Arkadaşlar kendime bile açıkayamadığım garip bi durumdayım. Kendi duygularımı anlayamıyorum. Beni hiç tanımayan biri var. Beni tanımamamasına rağmen benden nefret eden benle uğraşan çıkışa çağırıp tehdit eden ve ona gram yakın değilken ondan uzak durmamı isteyen birisi. Ona karşı sempati dolu hiçbir davranısım olmamasına rağmen Ondan hoşlandığımı düşünen kendi kendine sallayan birisi. Tartışmalarımızdan dolayı disipline gittik sürekli. Hep inkar edip yalan söyledi. En son büyük tartısıp yine disipline gittik. Uzak durcaz diyip kapattık konuyu. Çocuğun beni tanımamsına rağmen neden nefret ettigini düşünürken birkaç kişi hoşlanıor olabilcegini söyledi. Bende öyle bi sy olsa anlarım bununki saf nefret dedim. Ki öyle. Ama bu konuşmadan sonra 2 kez rüyamda gördüm 1. sinde yine benden nefret ederken hayatımı kurtardı ve beni öptü. Bu rüyadan iğrendim. 2. Rüyamı dün gece gördüm. Bana bir kağıt verip oku diyordu. Bende tamam ama bi şey demem gerek diye eğiliyordum kulağına doğru. O da belimden tutup söyle dedi. Bende benimle konuşmayı dene dedim. Sonra gittim kağıdı okudm kağıtta arkadaşlarıyla benim hakkımdaki konuşmaları vardı. Ben kıza 3 kere baktım başını çevirip bakmadı bana yazıyordu ve adım geçen bir şiir vardı. Yani kağtla aşk itirafı yaptı. Rüyam burada bitti ama rüyada olsa kulağına eğildiğimde belimden tuttugu an, o yakınlık, o elektirik... İlk defa bi rüyamdan çok etkilendim. Hala aklımda çıkaramıyorum... sabah aklımda bu rüya varken okula gittim vr okul kapısında sadece o vardı. Bu kadar tesadüf mü olr diye söve söve gittim. Aşık oluyor olamam demi? Hemde yıllardır benden nefrt eden birine... bu rüya peki?
Lütfen yardım edin kafam cok karısık...
Lütfen yardım edin kafam cok karısık...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar