Nişanlım normalde gün içinde, gece vs görüntülü arar, konuşur, ilgilidir.. dün birden onu görüntülü aradım. masa üzerinde bir başka telefonu gördüm 2-3 saniye kadar. Gördüğüm halde beni aptal yerine koyarak inkar etti. belki de evde bir başkası vardı. Büyük yeminler etti. haklıymış gibi kendisi küstü. Ne düşünüyırsunuz? Aslında bir çırpıda ayrılırdım ama 1.5 ay sonra nikahım var, aileler mutlu, annemin hastalığı var, çevreme reklam olmak var. ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhaba 🌸
Paylaşım yaptıkça Xper puanları kazanır, yeni Xper seviyelerine ulaşırsın. Xper seviyen arttıkça sitenin yeni özellikleri ile tanışırsın. Örneğin, Xper 3 seviyesine geldiğinde diğer üyelerle mesajlaşmaya başlar, yine Xper 3 seviyesine geldiğinde Cinsellik konularında paylaşım yapabilirsin.
Paylaşımların kaldırılırsa Xper puanları kaybedersin. Gün içerisinde yapılan paylaşımlarla kazanılan ya da kaybedilen Xper puanları 24-48 saat içinde hesaplara yansımaktadır. Sahip olduğun Xper puanlarına ait ayrıntılı bilgiyi Hesabım bölümündeki Xper Sayfam sayfasında bulabilirsin. Bu sayfa her gün yenilenmektedir.
Xper Puanları nasıl kazanılır?
- Üye olduğunda +10
- Her gün siteye giriş yaparak +5
- İlişki durumunu güncelleyerek +5
- Meslek bilgisi girerek +5
- Profili resmi ekleyerek +5
- Üyelik yıldönümünde +25
- Doğumgününde +25
- Bir üye tarafından takip edilerek +1
- Soru Sorarak +1
- Sorun 5 ve üzeri üye tarafından sevilirse +3
- Soru Paylaşımın Çok Süper Soru seçildiğinde +4
- Sorun için seçtiğin her En İyi Görüş için +1
- Günün Bencelerine paylaşılan görüş +5
- Bence'n 5 ve üzeri üye tarafından takip edilirse +5
- Bencelere kendi cinsiyetinde paylaştığın ilk görüş +1
- Bencen 5 ve üzeri üye tarafından sevilirse +3
- Bencene her bir cinsiyet için EİG seçimi yaparak +1
- Bence'n KS yöneticileri tarafından Süper Bence olarak seçilirse +25
- Bence'n KS yöneticileri tarafından Çok Süper Bence seçilirse +50
- Facebook hesabını KizlarSoruyor profiline bağlayarak +50
- Google+ hesabını KizlarSoruyor profiline bağlayarak +50
- Görüş paylaşarak +1
- En İyi Görüş seçilerek +14
- Sistem tarafından görüşün EİG seçildiğinde +3
- Sistem tarafından görüşün Çok Süper Görüş seçildiğinde +20
- Görüşün 5 ve üzeri üye tarafından "Sevdim" alırsa +3
- Görüşün Soran ya da Bence diyen üye tarafından sevilirse +1
- Sorulara kendi cinsiyetinde paylaştığın ilk görüş +1
- Günün Anketine oy kullanarak +2
- Günün Sorusuna görüş paylaşarak +2
- İlk Soru simgesi olan sorulara görüş paylaşarak +5
- Günün Bencesine görüş paylaşarak +501 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖf yanlış soruya cevap verdim. Sorry 😅
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkeklerin özeti, ortada açık seçik kanıt olsa bile sonuna kadar inkar ederler yaprak dökümündeki seni bizim evde başka bir kadınla bizim yatağımızda görmüşler sahnesindeki inkar misali. Aslında çok uyanık oldukları için bunu yapıyorlar bana da yapıldı oradan biliyorum. Eğer sonuna kadar inkar ederlerse durumdan paçayı sıyırdıktan sonra senin belirli aralıklarla sürekli bu yaptığını başına kakmana engel olmak amaçları ki bunda da başarılı oluyorlar. Bir de sı*çıp sıvamak misali suçun dibine batmış olmasına rağmen manipüle edip suçu sendeymiş gibi gösterir ki yine zeytinyağı gibi üstüne çıkabilsin. Erkeklerden bu taktileri öğrendikten sonra bende kendi hayatıma uygulamaya başladım ena*yi değiliz kusura bakmasın herkesi kendi silahıyla vururum.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öncelikle bu hayat sizin hayatınız yani annenizin sağlığını düşünmeniz çok normal ama evlenecek olan asıl kişi sizsiniz, bir başkası değil. Çevrenin ne düşündüğünü zaten hiç saymıyorum bile ama anneniz siz ayrıldınız diye üzülmez, eğer evlenip mutsuz olursanız üzülür yani işte o zaman her şey daha da kötü bir duruma girebilir çünkü çocuk sahibi bir insan olursunuz muhtemelen ve o zaman hayata yeniden başlamak daha da zorlaşabilir. Benim tavsiyem, bu konu ayrılmak için yeterli bir sebep yani madem telefonu gördünüz, yalansız dolansız bir şekilde net bir açıklama yapması gerekirdi ama bunu yapmadıysa bence ayrılmanız doğru bir karar olacaktır. Her şeyni gönlünüzce olması dileğiyle...
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔🙏🏻
+1 yılBunu da hemen fesat düşünmemek gerekir ne işle meşgul olduğum çok önemli belki şirket hattı falandır yani çok emin olmak lazım ki ondan sonra karar verelim bu Çünkü farklı bir suçlama şeklidir Emin olmadan yaparsan bırak ilişki biter
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
49Cevap
+1 yılYani o şekilde bir durum kesinlik bildirmez bence. Evde başkası var şeklinde bir ifade de vermemiş. Size "Sen yanlış görmüşsün." demiş. Buna rağmen kesin delil olmadığı için, ayrılık yanlış karar olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını düşünmeyi bosverin evliliği siz yaşayacaksınız şimdi böyle reklam olma falan kismı var diye kendinizi geriye çekerseniz evlendiğinizde farklı şeyler yapsa o zaaman geriye hiç adım atamazsınız.
Ayrıca millete ne sizin ilişkinizden ayrılırsın devam edersin bu sadece sizii ilgilendirir farz et ki ayrıldın millet 3 gün konuşur 4. gün susarlar gündem değişir amaa sen bu olayı aydınlatmadan devam edersen içindeki kuşku bir ömür seninle olur..
Son olarak telefon varsa yanında erkek birisi olsa sana direk felancı arkadaşım var bari görüntülü konuşmayalım diyebilirdi ama bence telefon olduğundan eminsen bende telefon sahibinin kesinlikle kadın olduğundan emin olduğumu söyleyebilirim çünkü aralarında duygu yoksa sadece sexse dayalı bir ilişki var senin varlığından haberdar olan birisi olduğu kesin yoksaa nişanlı birisiyle ilişkiye girmekten rahatsız olurdu.. Nişanlı birisiiyle ilişki yaşamaktan rahatsız olmuyorsa kendisinin yanında nişanlınızın sizinle konuşmasındanda rahatsız olmaz tam tersi rahatsız olduğunu istemediğini soyleyedebilir ama nişanlınız sizi şüphelendirmemek içinde o kadın varken araadığında görüntülü konuşmuştur. Sonuçta kadına karşı bir sorumlulugu yok önceliği sensin güven problemi yaşamak istemedigi icin görüntülü aramana cevap vermiş olması buyuk ihtimal işim var olmaz deseydi usteleyecektiniz amaa tlfnu ordan almayi aklı sarmamis demek ki her şerde bir hayır vardır. Kimsenin ne söyleyecegi veya neler olacagi umrumda olmasin icin nasil rahat ediyorsa onu yapmalısın. .
