Sevgilim beni beğenmiyorsan başkasıyla ol gibi bir laf etti, işiyle alakalı. Açıklamayı okuyup yardımcı olur musunuz?

Sevgilim banka-sigorta bölümünü bitirmiş, şu an güvenlik olarak çalışıyor. Sınavlarına falan giriyor, bankalara başvuru yapıyor. Geçenlerde dedi ki bir mekanda baristalık yaparım en kötü, yani banka işi olmazsa, beni almazlarsa en azından parası iyi. ben de dedim ki ben başarabileceğine inanıyorum neden olmasın ki, daha düzgün bir hayat istiyorum, girdiğin çıktığın saat belli olsun istiyorum, belki memur kafasındayım ama madem evlenicez istediğim hayat bu dedim. Dün onunla hesap sorar gibi konuştuğum için, bence sen artık kimle olmak istediğine karar ver dedi, yani beğenmiyorsan başkasını bul demekle aynı şey bu. Bugün de buluştuk, neden böyle bir iş yapmamı istediğini anlıyorum ama sen sakince ne yaptığımı, nerelere başvurduğumu sormak yerine hesap soruyorsun dedi. Her gün sor istersen sıkılmam ama hesap sorup azarlayıp bağırıyorsun, o an nasıl tepki verebilirim, ben sana hiç bağırmamışken sen saygı sınırlarını aştın dedi. Bu konuda haksız diyemem. öyle işte...
Sevgilim beni beğenmiyorsan başkasıyla ol gibi bir laf etti, işiyle alakalı. Açıklamayı okuyup yardımcı olur musunuz?