1 senedir evliyim. Çok uzun süredir bitmek bilmeyen kavgalarımız oldu, bağırmalar hakaretler yapılan yanlışlar şüpheler yalanlar saygısızlıklar sorumsuzluklar vs çok şey.. benimde illaki hatalı olduğum konular var konuştuğum zaman kendimi tutamam ağır konuşurum ve bağırırım. Fakat cidden artık çok doluyum bu yüzden kendimi tutamıyorum. Eşim erkeklik sorumluluklarını çok uzun süredir yerine getirmiyo, önceden yaptım da noldu diyo. Bahsettiği zaman evliliğin ilk zamanlarıydı ben memleketimden uzağa geldim hiç bilmediğim bi şehre arada 1500 km den fazla yol var. İlk zamanlar çok ağladım hasret çektim çok üzülüyordum ailemi göresim geliyordu hep. O zamanlar tesellimederdi yakın olurdu umursardı beni. Evliliğe zor alıştım, o zamanlar normaldi ama zamanla bozuldu. Tahammül kalmadı kavgalar büyüdü kapanmayan sorunlar yanlışlar hep karşımıza çıktı. Eşimde affedemediğim çok büyük şeyler var. Benden gizli madde kullanımı bile oldu ama ben yine de affettim hemde 2 kez. Benim yanlışlarım agresif ağrı konuşmam bağırmam bir türlü sakin olmam ve ben biraz atarlı biriyim. Eşim hep hanım hanımcık sakin saygılı olmamı istedi fakat onda gördüğüm şeyler beni çok agresif birine dönüştürdü. Bu da şu sebep hiç mahçup olduğunu görmedim onun. Yaptıklarından hiç pişman olmadı aksine normal gbi davrandı. Şimdi evimizi taşıyorum benim memlekete yakın bi şehire, eşim gönülsüz geliyor zor ikna oldu. Aileme karşı da çok saygısızlığı oldu ve kabul benimde oldu. Ama annesinin bana yaptığı davranışlardan ötürü ben bi zaman sonra tartıştım annesiyle klasik kaynana yani oğlunu koruyan erkeği kadından üstün gören bi kaynana. Eşyaları tek başıma koliliyorum tek başıma taşıncağımız şehre gidp ev arıcam eşim karışmıyor. Dünde patladım ne biçim erkeksin sen senin görevlerini de ben yapıyorum dedim bide annesi için annenin ne boqa yaradı yaptıkları hani zor zamanımızda nerde dedim bu olaydan sonra eşim benden soğuduğunu söyledi artık bana böyle olucakmış şimdi ben bu herifle napayım. Memlekete gidiyorum 2 gün sonra ordan taşıncağımız şehre geçip ev arıcam ev bulasıya kdr süre vericem ona ya benimle artık düzgün hayat kursun ya da gelmesin hç diye. Sizce bunu mu yapayım yoksa şimdi ayrılnalı mıyım napayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazım baya uzun fakat okuyun benim için önemli.
Güncellemeler
+1 yıl
İlişki hayatımız da çok az eşim bana yüklüyor herşeyin suçunu bana atıyor bu yüzden de bana dokunmuyor bu da var evlilikteki herşeyin sorumluluğunu suçunu bana atıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer