Bağlandım ve kaçırdım beni sevmedi ve çok haklı ben olsam bende sevmem sürekli aradım sık boğaz ettim işi biraz değişik evet güzel bir işi yok ama beni ilgilendirmiyor bana açık açık kadın dediğin biraz ağır başlı gururlu olur dedi çok utandım haklı hiç bir Zaman olmadım gittim ilk buluşmada çok yakın oldum bugün de ben seni ariycam dedi ne için birlikte olmak için ama ben beni sevmesini çok istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onunla iletişimini kes. Her şeyi sil. Unutman lazım
İstemiyorum
O zaman seni kullanmasına ve daha çok acı çekmeye razı olmalısın
Yokluktan, c. . el açlıktan, evlensen belki bir günde bıkarsın ondan
Onunla evlenmek istiyorum.
O seni sevmiyor hala evlenmek istiyorum diyorsun, çocuksun daha, ileride evlenince bu söylediklerine güleceksin.
Başka birini bulalım sana, nerede yaşıyorsun, çalışıyor musun?
Seviştitiz mi onunla?
kolay girsin.. iyi uzulmeler
Hiç bir yolu yok mu
var..
Nedir peki
Damla kaç kere dedim bı özelden geldi diye gel bi
Sen onun gözünde artık sadece seks için varsın boşuna bekliyorsun sevmeyi bekleme
Olan olmuş değiştiremezsin hiçbir şeyi ondan ayrılmaktan Başka çaren yok bunu böyle bil
Ayrılmak istemiyorum.
Demek ki yapışkan birisin o da bunu gördü seni sadece kullanmak istiyor başka bir şey yok başka bir şey da olmaz zaten
Evet biraz ara vermeyi düşünüyorum o yüzden yapışkan olmadığımı görsün zaten 2 hafta mesaj atmayınca merak eder o arar..
Tabii ki Arar ihtiyacını giderecek seni belediye çöplüğü sanmış
Yok o zaman ben istemiycem Kusura bakma Tayfun ben bir gün gidecek birini istemiyorum yanlış yoldayım yol çok güzel ama ben bu güzel yoldan mahrum kalmak istiyorum kendine başkasını bul ben sana başından yanlış davrandım saçmaladım diyeceğim.
Hiçbir şey düzeltemezsin artık senn onun gözüde seks objesi olmaktan öte gidemezsin.. ancak ihtiyacını giderecek bedava birisinn...
Tamam ben yapmadıktn sonra zorla yapacak değil ya
Sen dayanamazsın Çünkü zaafındır bedava vermeye devam edeceksin kendini değiştiremezsin Sen de o irade yok
Ne kadar ucuz ve bedava basit birisin farkında mısın senin gibiler para ile yapıyor zaten senin farkın bedava olman
Ahlak polisliği yapacağına bedava verene söyle bedava peşkeş çekiyor kendini
Bari otobana çıkin... Sen de aynı kafa dansın... lafa gelince dürüstlükten bahsedersin namustan bahsedersin böyle uluorta dağıtırsıniz.
Sen otobanda çalışıyorsun galiba ağzın bayağı iyi bozulmuş tırcılara kamyonculara verdiğin çok belli ver yavrum bu milletin senin gibilere ihtiyacı var ağzın belediye tuvaletine dönmüş
Teşekkür ederim canım
Sen çok tatlı bir kızsın keşke dediğin gibi olsa
sadece kadınlığınla mı ilgileniyor
Bağlanma
Keske o adaam yerinde olsam 😭
Kimse olamaz
olur ama sen niye bu kadar baglandin