Affetsen bile gercegi bilmek en dogal hakkın. Gecmiş olsun..13 Yorumla
Soran+1 yılTam aklımdakileri yazmışsınız. 🙏🏻Benim hatam ilk olay patladığında şimdi kapatıyorum, birazdan bana gerçekleri anlatacaksın dedim. O telefonu etrafı çek göreceğim demem gerekiyordu. Çünkü anında mutfağa doğru yürüdü, oda değiştirdi.
- +1 yıl
Ikinci bi tlfn varsa bile sorun neden senden saklıyor? Her türlü bi işler karıştırdığı kesin yani.
Bence sizin ondan ayrılamayacağınızı biliyor ve onun rahatliğinda..
Ya bana gercegi anlatirsin yadaa ayrılıyoruzz de , kimleer kimler ayrılmadı ki ben mi ayrılmayacağım de bu guvenszilikle evlilige adım atamam de arayıp sorma gerekirse.
Soran+1 yılAramıyorum, yanıtta vermiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşma kendini de paralama. Eğer paran varsa; Dedektif tut takip ettir her şeyini bulsun. Ancak sonra evlen. Yoksa asla evlenme. Bu tarz insanlar kişiyi çürütür, aldatması vs yi geç seni aptal yerine koyması zamanla seni çok üzer. Bunları yapmadan onunla sakın evlenme. Evlendiğinde bin beterini yapıp seni söndürür bu dediğimi unutma.
15 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- +1 yıl
Bencede eskiden söylendiğinde tuhaf karşılıyordum ama dedektif tutma fikri çok mantıklı. Evlendikten sonra geri dönüşü gerçekten zor evlendikten sonra boşanan arkadaşlarımın çoğunun psikolojisi maalesef çok kötü direkt olarak iyice nişanlını araştırmanı ve şüphelerini giderdikten sonra evlenmeni tavsiye ederim
- +1 yıl
Evet düğün tarihini biraz uzat. Ve o yaydığın zaman aralığında hata yapması için fırsat ver. Zaten hemen hata yapmaz şu anki durumunuzda. En azından tamamen gerçek yüzünü görmüş ve içinde bir ukde bırakmamış olursun. Şimdi bırakırsan acaba diyeceksin. Ayrıca ben o telefonun kendine ait olduğunu sanmıyorum. Yanında başka bir kadın vardı ve ona aitti. Böyle profesyonel adamlar ikinci telefon ihtiyacı duymaz her işi bir telefondan yürütür. İkinci telefona niye gerek duysun ki zaten ilk telefonunu karıştırmıyorsun.. herşeyi kilitlidir. Saklıdır. O gördüğün beyaz telefon bir kadına ait, beyaz renk telefonu erkekler genelde tercih etmez.
- +1 yıl
Bir de evine aniden gitmenin bir faydası yok artık. Şimdiden sonra orada asla bir şey göremezsin orada bir şey bırakmaz ve yapmaz. Boşuna uğraşırsın. Peşine adam takacaksın..
Soran+1 yılHer kelimenize katılıyorum😔🙏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde kız olduğunu sanmıyorum seninle konuştuğu için eğer varsa bu zaten aşk ilişkisi değil iğrenç bir ilişki aralarında olabilir. Onun dışında birisi yoksa eğer kendine ait ikinci telefon kullanması için senin telefonunu karıştırman sürekli yan yana olmanız sebebiyle kendine ait olanı rahat kullanmaması falan gerekir öyle mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılElimi sürmedim onun telefonuna. o saygısuzlığı hiç yapmadım. Mesela arayan olursa kendi gösterir aklıma bir şey gelmesin diye. profil fotolarında hep ikimizin fotosu var. O yüzden çok güveniyordum. 2. Telefonu gördüğümden beri uyuyamıyorum. Kimselerede anlatamadım derdimi. İçim acıyor çok.
Cevap sahibi+1 yılKendine ait telefon android mi
Soran+1 yılEvet, androit. Ama gördüğüm gizli telefon iphondu.
+1 yılİnkâr etmese, şirket telefonu olabilir derdim. Sen gördüğüne emin olduğun halde, inkar edip yalan söylüyorsa. Ben mıçtım tüyü nereye dikeyim demek.
