Olayları detaylı bilmediğiniz için lütfen ön yargılı yaklaşmayın ( aman boş ver bırak gitsin vb.) tarzı şeyler yazacaklar lütfen yorum yapmasın
erkek arkadaşımla çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ortada hiçbir şey yoktu söz yapmayı düşünüyorduk sonra bunun bazı ağır sebepleri çıktı psikolojisi bozuldu sağlıklı düşünmüyor dengesizce hareket ediyor annesine de öyle davranıyor annesini de beni de yanında istemiyor zor zamanlarında istemiyor ama bu süreci atlattıktan sonra seninle olurum evlenmek istediğim insan sensin dedi bi ara çok üstüne gittim baskı yaptım benden uzaklaştı o anki sinirle birbirimize kırıcı konuştuk bu sefer üstüne gidince wpden engelledi 20 gün sonra kaldırdı ama numaram kayıtlı değildi profilini herkese açık yapmıştı hakkımda kısmını da gizlemişti kaldırdığını ordan anladım 2 haftaya yakın engellemedi ve hiçbir şekilde yazmadı bende yazmadım ama bugün beni tekrardan engellemiş profili herkese açıktı gözükmüyor bende ve ne yapmaya çalıştığını anlayamadım acaba benden bi adım bekliyordu ya da beni mi yokladı 🤔
erkek arkadaşımla çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ortada hiçbir şey yoktu söz yapmayı düşünüyorduk sonra bunun bazı ağır sebepleri çıktı psikolojisi bozuldu sağlıklı düşünmüyor dengesizce hareket ediyor annesine de öyle davranıyor annesini de beni de yanında istemiyor zor zamanlarında istemiyor ama bu süreci atlattıktan sonra seninle olurum evlenmek istediğim insan sensin dedi bi ara çok üstüne gittim baskı yaptım benden uzaklaştı o anki sinirle birbirimize kırıcı konuştuk bu sefer üstüne gidince wpden engelledi 20 gün sonra kaldırdı ama numaram kayıtlı değildi profilini herkese açık yapmıştı hakkımda kısmını da gizlemişti kaldırdığını ordan anladım 2 haftaya yakın engellemedi ve hiçbir şekilde yazmadı bende yazmadım ama bugün beni tekrardan engellemiş profili herkese açıktı gözükmüyor bende ve ne yapmaya çalıştığını anlayamadım acaba benden bi adım bekliyordu ya da beni mi yokladı 🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senden bir adım beklemiş olabilir
Psikolojisi de iyi değil diyorsunBiraz bekle sen bir şekilde yaz
Hayır ben hiçbir şekilde daha fazla adım atmıcam çok şey yaptım bundan sonra ona kalmış benim engelimi kaldırmıştı ama dün geri engelledi numaram kayırlı değil onun hakkında bilgisi gözükmüyor ama profilini değiştirmiş profili gözüküyor ama profiline basınca fotoğraf kayboluyor şu an engelledi mi amlayamadım da
Çok fazla naz aşık usandirir
Boş ver neden bu kadar uğraşıyorsun
Tek erkek o mu
Böyle yazan olacaksa yoeum yapmasın demiştim olayları bilmeden ön yargıda bulunuyorsunuz hemen bırak tek erkek o mu moduna geçiyorsunuz
Sen o adam istiyorsan interneti boş ver yanına direk git konus
Neler neler yaptım kimseyi istemiyor şu an hatta olayı buraya yazayım
erkek arkadaşımın psikolojisi çok bozuk sağlıklı düşünmüyor yaşadıkları çok ağır bir durum bana da gönül eğlendirme gözüyle bakmıyor annesine de bana da dengesizce davranıyor annesini de beni de yanında istemiyor uzak tutmak için elinden geleni yapıyor bana sinir anıyla her şey bitti sevmiyorum istemiyorum seni dedi annesinden hiçbir şeyini saklamaz o konuştuğu kızları annesine konuşmalık kafa dağıtmak için olduğunu söylemiş beni de gerçekten bitirseydi anne artık her şey bitti onu istemiyorum sende konuşma derdi ama demedi yaptığı şey çok yanlış ama her insan da sıkıntılı zamanında sevdiğini/ sevdiklerini istemiyor maalesef ki bana bu süreci atlattıktan sonra senle evlenmek yuva kurmak istiyorum zaten sen beni bekle ya da bekleme ilk yazacağım gönlünü alacağım kişi sen olacaksın aenin gibi birisini bulmuşum kaybetmek istemiyorum senin gibi birisini daha bulamam ama sana o gözle bakmıyorum seni üzmek kırmak istemiyorum o yüzden uzak tutuyorum ama o kişilerin hislerini önemsemiyorum gelip geçici demişti
onları sevmiyor ciddi düşünmüyor zaten istese de şu an yaşadıklarından dolayı ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil maddi manevi o yüzden zaten beni uzak tutuyor bir yandan onunda bir hayatı var diyor aynı zamanda psikiyatri uzmanına da danışmıştım oda psikolojisi bozuk sağlıklı düşünmeyen birinin neyi neden yaptığını fazla sorgulama dışarıdan iyiymiş gibi gözükür ama kafasında kurar dengesizce ediyor olabilir bunu o an elinde olmadan yapıyordur bu yaptıkları ona normal gibi gelse de bu süreci atlatıp sakin kafayla düşününce hatasını şu ankinden daha iyi anlar dedi Hata yaptığını içten içe biliyor sms düzeltmeye çalışmıyor çünkü senle olunca sen evlenmek istediği kişi olduğun için senleyken özgür olamayacak senleyken bir sorumluluğu olacak bunu biliyor çünkü ciddi bir ilişki istiyor senle illaki bir kısıtlamalar olacak ve yaşadıkları onu iyice boğuyor bu kısıtlama onu daha kötü yapabilir dedi
Psikoloji bozuksa. Sen doktor değilsin
Ömür boyu çekme terket yaaaaa
Tekrar söylüyorum bir kişiyi tanımadan etmeden ön yargıyla yaklaşıyorsunuz olayı anlattığım kadar bilebilirsin herkesin karakteri kişiliği bir değil terk et demek kolay bir insan ne kadar zor zamanında istemiyorum etmiyorum dese bile aslında içten içe istiyor ama üzmemek kırmamak için böyle yapıyor anlatmadığım çok şey var ayrıca psikiyatri uzmanıyla görüştüm yaşadığı şeylerden terk etmek ne kadar kötü o anki sinirle laflarda bitti ama içte bitmedi
Dikkat çekmeye çalışıyor.
Dimi bende öyle düşündüm peki madem engeli kaldırdı neden numaramı kaydedip durumlarıma bakmadı ya da yazmadı 🤔