Wp denEngelleyip kaldıran erkek sonra neden tekrar engeller ne yapmaya çalışıyor?

Olayları detaylı bilmediğiniz için lütfen ön yargılı yaklaşmayın ( aman boş ver bırak gitsin vb.) tarzı şeyler yazacaklar lütfen yorum yapmasın

erkek arkadaşımla çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ortada hiçbir şey yoktu söz yapmayı düşünüyorduk sonra bunun bazı ağır sebepleri çıktı psikolojisi bozuldu sağlıklı düşünmüyor dengesizce hareket ediyor annesine de öyle davranıyor annesini de beni de yanında istemiyor zor zamanlarında istemiyor ama bu süreci atlattıktan sonra seninle olurum evlenmek istediğim insan sensin dedi bi ara çok üstüne gittim baskı yaptım benden uzaklaştı o anki sinirle birbirimize kırıcı konuştuk bu sefer üstüne gidince wpden engelledi 20 gün sonra kaldırdı ama numaram kayıtlı değildi profilini herkese açık yapmıştı hakkımda kısmını da gizlemişti kaldırdığını ordan anladım 2 haftaya yakın engellemedi ve hiçbir şekilde yazmadı bende yazmadım ama bugün beni tekrardan engellemiş profili herkese açıktı gözükmüyor bende ve ne yapmaya çalıştığını anlayamadım acaba benden bi adım bekliyordu ya da beni mi yokladı 🤔
Wp denEngelleyip kaldıran erkek sonra neden tekrar engeller ne yapmaya çalışıyor?