Bir yildir hayatimda olan. Sevgili arkadas küs barisik cirkefiklerin de girla oldugu bir sürecti. Sona geldigimizi hissediyor ve o nedenle düsünüyorum. Unutur mu? Cirkinliklerin yani sira her cirkinlige ragmen yine bi sekilde birlestik ama emin olmadigi icin sevgili olamadin ve benim cabamla görüsüyoruz. Ben bitirirsem o da unutup o eski muhafazakar hayatina döner mi? Benimle asla yapamayacagi ne varsa yapti. Ben de astim kendimi. Karakolluk da olduk, bir bankta sevistik de, beraber tatile de gittik. Evlense de bunlarin hicbirini o ilk heyecanla yapmaz. Daha önceki iliskimde ben de yasamadim bu kadarini. Sizce unutur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Dini nedenlerle sevgilisi olmamisi gectim bir kadinin elini bile tutmamis. 25 yasinda benimle tanisti. Eklemeden gecmiyim de
Öyle bir acizlik ki. Tüm benligimle asik oldum ve yapmam dedigim ne varsa yaptim ne yazik ki. Mantikli düsündügüm zamanlarda kesinlikle katiliyorum. Ama bir insanin bir insanin zaafi olabilecegini yasayana kadar bilmiyordum
Benim ilk deneyimim de 23 yasimdaykendi. Acikcasi istegim disinda oldugu icin unuttum. Ama bu 25 yasindaydi ve bu yasa kadar dogru insani beklemis. Sence fark etmez mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Unutuluyor. Zaman geçtikçe, silinip gidiyor her şey.
Hayır unutmam zaten o kadar kötüydü ki unutmanın imkanı yok
İlkler unutulmaz ve son da.
keşke yazdıklarını okuyup yorum atsaydım
Saçma sapan şeyler yapmışsınız bunu eklemek istiyorum.
Ask en büyük acizlik diyip gecelim ki bence de sacma. Yine de ben unutamayacagimi da biliyorum
Aşk acizlik falan değil sorun onu yanlış yaşayanlar.
Öyle bir acizlik ki. Tüm benligimle asik oldum ve yapmam dedigim ne varsa yaptim ne yazik ki. Mantikli düsündügüm zamanlarda kesinlikle katiliyorum. Ama bir insanin bir insanin zaafi olabilecegini yasayana kadar bilmiyordum
Aşk acizlik değildir.
Âciz olan duygular değil onu yaşayamayan insanların attığı suç.
Her şeyi hisse yükleme aklın da var.
Bende hiç yapmadım umarım ki bu hataya düşmem evlenirim
Hemde nasıl unutur var ya
Ben adını bile unuttum açıkçası
Peki ilk deneyimin kac yasindaydi?
20 yaş. Üniversite yılları
Benim ilk deneyimim de 23 yasimdaykendi. Acikcasi istegim disinda oldugu icin unuttum. Ama bu 25 yasindaydi ve bu yasa kadar dogru insani beklemis. Sence fark etmez mi?
İnanmam ben pek doğru insan edebiyatına.
Unutmasada hatıralarda kalır onemsizlesir