Merhaba ben evlilik yolundayım erkek arkadaşımla fakat ayrı düştüğümüz ve bir türlü orta yolu bulamadığımız yer mevsuzu var o körfez de yaşıyor ben İstanbul da. işi orada ama hakkını alamiyo ben iş bul İstanbul'dan burada beraber çalışıp oturalım diyorum o da iş yok diyip bahane uyduruyor tabiki ailesi de orada biraz da ondan dolayı gelmediğini düşünüyorum bende İstanbul'dan kopamiyorum. iki arada sıkıştım kaldım adım atamıyoruz ya bitecek ya evlilik olacak çok kararsız kaldım ne yapmalıyım bilmiyorum?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Izmiten tutun
Ve bi isyerine alisinca baska iste calismak cok zordur
Ya haklısınız ama benim de ailem burada hani herkes şey diyo kız gider erkeğin olduğu yere bide şöyle bişey var ömür boyu mu orada olucaz diyorum ben onun sözünü nasıl vereyim sana diyo hani hiç açık kapı da birakmiyo yani
Ya zaten cokta uzak deyiki ve
Sehirden sehirede giden var is icabi tsyinleri ciksn napacak
aslında mantıklı açıdan bakarsa İstanbul iş açısından daha avantajlı sanki ailesi doyuracak sizi
Oda sürekli iş yok diyo mesleği yok sevkiyat sorumlusu 11 yıldır çalışıyo hak ettiğini alamiyo ben onu da düşündüğüm için diyo ama yok kabul etmiyo hiçbir şekilde buraya gelmeyi
birinizin alttan alması lazım umarım halledersiniz
Açıkçası kız oalrak senin gitmen gerekir. Zaten İstanbul çok yakın özlersen günübirlik gidip gelirsin
Ben gitmeyi kabul ettim zaten ama karşımdaki insana diyorum ki yani ömür boyu mu orada olucaz bende öğretmenim İstanbul da iş imkanım daha fazla ben onun sözünü nasıl vereyim diyo bana yani kısacası açık kapı bırakmıyo İstanbul için
İstanbul' da da iş baksın tabii ama İstanbul'da geçim çok daha zor biliyorsun bunu.
Evet onu da düşünüyorum bir kira olmuş 4 bin 5 bin Kocaeli'nde de ordan kalır yanı yok Allah hepimizin yardımcısı olsun
burdan 2000 2500 e güzel ev bulursun. 1500 e de temiz evler var burada. ve kocaelide ulaşım çok kolay. trafik sorunu İstanbul gibi değil. orada 4000 5000 liraya kötü evlerde oturuyorsun :D
Siz orada mi oturuyosunuz biz körfez de oturucaz ya da yarımca işte evlenirsek nasıl acaba oraları?
evet ben izmitte yaşıyorum ama körfezde de bulundum çok. yarımca güzel yer. esentepe, tütünçiftlik falan kötü körfezin semtleri için konuşursak.
körfezin en iyi yeri yarımcadır
Bizde oralardan tutucaz hem İstanbul'a da daha yakın derince varmış birde galiba izmit merkez daha gelişmiştir değil mi ama daha uzak İstanbul'a
derince izmit körfez zaten iç içe hepsi birbirine yakın :D
Hmm teşekkür ederim bilgilendirme için :) son bı soru körfezkent var bide orada Türköz evleri aslında orada oturucaktik ama malum kira fiyatlarından sonra sanırım artık hayal oldu:)
semt olarak iydir ama kiralar pahalı biraz.
ordaki sitelerde aidat sıkıntı bide :D
Siz izmit merkez demi oturuyosunuz
evet izmit merkezdeyim ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşın gebze tarafında çalışıyodu ya da körfezde tüpraş ya da ordaki fabrikalarda çalışıyo. izmitte oturmanız gereksiz olur o yüzden işi körfez ya da gebze tarafındaysa
Evet o da ayrı sorun çok pahalımış biz hiç site işine girmeyelim bence
öyle büyük sitelerde bakmayın normal apartman dairesi içi temiz düzgün bulursunuz
Yılport ta calisiyo 11 senedir 6 bin lira maaş aliyo sevkiyat sorumlusu. bende kızıyorum başka iş yok mu orada gerçi tanıdık olmadan zor ama
daha iyisini bulursa çıkar ama başka iş bulmadan çıksa daha kötü
Yılportta çalışıyo 11 yıldır 6 bin lira maaş aliyo bende kızıyorum haklı olarak orada iş imkanı nasil bilmiyorum ama tanıdık olmazsa zor iş
yeni iş bulursa çıkabilir doğru 11 yıldır çalışana 6bin az geldi bana da ekstra ikramiye vs yok mu?
Yan hakları yok yılportun o da diyo ki şimdi çıksam başka yere girsem asgari ücretten başlatıcaklar bizde şaşırdık kaldık ne yapıcaz. Tüpras en iyisi para olarak ama oraya da almiyolar. Siz nerde çalışıyosunuz
fabrikada çalışmıyorumm mesleğim başka
Hmm anladım. öyle işte iş bulmak da zor başka işe girmekte zor
evet hakkınızda hayırlısı :)
İst de olmasın orasıda bence nerde iş oraya gidin
İşi orada olacak işte eşimin ama ben buralı olduğum için istemiyorum açıkçası Kocaeli'ne gitmeyi
O zaman ayrıl çünkü istanbuldan orayı kimse istemez sudan çıkmış balık gibi olursun
Siz biliyor musunuz oraları
Hayır ama ist yani
Şehir önemli bence