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap ama yalanla yürümüyor gemi.01 Yorumla
Soran+1 yıl😔
+1 yılGörüntülü ararken telefonu gördüğün yeri göstermesini isteseydin keşke. E devletten hat sayısına bak diyecektim ama açık hat kullanıyormuş o da ayrı saçma.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnında kamera açısını değiştirdi, sağ sol yaptı bir an da iphone kayboldu. 2-3 yere tut bakıcam dedim, gösterdi ama yoktu. Biryere sakladı.
- +1 yıl
Böyle biriyle evlenmek de ne biliyim hayat boyu şüphe ya her şeyi şaibeli gelecek
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendin dışında herkesi düşünüyorsun maşallah
Sadakatsiz bir volkan vakası olabilir ve erkekler genellikle bir halt yediklerinde üstte çıkıp küsüp giderler haksız durumdayken kendilerini haklı duruma sokmak için de böyle oyunlar yaparlar
Ne bekliyodun hayatım özür dilerim yaptım mi inkar edecek tabikide iyi düşün taşın senin hayatın bu çevreyi umursama aileni umursama ömür boyu bu adama aynı yastığa baş koyacak olan sensin bundan çocuk yapacak olan kişide sensin10 Yorumla Nişanlılık sürecinde aldatan biri diğer zamanlarda da aldatır. Kaldı ki anlattığın hikayeden yola çıkınca seni aldattığı kesin. Senin için aldatılmak kötü reklam olmak mı? Kaldı ki reklam olmazsın reklam olan çocuğun kendisi olur. Bir de hayat başkalarının ne diyeceği ile ilgilenip ona göre hareket etmek için çok kısa.
00 Yorumla
+1 yılBirkaç aya evleniyorum diyorsun adam hala başkalarıyla konuşma derdinde o evlilik nasıl yürüyecek? Bu haftasonu bi arkadaşın nikahına gittik. 5dk var nikaha gelin odada damat disarda sigara içiyor 2kiz geldi yanına doğru mini etekli baştan aşağı bi sürdü bide kaş göz yapmaya başladı inanamadım ya.. gözü dışarıda olan adamla evlenmek kendine yapacağın en büyük haksızlık olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Devam etsen de ayrılsan da bu hep kafanı kurcalayacak. Eğer telefon gördüğünden yüzde yüz eminsen, bir yerde buluş, konuşalım de. Gelince telefonu gördüğünden emin olduğunu söyle, o telefonun numarasını iste. Sonra birlikte son 1 ay dökümünü al, kimlerle sık gece saatlerinde görüstüyse ordan yakalamış olursun. Şirket telefonu bile olsa yok demezdi zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılOlayı iyice araştır derim ayrıca milleti düşünmeyi de bırak evlendikten sonra aynı şeyleri yaparsa daha kötü olur sen iyice aslını astarını öğren ayrıca annen de anlayışlı karşılar millet konuşacak diye hayatını mahvetme özellikle ilerde çocuğun olursa her şey daha kötü olur umarım yanılıyorsundur ve nişanlın seni aldatmıyordur sadece yanlış anlaşılmadır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki çevrene reklam olmak var bu çok onemli
Evlenip pisman olup bosanmak varken
Niye şimdi ayrilasin dimi
( aniden habersizce yanina git )
2 ci telefonu al iste kurcala kanit bul sonra yapman gerekeni yap11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıle devletten üstüne kaçtane hat var görünür zaten. benim 3 tane hattım var zaten bu işler böyle olur 2. ci sahte fake hesapları ve yedek numara her erkeğin vardir
12 Yorumla
Soran+1 yılEdevletten ekran görübtüsünü yolladı. Hiç hat yok üzerinde. Açık hat kullanıyorum dedi. Bir insan neden açık hat kullanır? Yıkım üzerine yıkım yaşıyorum.
