına nokta yazıyor birde :) seninle uzlaşacağız yakında bakalım kimmişsin.
Ne oldu senden ses yok 🖕🖕
Ben şikayetimi yaptım, bekleyip göreceğiz.
Ağla ve günlüğüne yaz
CIMER'in ne olduğunu biliyorsundur umarım, günde binlerce şikayet yapılıyor 2-3 günde cevaplamaları mümkün değil.
Or os pu çocuğu bunu da şikayet er djekdk sonuçta parası ile öder bir daha söverim sana
Tamam bunun içinde ayrı şikayet oluşturuyorum şimdi.
Elinden geleni ardına koyma
Tamam :)
At yalanı sevsinler inanani
Yalan değilse en sevdiğin kişi öldün
Sizin orada durum ne bilmiyorum ama iş çevremden dolayı çok zengin tanıdım zenginler dediğin gibi olmuyor cidden bir kere onların gittiği oturduğu takıldığı yerler ile normal sınıfın aynı değil
Mall benim babamın 4 tane mobilya iş yeri a kodumun malu aynı mekanlarda takılıyoruz
Senin varya düzgün konuş mobilya dükkanı varmış he gülüm he yedik bizde
Olum sen çok mu fakirsin dkwkdkd
Annenede babasını ayarla
Sen ne diyorsun lan or os pu çocuğu a kodumun pi.. çi benim annemin kocası var senin yanan anana tüm erkekleri ayaelayalım
sende boy kaç
Sanane.
n o k t a..
1.10 BİM kızı eezikliğine bakmk yazık 😀😂
172 kanka boyum. Ayrıca çalışmıyorum baba parası kudur
Babanın parası olsa menüdeki en pahalı şey yhaaa diye boşalır mısın mk. varoşu😂
Beybi ben paralı erkeğin güçlü olduğunu düşünüyorum ve cömertlikten bahsettim orada. Öyle zengin pintliler var ki işte beynin olsa beyde omzuma anca gelirsin pottj
Konuşmaktan acizsin ne dediğin anlaşılmıyor harbi köylü okuyamamış zavallı birisin kesin
Evet öyleyim hadi benimle muhattap olma.
Bas hadi yine iyisin
Basss