Diğerinin Opel Astra bu araca
Beni isteyen erkeklerden hangisini tercih etmeliyim?
Diğerinin Opel Astra bu araca
Yani muhim olan sana vermis olduklari deger ve kendini yetirsitmesi. Bu soylediklerim secim yapman icin kriter degil ancsk bu konudan gidiceksek benim gozlemim galerici dahs alemci olur zengin oldugu gibi ancsk muhendis daha iyi bi secenek. Tabi karakteristik ozelliklerine bagli bu sadece benim gozlemim gunahini almayalaim kimsenin😅. Balik burcu demissin bide burclar hakkinda bilgim yok ama muhendis olan duygusaldir iyiddir
Bana değer vermelerini ilk andan anlayamam şu an birisini seçip sonra bunu anlatım
Cevap
10Cevap
Neden bunu kendin yerine sosyal medya'ya soruyorsun ki kendine sormak yerine
Çok sordum
Cevapda almışsın ama tam anlamamissin
Sen bunlarla nasıl tanıştın ikiside 2 farklı insan sonuçta
Akrabalarımız önerdi biri ile geçen hafta görüştüm. Ve cevap henüz vermemiştim. Daha sonra babamın arkadaşnın karısı çok iyi adam bir görüş dedi
İnsanları değerlendirmek ne kadar doğru bilmem ama madem sordun ben olsam mühendisi seçerdim
Gene mi sen Allah'ın ezik asosyali. Hayalindeki adaylar sanırım bunlar. Gerçek olsa buraya sormaz, direkt kucağına atlardın gibi duruyor. Bu site hep ezik dolu bıktım abi silicem hesabı
Allah korkusu olan ile evlen.
Bunu ilerde anlarım
Eğer aşk için sevdiğin için evlenecek sen. İkisini de seçme. Çünkü birini sevseydin. Arada kalmazdın
Aşk yok görücü üslü
Allah korkusu olanı seç o zaman. Merak ettim. Mühendis nerede çalışıyor. Hangi şirket
Bu bilgiyi paylaşamam.
Maaşı ne kadar
Bilmiyorum sormadım.
Ooo sende hiç bir şey bilmiyorsun
Mal mülk için evleniyorsan çok uzulursun
Hayır. Önce tip sonra karakter en son para
Ben araba sektöründeyim galericiden uzak dur aman diyim
Yok ben severim
Arabaları demiyorum
Gakerici adam alemcidir yalan söyleme potansiyeli vardir ki söylüyordur da. Gakerici ler adam değildir yani
Araba sektöründe kaliteli adamın işi olmaz
Ben galeici severim
Ben öyle düşünmüyorum
Sen bilirsin 😂
Sen kendin de mi adam olmadıgını kabul ediyorsun ahahha
Hayvan mı seçiyorsun bu nasıl soru
Biedl2çfjde
kibar olan erkekler kazanir askim 2. yi sec
Aslında bir de kibar ama birazcık maçoluk sezdim
muhendis tabiki la mal
Senin burcun ne ve sen nasıl birisin
İkizler benim burç iyi biriyim
Ben mühendisi seçerdim.
Neden
Okumuş, kibar. Ya da neden ilki değil hem maço hem aslan burcu biri çekilmez
Ama sen ilkini seçmek istiyorsun sanırım
İlki de okumuş ayrıca maço değil bana şunu etme bunu etme demedi birsx kıskançlık var. Sevdim mi sahipleniyorum dedi
İnşallah yakında ölürsün
Kemik
Para pula aldanma
Para pul önemli çocuklarımın iyi geleceği olmalı
Ben çalışmak istemiyorum. Ben ev hanımı olmak istiyorum evde eşime çocuklarıma bakmak istiyorum. İllaha herkes meslek sahibi olmak zorunda değil
Dostum ben şimdi onunla tanışma yoluna girdiğim zaman eğer kanım ısınmaz ise sevgi duymazsam zaten evlenmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?