Cevap sahibi+1 yılaçıkça söyleyim benim 1 tane hattım var bunla sadece aile ve iş için kullanırım 2 . ci hattim sevgili manita işleri. 3. cu bir hattım var faturalı bunlar bazen eskort bazen beni engelleyenler olur bu tarz şeylerde açık hattı yani pis işlerim için kullanırım açık olanı ama 1 tane hattımı sevgilime versem isterse hat ondan kalsın aile ya da iş dışında kimse yazmaz aramaz.. bu taktik bir çok erkekte var
Gizli Üye(30-35)+1 yılde ki herseyi dürüstçe anlat ben bu saatten sonra ayrılacak değilim de affederim de o zaman dökülür belki
16 Yorumla
Soran+1 yılDedim aynısını. Vu saatten sonra dönemem, 1 gram sevgin varsa anlat affedexeğim dedim. Mağdur gibi çıldırdı!!
Cevap sahibi+1 yılKesin bir şey saklıyor ama hayırlısı bir süre sessiz kal gözlemle
Soran+1 yılBu arada her aradığımda açar.. görüntülü açar, foto yollar.. gece uykusunda bile görübtülü arasam açar. ya da eski kadın arkadaslarıyla o telefondan iletişimini devam ettiriyor.
Cevap sahibi+1 yılikisi de olabilir güven olmaz ama yedek telefon için iPhone almazdı heralde
Soran+1 yılEski bir iphondu. Ekran ışığı bile açıktı.
Cevap sahibi+1 yılo zaman kesin kendi kullanıyor ya
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılİçinde hep şüphe olarak mı evliliğini yürüteceksin? Yapma be geleceğini düşün ailen degil sen o adamla aynı evde yaşayacaksın, bir hayat paylaşacaksın. Cidden nasıl ayrılamam diyorsunuz anlamıyorum hayret ediyorum ya
00 Yorumla
+1 yılNişanlından emin değilsen ve başka birinin olabileceğini düşünüyorsan, endişelerini onunla konuşman çok önemli. Büyük yeminler ediyor ve güceniyorsa, bir şeyler saklıyor olabilir. Evlenmeden önce bunun temeline inmeye çalışmalısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerçekten böyle bir aldatma varsa ki bunu inkar etmesi çok garip eğer mantıklı bir açıklaması olsaydı inkar etmezdi, bence insanların düşüncesini onu bunu düşünme aldatan biriyle bir yere kadar mutlu olursun başka için de evlenmediğine göre
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. gercekten cok garip
aileni düsünme bu durumda bence eger öyle bisey varsa ayrilman daha iyi yoksa sen mutsuz olursun12 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik delisi bir tip değildim. 40 bin defa beni mahçup etme, ben çevremi kafama çok takarım, ailem duygusal kırılgan dedim. Aözler verdi, yeminler etti güvendim. Şindi geri adım atamıyorum. Bunu yazarken bile ağlıyırum.
Yol yakınken araştır varsa öyle bir şey bitir. Bazen karşımıza çıkan küçük şeyleri keşke önemseseydim diyoruz, geç olmadan en doğrusu olur hakkında umarım.
00 Yorumlaçevrene reklam olmak muhabbetini bir geç hayat senin hayatın, annenin hastalığına gelirsek de kendin için iyi olanı yaparsan onun içinde daha iyi olucağını düşünüyorum. Nişanlınında günahını almak istemem ama bilmemen gereken birinin olmasa o telefon neden o kadar saklasın?
