Biri bitince hemen birini bulmalıyım mı diyorsunuz, boş kalmaya dayanamıyor musunuz yoksa nasıl olsa ailem var ilişki olsada olur olmasada , kardeşlerim ailem bana yeter diye mi düşünürsünüz?
İlişki bazlı bir insan değilim. Uzun erimli ilişkiye önem veren bir kişiyim. Laf olsun diye ilişki yaşamayı sevmem. İlişkide derinlik , arzu , coşku, samimiyet , sevgi isterim. Sip sevdi hiç olmadım. İyi tanımaya çalışırım. Kendime göre kriterlerim olur. Yalan ve aldatma odaklı insanı hızlı yakalarım. Ben dürüst isem karsimdaki insaninda dürüst olmasını beklerim. Sadece cinsellik odaklı yaklaşım istemem. Her konuda arkamda olan bir sevgilim olmasini beklerim. Kültürel, sosyal , kişiye saygı referanslı olmalı. Beklenti odaklı olmadım beklentim yukarıda belirttiğim hususiar. Eglenceli , benimle her anda olabilecek bir insan. İlla biri olmalı diye ilişki yasanmamali. Boşlukta hisseder gibi olup biri ile tanışmak doğru olmaz. Aksi durum. gerginlik , üzüntü olur.
Kişinin ailesi olsun olmasın birey olabilmesi. Kendi ayaklarınin üzerinde dururken kararlarını verebilmesi. Biraz bu durum kısmet birazda hayatına girecek olan insanın seni iyi hissettirmesi. Aile her daim var ama insanın kendi hayatı olabilmeli. Eger bu kişi sana değer veriyor ise , seni mutlu kiliyorsa , kafaca emin , rahat isen ilişki yaşayabilir insan. Karşındaki kişi bu şansı hak ediyor mu? Bunu düşünerek karar vermeli insan.
öyle olduğumu düşünüyorum, hayatıma herkesi değil anlaşabileceğimi düşündüğüm duygularıma dokunabilen mantığıma uyan biri olsun isterim, olursa mutlu olurum olmazsa da sırf ilişkim olsun diye böyle karlar almam yalnız hayatımı sürdürürdüm
Hiç ilişki bazlı birisi olmadım boş kalmadım ama arayış içinde de olmadım. Çok şükür ailem de dostlarım da hep var oldu. Şimdi sakin kendi halinde eşi ve çocuklarıyla yaşayan biriyim.
Ben avratsız duramam 😄💃💃💃 Şaka tabi.. Ama her ne kadar bazen eleştirip, kızsam da kadınları, kadınlı hayatı seviyorum. Ama tabi bu konuda oldukça seçiciyim.