Aşk İlişkileri Damarlı Kol cidden mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Abi kizlar cidden damarli koldan hoşlanıyor mu bugün şahit oldum da ciddi yorum yapın lütfen Güncellemeler+1 yıl Güncel Damarlı Kol cidden mi? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GNRDeniz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evet bence aşırı hot duruyor bir erkekte damarlı el damarlı kol falan ama her kız öyle değil, mesela benim kız kardeşim aşırı itici bulduğunu söylüyor 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Benimde öyle de avantaj sanırım Yorumla GNRDeniz +1 yıl @Mmmzsw canım demene gerek yoktu, seksi demek hoşuma gitmiyor hot demeye alıştım niye saldırıyorsun ki böyle Yorumla GNRDeniz +1 yıl Evet avantaj diyebiliriz :) birçok kızın hoşuna gidiyor Yorumla AbdullahMehmet29021 +1 yıl @gnrdeniz bence sen zevkli birisin öyle düşünüyorum ve düşünecelerine katılıyorum Yorumla GNRDeniz +1 yıl @AbdullahMehmet29021 teşekkür ederimm Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim yorum için rahatsızlık verenlere aldırma en kötü yaz buraya yorumlarını sil diye silerim Yorumla GNRDeniz +1 yıl Teşekkür ederim :)) Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kimisi hoşlanıyo. Damar fetişi vardır belki. Böcek fetişinin olduğu bu dünyada damar fetişi kesin vardır bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Chhc böcek fetisi nasıl oluyor Yorumla niger +1 yıl Ne sen soor ne ben söylim. Internetten bak. Ağaç fetişi bile var djdjjd Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Seviyor değilim sevmiyor da değilim alt tarafı bir kol abartilcak yanı yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Estetik durduğu inkar edilemez Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Bilemiyorum tercih meselei Yorumla Soran +1 yıl Öyle olsun teşekkür ederim yorumunuz için Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gözü damarlı kolda olan kız başka bir gün başka birisinin damarlı koluna ağzının suyu akar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
Reorada Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet kendimden biliyorum 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl knk Yorumla Reorada +1 yıl Benim ki damarlı seviyorlar yani doğru Yorumla Soran +1 yıl Hm iyi iyi benimde öyle sevdiğim kız Zargananin birindeki damarlı kola şaşırmışti da benim kolu daha görmedi ☹️😎 Yorumla Reorada +1 yıl Helal aslansın 😀 Yorumla Soran +1 yıl Basmaya devam 🦍 Yorumla
Targl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evet, çoğu hoşlanıyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki sebep ne seksi mi geliyor Yorumla Targl +1 yıl Kız olmadığım için bilmiyorum ama Bence damar 2. Planda ilk planda kas yapısı ( fizik ) oluyor... Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bilmem dikkat etmedim hiç 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kör müsün orada😂 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Ohoo el kola gelene kadar, karşı cinsi o kadar fazla incelemiyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Birine aşık olman çok Uzak o halde Yorumla padisahinkizi +1 yıl Öyle 😂 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun aynı zamanda benim de olduğum kaybedenler kulübüne hoş geldin Yorumla padisahinkizi +1 yıl Ben hep kazananlar kulübündeyim dhdhdh Yorumla Soran +1 yıl Ne kazandın kız Yorumla padisahinkizi +1 yıl Hayatım başarılarla dolu, aşka ihtiyacım yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun başarılarının devamını dileriz Yorumla
kdşsodşo Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bende severim bence hoş duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi iyi kizlar seviyor ise işime gelir otoban gibi kol var😂 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kolun sahibi de önemli tabi ama hoş😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Desene şanslısın diye😀 Yorumla