00 Yorumla
+1 yılaldatıyor kesin bişey anlattıklarına göre 1 buçuk ay sonra nikahım var aileler mutlu diyip kendi başını yakma ileride sana daha büyük sorunlar olur ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle çevreyi unut. Bir erkek kolay kolay trip yapmaz küstüyse haklıymış gibi görünmeye çalışıyor. Dinli biriyse kuran işe yarayabilir kurana el bastırt. İstersen 1 gün sonra nikahın olsun eğer başka telefonu varsa direkt ayrıl evlendikten sonra çok pişman olursun. şu an bunu yapan sonra neler yapar.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl be bırak aileyi mutluluğu falan yalancı adam işte Allah bilir ne işler çeviriyor karakter yoksunu
04 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- +1 yıl
Üzülme canımın içi ama doğru olan bu bak şüphe bir kere o kalbe düştü mü büyür mutlu olmayı hak ediyorsun kendin için en doğru olanı yap
Soran+1 yılİlk defa inandım, güvendim. Zaten güvendikçe daha bağlandım. Aynı koltuktayım 2 gündür, kıpırdayamıyorum. Tesekkür ederim size🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim umarım çok mutlu olursun
Bırak çevreni çık şu kafadan, annen senin mutsuz olmanı istemez. Haklıymış gibi göstermesi küsmesi işi didikle bence şimdiden yalan söylüyorsa vay haline
00 Yorumla
+1 yılŞimdi reklam var olayı tamamen saçmalık senin bakış açın bu yönde olduğu için şöyle anlaticam olayı velev ki bu iş doğru ve ilerde patlak verdi evlisin belki de çocuğun var o zamanki reklam nasil sence düzgünce sor güven meselsi bunlar madem yok gocunacak bir şeyi ellemeden versin telefonu annen de emin ol mutlulugunu gelecek mutsuzluğuna yeğler öncelik sensin yani git güzelce konuş
00 Yorumla
+1 yılYalan attığı belli bişeyler sakladığı belli senide aptal yerine koyuyor.
Evlenince de aynı şeyleri farklı açılardan yaşatıcak sana
En iyisi onu bırak gitsin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Telefonun olduğunu inkar ediyor gördüğün halde hem de kendisine ait olmasa bence basit bir şekilde ve rahatça açıklardı demekki bakmak istesen çok fazla rahatsiz olacagin şeyler var içinde
00 Yorumla
+1 yılYapacak birsey ypk. Keske gordugunu belli etmeseydin. De orada ne var gibi sorsaydin
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında farkettiğim an telefon kayboldu. Kibarca sordum ama o çoktan kaybolmuştu.
- +1 yıl
Yapacak bir sey yok. Bosun gerginlik cikarman sana zarsr verecek. Umarik nikahtan sonra olma boyle birsey
Soran+1 yıl🙏🏻😔
+1 yılÇevreme reklam olmayacağım diye evlenip boşanmak daha mı mantıklı geliyor. Bu reklam daha kötübence hayat senin. Bu şüpheyle yaşamaya değer mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYemin ederim aldatıyor bırak birak evlenmeden hayatını karartma güzelim yaa vala evlenince dönüşü olmuyor
00 Yorumla Gördüğün telefonun modelini hatırlıyorsan ben bu işi çözerim.
03 Yorumla
Soran+1 yılİphone 5 s
+1 yılBöyle biriyle evlenmek ne bileyim. El âlem duyar bir şey det falan deyip kendine yazık etme.
Yalanla gemi yürümüyor ne yazık ki..01 Yorumla- +1 yıl
*der*
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTelefon tek başına aldatmaya sebep değil belki ama arkadaşının bile telefonu olsa niye inkâr etsin diye de düşünmedim değil.
00 Yorumla kız kalkıp gitseydin evine bi anda ona bişi demeden
01 Yorumla
Soran+1 yılİş için ayrı şehirdeydi, gidemedim. Kendine ait evinin anahtarı var bende. İstersen git evimi karıştır dedi. Ne halt yiyorsa telefondan yiyor gibi geldi. Çünkü aldatacak zamanı yok; hep görübtülü konuşuyıruz. Tabi yine saf düşünüyor olabilirim. Kendimi kandırıyor olabilirim.
Belki sosyal medyada vakit geçirmeyi sohbeti seviyor. Yani seni real olarak aldatmıyordur. Ama oda aldatmaya girer. Zor durumdasın. İnş o haklı çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGordugun halde orta telefon yoktu falan mi diyo yani yoksa felefonu kabul edip farkli yalan mi soyluyo orasini anlayamadim. Eger oldugu halde inkar ediyosa vardir kesin bisey.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen yanlış gördün o kumandaydı , bak masada iphone yok diyor. Görüntülü konuştuğumuz için pişkin pişkin inkar edebildi. Fiziken yanında değildim. Bana deli muamelesi yapıyor yani.
Cevap sahibi+1 yılYa gercekten kumandaysa?
