Erkek arkadaşımın çocukluğu çok zor sıkıntılı geçmiş ve düzgün bir çocukluk yaşayamamış o zorlukların etkisini hala görebiliyorum konu açılınca bile hissediyorum hemen anlaşılıyor ona küçükken çok sevdiği bazı oyuncakları alıp birlikte eğlenmek mesela oyuncak araba aldım hem süs olarak da kullanılabilir diye metal vosvos aldım iki tane en çok araba severmiş sonra misket severmiş ondan alıcam köpükten balon yapma şeyini aldım sürpriz kutular alcak toybox ve içinden oyuncak çıkan toplar gibi ben hala çok seviyorum bunları onun da seveceğini düşündüm bir kaç eski nostaljik oyuncak bulursam onu alcam sonra birlikte uçurtma yapar uçururuz su balonu su tabancası alırım onlarla oynarız evet çocukça ama öyle zorluk yaşayan insanlar mutlu olurlar diye düşünüyorum az bir şey bile iyi hissetmesi beni çok mutlu eder...
Bence güzel anlamlı fikir..
Hayır saçma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayrılsanız bile kötü anmaz o derece özel bir yeri olur bunun onda
Aman Allah korusun nişanlanıcaz bu yaz 😊🤗
Ömür boyu mutluluklar dilerim
Çok teşekkür ederim
Sizinle dertleşebilir miyimya müsait misiniz
Tabii ki
Mesela değer verdiğiniz biri size karşı saygısızlık yaptı bunu da farketmeden hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etti bu durumda siz sinirlenip tepki göstermeyi mi tercih edersiniz yoksa umursamayıp normal ama uzak olmayımı
Kişisine göre değişir tepkim. Vereceğim en büyük tepki yüzüne vurmak olur en hafifi ise hicivde bulunmak olurdu. Eskiden olsa ses etmezdim ama artık kesinlikle ses ederim.
Evet sizde haklısınız ama bazen öylr bir aşamaya getiriyorlarki artık boşveriyosun
Ben derdimi anlatmaya başladığm an bu bana yapılan saygısızlık konusunda hemen aldığım tepki dinlenmemek ya da bunu mu konuşcaz diye duymak oldu ne yapmalıyım bilmiyorum bunu bana birkaç aya nişanlanacağım adam yapıyo sonra hiçbişy olmamış gibi davranıyo ben ne kadar detayıyla düşünür takılırsam o da o kadsr umursamaz geöer gider ben en çok onun yaptıklarına üzülürüm onun dışında kimsenin yaptığına üzülmem o da tam tersi benim yaptığıma hiç üzülmez üzerinde durmaz geçer gider
Genel olarak erkekler (ben hariç) kaçar bu tür konuşmalardan
siz daha da üstelerseniz daha da ters teper
Az çnce yaşadım yine bunu ve biriyle konuşma ihtiyacı duydum tanımayan tarafsız birine size de teşekkür ederim baktinizi ayırıyorsunuz
Bugün psikologla görüştüm meğer ne çok derdim varmış biliyor musunuz daha 20yaşındayım ve kendimi yaşlanmış hissediyorum aile yaşam vs konusu dışında erkek srkadaşım da yoruyor beni ama birbirimzii çok seviyoruz çok şükür ama bazen anlamıyor ona karşı çok hassasım ve durdurmaıyorum kendimi
Hassasiyetinizin olması iyi ancak fazlası zarar verir size ilerde.
Mesela susmam biraz kaçmam gereken zamanda hani karşı tarafın dikkatini çekip yaptığını anlaması ve yapmaması için en önemli ve etkişi davranış biçimi bu oluyor ama uygulayamıyorum kendimi qsla durduramıyorum konuşuyorum deridm anlatmaya çalışıyroum susamıuorum ben konultukça kurılıyroum ama asla duramıyorum
Evet hep ters tepiyor bu onu bunaltıyo mesela şöyle anlatıyım size iş ona grlince hbir sorun yok aynı şeyi hatta daha azını bile ben yapınca çok sorun oluyor bunun önğne geçemiyorum
İnanın şimdiden o kadar çok zarar verdiki başka bir şey düşünemez yapamaz oldum sanki başka bir hayatım yokmuşcasına... birüsür psikoloji adına vidrolar tavsiyeler kitaplar... hepsini biliyorum ama hiçbirni devam ettiremiyorum örn az önceki xediğim gibi tutamıyorum kendimi duramıyorum gücüme giidyo
Bir yerden başlayıp ilk adımı atarsanız gerisi gelir
Sen ne güzel bi insansın yaa
Teşekkür ederim şu zor günlerimde böyle bir şey duymak çok iui geldi sağolun
Anlamlı