EylülMavi22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ergense evet 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka çoğu kız hoşlanıyorum diyor görüşlerde Yorumla EylülMavi22 +1 yıl Tek başına damarlı kol bir halta yaramıyor. Karakteri bozuksa ne yapayım onun damarlı kolunu Yorumla Soran +1 yıl Bdbdbs yani olsa artı mi eksi mi onu soruyorum karakter hakkında soru sormadım Yorumla EylülMavi22 +1 yıl Ben pek sevmiyorum kaslı kol tercihim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zaten kaslı ve damarlı kolum var kas olmadan zargana damarı olsa ne Yorumla EylülMavi22 +1 yıl İyi ne hoş Yorumla Soran +1 yıl Demek ki ergen olmaya gerek yokmuş teşekkür ederim Yorumla EylülMavi22 +1 yıl Sen öyle bil ama gerçek bu, zihin olarak olgunlaşamamış kızlar düşüyor böyle şeylere. Üf damarlı kol erkekk yha, üf kası da var yha boyu da 190 düştüm yha :d Yorumla Soran +1 yıl Yok o konuda hak veriyorum çabuk kanıyorlar demek istiyorsun karakterini bile bilmeden bu da zaten en büyük yanlışları Yorumla EylülMavi22 +1 yıl Aynen. Sonunda aynı noktada buluştuk sevindim 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😀 sanalda olsa haklı olduğun konuda hak veririm tabi ki☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet bence aşırı hot duruyor bir erkekte damarlı el damarlı kol falan ama her kız öyle değil, mesela benim kız kardeşim aşırı itici bulduğunu söylüyor
Benimde öyle de avantaj sanırım
@Mmmzsw canım demene gerek yoktu, seksi demek hoşuma gitmiyor hot demeye alıştım niye saldırıyorsun ki böyle
Evet avantaj diyebiliriz :) birçok kızın hoşuna gidiyor
@gnrdeniz bence sen zevkli birisin öyle düşünüyorum ve düşünecelerine katılıyorum
@AbdullahMehmet29021 teşekkür ederimm
teşekkür ederim yorum için rahatsızlık verenlere aldırma en kötü yaz buraya yorumlarını sil diye silerim
Teşekkür ederim :))
Kimisi hoşlanıyo. Damar fetişi vardır belki. Böcek fetişinin olduğu bu dünyada damar fetişi kesin vardır bence
Chhc böcek fetisi nasıl oluyor
Ne sen soor ne ben söylim. Internetten bak. Ağaç fetişi bile var djdjjd
Allah korusun
Seviyor değilim sevmiyor da değilim alt tarafı bir kol abartilcak yanı yok
Estetik durduğu inkar edilemez
Bilemiyorum tercih meselei
Öyle olsun teşekkür ederim yorumunuz için
Gözü damarlı kolda olan kız başka bir gün başka birisinin damarlı koluna ağzının suyu akar.
Olabilir
Evet kendimden biliyorum
Nasıl knk
Benim ki damarlı seviyorlar yani doğru
Hm iyi iyi benimde öyle sevdiğim kız Zargananin birindeki damarlı kola şaşırmışti da benim kolu daha görmedi ☹️😎
Helal aslansın 😀
Basmaya devam 🦍
Evet, çoğu hoşlanıyor
Niye ki sebep ne seksi mi geliyor
Kız olmadığım için bilmiyorum ama Bence damar 2. Planda ilk planda kas yapısı ( fizik ) oluyor...
Bilmem dikkat etmedim hiç
Kör müsün orada😂
Ohoo el kola gelene kadar, karşı cinsi o kadar fazla incelemiyorum ben
Birine aşık olman çok Uzak o halde
Öyle 😂
Geçmiş olsun aynı zamanda benim de olduğum kaybedenler kulübüne hoş geldin
Ben hep kazananlar kulübündeyim dhdhdh
Ne kazandın kız
Hayatım başarılarla dolu, aşka ihtiyacım yok 😂
Helal olsun başarılarının devamını dileriz
bende severim bence hoş duruyor
İyi iyi kizlar seviyor ise işime gelir otoban gibi kol var😂
Kolun sahibi de önemli tabi ama hoş😂
Desene şanslısın diye😀
Ergense evet
Ne alaka çoğu kız hoşlanıyorum diyor görüşlerde
Tek başına damarlı kol bir halta yaramıyor. Karakteri bozuksa ne yapayım onun damarlı kolunu
Bdbdbs yani olsa artı mi eksi mi onu soruyorum karakter hakkında soru sormadım
Ben pek sevmiyorum kaslı kol tercihim 😂
Zaten kaslı ve damarlı kolum var kas olmadan zargana damarı olsa ne
İyi ne hoş
Demek ki ergen olmaya gerek yokmuş teşekkür ederim
Sen öyle bil ama gerçek bu, zihin olarak olgunlaşamamış kızlar düşüyor böyle şeylere. Üf damarlı kol erkekk yha, üf kası da var yha boyu da 190 düştüm yha :d
Yok o konuda hak veriyorum çabuk kanıyorlar demek istiyorsun karakterini bile bilmeden bu da zaten en büyük yanlışları
Aynen. Sonunda aynı noktada buluştuk sevindim 😄
😀 sanalda olsa haklı olduğun konuda hak veririm tabi ki☺️
Yani çok da değil