2 ncı telefon neden olur varsa bile senden neden saklar iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum düşün öyle karar ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Adamin belki iş telefonu vardir. Benim eşimde iki tane kulaniyor. Deme gerği duymamiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer haklı olsaydı inanın bunu söylerdi. Benimle saatlerce kavga etmezdi. İnkar için kırk takla atmazdı.
KESİN ÇOK BÜYÜK haltlar işliyor arkadaşım mesajlarına bir baksan heleki watsapına eminim ağızın açık kalaçak
00 Yorumla
+1 yılMerhaba canım ya ikinci telefonu var ya da dediğin gibi evde mutlaka başka birileri vardı haklısın yani
00 Yorumla
+1 yılÇevresine sormayı deneyebilirsin, iş telefonu olabilir ama öyle olsa sana söyler mantıken. Aldatıyorsa boşa kendini yakarsın.
00 YorumlaSadece farkettirmeden peşine düş telefonun şüphe kurt gibidir çünkü içini yer bitirir.
10 Yorumla
+1 yılsen evlen ama aldatıldığına dair deliller topla herifi sömür sonra çekişmeli boşan parasını ye
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılo seni aldatıyorsa bundan senin değil onun utanması gerekli.
yanlış yapan o.00 Yorumla
+1 yılBaşkalarını düşünme. Baskası mı yasayacak senim hayatını
00 Yorumla
+1 yılÖmür boyu şüpheyle yaşamak var? Evlenince boşanmak var?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphen varsa şimdi dön o yoldan sonrası pişman olursun
00 Yorumla Hayırlı uğurlu olsun ortakların var Annene müjdeyi ver
00 YorumlaYanlış anlama ama yazdıklarına göre konuşuyorum nişanlın Tüm aldatma belirtilerini göstermiş
00 Yorumla
+1 yılEvlenecek insanların birbirinden gizli saklısının olmaması lazım. Bu konuyu iyice netleştir bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Walla tehlikeli durum ama çaktırmadan fıyasını çıkarablrsn ditek söylersen inkar eder
00 YorumlaNe desen ne etsen haklısın
Hiç olmadı eski çıkma telefonum diyeymiş onuda panikten diyememiş00 Yorumla
+1 yılBen de karımda yakaladım ikinci simkart takmış. Verdim coşkuyu sevgilisini de onu da domaltıp züktüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphelendiysen sorun her şey çok iyi karar vermelisiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeldi iki gözümün çiçeği.
Markası ne iphone ise gecmis olsun aldatıliyosun01 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce bence iyi düşün sonradan pişman olmamak için
00 Yorumla
+1 yılNişanı atmak en mantıklı karar okur böyle bir insan ile bir yaşam geçmez
00 Yorumla
+1 yılBir insan neden yalan söyler? Sakladığı bir şey olduğu için.
00 YorumlaOnu ıyıce araştır innşallah düşündüğün gibi değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe reklamı be, evlenince ayrılmayacak mısın? Saf.
12 Yorumla
Soran+1 yılEskiden böyle sızlananlara ne kadar gurursuz derdim.. yaşayınca anladım. Aileler işin içine girince, çevredekilerin dedikodusunu düşününce bunlar bitirir beni. yoksa yemin ederim anında bırakmıştım.
- +1 yıl
Ben de sana diyorum ki bu adamın muhtemelen 2. telefonu var, evde birisi olmuş olsa herhalde seni görüntülü aramazdı o an, daha şimdiden çapkınlıkta master yapmış, çapkınlık hattı var yani adamın, şimdiden aldatıyor seni. Evlenince durulacak mı sanıyorsun? Veya hiç boşanmayacağını mı zannediyorsun? Çevrende kısa sürede boşanmış, aldatılmış, ayrılmış, evliliği yürütememiş olman daha büyük rezillik olur. Şimdi en azından anlaşamadık ayrıldık dersin, kafanı kullan, bu işin sonu yok. En azından evlenmeyi ertele ayrılmak istemiyorsan ama olan olmuş biten bitmiş haberin olsun, bunun artık farkına var.
- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem