Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne Merhaba ben 27 yqsimdayim esim 38. Bir bucuk senedir evliyiz. Ilk baslarda benim yeni ortama alisma sürem 5-6 ayimi aldi ve güzel gecmedi. Sonra cevreye alistim moralim düzeldi kocamla geceleri sabahlara kadar vakit geciriyorduk.. bazen romantik bazen eglenceli. Simdilerde yeni bi ise basladi 2-3 ay oldu. Gümrük isi gibi bisey diyebilirim. Ögleden sonra basliyo, bu saatlerde geri geliyo. (Emin misin falan diye sormayin, eminim)
Onunla yine vakit gecirmek istiyorum sabaha kadar... sürprizler falan da hazirliyorum ama cok yorgun oluyo öpüyo yarin konusalim uyucam diyo... uyuyo.
Onunla yine vakit gecirmek istiyorum sabaha kadar... sürprizler falan da hazirliyorum ama cok yorgun oluyo öpüyo yarin konusalim uyucam diyo... uyuyo.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Esin de sonucta seni seviyor gibi karsina alip konusmayi dene ama kırmadan konus cunku cok yoruluyordur seni ozledim de eger hamile kalirsin die ileri gitmiyosa kadin doumcuya gidip ilac alabilcenizi falan sole adamda hakli sende haklisin sakince asla kirmadan hislerini soyle ozledini uzuldunu soyle belki ise yarar
Eğer evliliğin eski tempoda gitse heyecanı kalmaz. Bu tarz iniş çıkışlar olucak bunlar işin tadı tuzu
Üzgünüm ama bunun sonu aldatmaya gider, çok çalışıpta kazanılan ama yenemeyen paranın kime ne hayrı olacak ki
Işin zor senin ya sevgili bulacaksın ya ayrılacaksın
Gizlisin burada
Cok seviyorum... ama napim ben de uyuyorum
Açar mısın Anlatmak ister misin
Sence bunlari gece 4te yazınca kim sana sarkmayacak merak ediyorum hadi gel bakalım
Sevgili arıyorsan burada hayatının hatasını yapıyorsun
Valla o zaman tek care yeni is bulacak gibi duruyor ya da ne bilim artik ne zaman ne siklikta zamani bos vakti oluyorsa onunla idare edecen...
Hafta sonuna çalışırsınız artık
Konusamiyorum bile adamla dogru dürüst... geliyo karnini doyuruyorum az öp saril sonra lütfen daha ileri gitme sonrasina ve duşa ayiracak gücüm de gok zamanim da diyo
Evlenmeden önce düşünecektin
Ben ne bileyim böyle olacagini... isinin saatleri yerinde olanla mi evlenseydim
Napsin adam yorgun argın halaya mi kalksin
Azicik az uyuyuversin
Yoruluyorsa işte enerji lazim adama
Ekmek parası…
Evlilik böyle olur
:) gece kocan yatağında DEĞİL ise ne işe yarar :)
Su an yatakta...2 saat oldu uyuyali..2 de eve geldi yemek yedi su bu derken 3te yatti yarin 11 12 gibi kalkar
:) hımm cinsel hayatınız ne durumda son2-3 aydır
Acik söylim... toplam 3 sefer anca olmustur...
2-3 ay içerisinde mi
Evet
Cinsel hayatınız yok gibi eşin toparlamayı düşünmüyor mu bu durumu yani haftada 4 defa yapmak varken?
Ileri gitme diyo... e malum ekonomik sıkıntı artik bilinmedik bisey degil... senin calismana gerek yok dedi... onun kazanci neyse artik ona göre yasiykruz... buda zor oluyi
Hımmm gerçekten zor oluyor kadın dediğin ilgi ister zekks ister yani bi yandan onu da düşünmesi lazım belli bi süre evlisiniz bilmelisiniz ikinizin üçgenini ayakta tutacak şey cinsel ilişkidir 2 ayda 3 demen sizin ikinizin bitmesi demek bekar halimle 2 hafta da bir yapıyorum bazen haftada 2 ye yükseliyor
Benimle de vakit geçirebilirsiniz djdj
Benim kocam şu an uyuyor.
Benimki de
İşte değil mi
Geldi... ögleden sonra gidiyo bu saatkerde geri gelio
Ya üzüldüm. Benim eşimde bir ara gece çalışma işi başlatrı ama yüzüne bakmıyordum sonra bıraktı şu an akşam 6 gibi evde her şey yoluna girdü o ayladsa kadın olduğumu unutmuştum. Seni çok iyi anlıyorum
Ben onu cok seviyorum ama ona hic beni kaybetme korkusu vermedim
Aldat heycan olsun
Seviyorum onu
Sana bir fantezi söyleyimmi bu durumla ilgili ,?
Zor durum
Çok sıkılıyorsan neyse
Çözümü var
Ilgilenek jsjs