Aşk İlişkileri Kızlar, Kadınların çoğu fiziksel olarak hemcinslerine ilgi duyar mı? Ozgegeoe Takip Et Xper 2 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kadınların büyük bir kısmı sizce duygusal olarak olmasa da fiziksel olarak çekici bulur beğenir mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Guncellll Kızlar, Kadınların çoğu fiziksel olarak hemcinslerine ilgi duyar mı? Cevapla Kadın Soruları Fizik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mayysamira Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Ben hem cinslerimin fiziklwrine ozeniyorum cok guzel olanlar var tabii onlar azimli spor falan jshshdjd 1 8 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Peki çekici bulduğunuz oluyor mu :) Yorumla Ozgegeoe +1 yıl ? Yorumla Mayysamira +1 yıl Evet😉 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm peki mesela şık giyinilmiş bir ortamda kız kıza deneme imkanınız olsa dener misiniz :) Yorumla Mayysamira +1 yıl Yok be heteroyum Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm ama fiziksel olarak hoş buluyorsunuz yani Yorumla Mayysamira +1 yıl Aynen Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Genelde açık giyinmeyi sever misiniz Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şahsen ben cekici buluyorum beğeniyorum bazı kadınları ama dediğin gibi sadece fiziksel açıdan duygusallık yok. 1 4 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Evet zaten bundan bahsediyorum yani kadınların birbirine karşı daha samimi olması bu içgüdüsel durumdan dolayı mı sizce neden böyle Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Yaradılış gereği boyleyiz güzelliğe süse estetik bir görünüme ilgiliyiz. bu sorunla da erkek olduğunu belli ettin teşekürler jdjf Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Öyle bişi demedim :) peki siz mesela çok beğendiğiniz bir kadınla fiziksel yakınlık kurar mıydınız Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Burada mısınız Yorumla
tukenmisIiksendromu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% +1 yıl bazı kadınlar bana da çekici geliyor ama genel olarak öyle bir durumum yok dkspjdkd 1 4 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Bakın mesela sizde de var sizce neden kadınlarda bu durum var Yorumla tukenmisIiksendromu +1 yıl erkeklerde de vardır bence ama itiraf etmiyorlardır Yorumla Ozgegeoe +1 yıl İllaki ama kadınlardaki kadar fazla değil bu durum peki size kim çekici geliyor mesela :) Yorumla Ozgegeoe +1 yıl ? Yorumla
Sndddd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben beğenirim. Bazı kadınlar acayip güzel beden olarak 1 8 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Bu durum çoğu kadında neden böyle sizce Yorumla Sndddd +1 yıl Çünkü kadın bedeni başlı başına çok çekicidir Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Peki fiziksel yakınlaşma gibi bir fırsatınız olsa başka bir kadınla bunu yapar mıydınız Yorumla Sndddd +1 yıl Denerdim Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm kim olabilir mesela ünlü olarak gerçekten denerim dediğiniz Yorumla Sndddd +1 yıl Ünlü olarak mi sjsjsj. Düşünmedim bunu pek ama riri olabilir ajshsjs Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Peki daha önce ufak tefek kız kıza şeyler yaşadınız mı Yorumla Ozgegeoe +1 yıl ? Yorumla
leylahhdjjd Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bu normal bir şey bazı kadınların fiziği çok güzel oluyor bunu kadın erkek diye ayırmadan fiziği güzel insanmış olarak görmek gerek bence. 1 10 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Yani kadınlar birbirlerini daha çok çekici de buluyor ama erkeklerde bu pek öyle değil yani kadınlarda çok daha sık neden sizcs Yorumla leylahhdjjd +1 yıl Kadınlar daha bakımlı normal olarak göze güzel geliyor. Ay bugün çocuğun teki şort giymiş aslında yakışıklı çocuk ama kılları vardı iğrenç görünüyordu. Ama mesala bir kız şort giyince daha güzel duruyor Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm peki ciddi manada bir kadınla yakınlaşma imkanınız olsa denemek ister miydiniz Yorumla leylahhdjjd +1 yıl Hayır Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm anladım neden peki Yorumla leylahhdjjd +1 yıl Erkeklerden hoşlanıyorjm Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Yani duygusal olarak değil sadece fiziksel olarak mesela çok çekici bulduğunuz kadınlar oluyor mu Yorumla leylahhdjjd +1 yıl Tabiki oluyor ama duygusal bir şey hissetmiyorum Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Evet onu kast ediyorum yani sadece fiziksel bir çekimden dolayı en azından öpüşme dokunma vs gibisinden denemek istemez miydiniz Yorumla Ozgegeoe +1 yıl ? Yorumla
Marguerites Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yani ilgi duyarlar tabii ama bunun bir limiti vardır yani eğer bi değilse 1 10 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Ama fırsat olduğu zaman fiziksel yakınlık kuruyor çoğu kız denemek istiyor sizce her kızda biseksuellik var mıdır Yorumla Marguerites +1 yıl Sanmam bu yakınlık karşı cinsle olsa yine merak edip denemek ister kişi Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm peki sizde çok çekici bulduğunuz bir kadın olsa mesela fiziksel. olarak yakınlaşmak ister miydiniz Yorumla Marguerites +1 yıl Yok ama kıskanırdım ya da bende böyle olsam diye içimden geçirirdim elbet Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm bu kıskançlık biraz da şey mi herkes bakıyor bir tek ben baksam keşke gibisinden Yorumla Ozgegeoe +1 yıl ? Yorumla Marguerites +1 yıl Yok keşke bende de olsa gibisinden Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm peki ufak tefek kız kıza yakınlaşma yaşadınız mı ortamlarda Yorumla Marguerites +1 yıl Yok ne olsun sarılma falan oldu o da arkadaşça Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Peki açık giyinmeyi sever misiniz Yorumla
mucizevipemv Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Duyabilir 2 3 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Sizde de oluyor mu Yorumla mucizevipemv +1 yıl Yani görüp beğendiğim bir sürü kadın oluyor Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm fiziksel olarak yakınlaşmak istiyor musunuz peki Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben duymam şahsen 1 1 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Hmm peki açık giyinmeyi sever misiniz Yorumla
ekinekin Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. hayır duymazlar 1 2 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Sizde olmadı mı Yorumla ekinekin +1 yıl yok Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hayır duymam 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben hem cinslerimin fiziklwrine ozeniyorum cok guzel olanlar var tabii onlar azimli spor falan jshshdjd
Peki çekici bulduğunuz oluyor mu :)
?
Evet😉
Hmm peki mesela şık giyinilmiş bir ortamda kız kıza deneme imkanınız olsa dener misiniz :)
Yok be heteroyum
Hmm ama fiziksel olarak hoş buluyorsunuz yani
Aynen
Genelde açık giyinmeyi sever misiniz
Şahsen ben cekici buluyorum beğeniyorum bazı kadınları ama dediğin gibi sadece fiziksel açıdan duygusallık yok.
Evet zaten bundan bahsediyorum yani kadınların birbirine karşı daha samimi olması bu içgüdüsel durumdan dolayı mı sizce neden böyle
Yaradılış gereği boyleyiz güzelliğe süse estetik bir görünüme ilgiliyiz. bu sorunla da erkek olduğunu belli ettin teşekürler jdjf
Öyle bişi demedim :) peki siz mesela çok beğendiğiniz bir kadınla fiziksel yakınlık kurar mıydınız
Burada mısınız
bazı kadınlar bana da çekici geliyor ama genel olarak öyle bir durumum yok dkspjdkd
Bakın mesela sizde de var sizce neden kadınlarda bu durum var
erkeklerde de vardır bence ama itiraf etmiyorlardır
İllaki ama kadınlardaki kadar fazla değil bu durum peki size kim çekici geliyor mesela :)
?
Ben beğenirim. Bazı kadınlar acayip güzel beden olarak
Bu durum çoğu kadında neden böyle sizce
Çünkü kadın bedeni başlı başına çok çekicidir
Peki fiziksel yakınlaşma gibi bir fırsatınız olsa başka bir kadınla bunu yapar mıydınız
Denerdim
Hmm kim olabilir mesela ünlü olarak gerçekten denerim dediğiniz
Ünlü olarak mi sjsjsj. Düşünmedim bunu pek ama riri olabilir ajshsjs
Peki daha önce ufak tefek kız kıza şeyler yaşadınız mı
?
Bu normal bir şey bazı kadınların fiziği çok güzel oluyor bunu kadın erkek diye ayırmadan fiziği güzel insanmış olarak görmek gerek bence.
Yani kadınlar birbirlerini daha çok çekici de buluyor ama erkeklerde bu pek öyle değil yani kadınlarda çok daha sık neden sizcs
Kadınlar daha bakımlı normal olarak göze güzel geliyor. Ay bugün çocuğun teki şort giymiş aslında yakışıklı çocuk ama kılları vardı iğrenç görünüyordu. Ama mesala bir kız şort giyince daha güzel duruyor
Hmm peki ciddi manada bir kadınla yakınlaşma imkanınız olsa denemek ister miydiniz
Hayır
Hmm anladım neden peki
Erkeklerden hoşlanıyorjm
Yani duygusal olarak değil sadece fiziksel olarak mesela çok çekici bulduğunuz kadınlar oluyor mu
Tabiki oluyor ama duygusal bir şey hissetmiyorum
Evet onu kast ediyorum yani sadece fiziksel bir çekimden dolayı en azından öpüşme dokunma vs gibisinden denemek istemez miydiniz
?
Yani ilgi duyarlar tabii ama bunun bir limiti vardır yani eğer bi değilse
Ama fırsat olduğu zaman fiziksel yakınlık kuruyor çoğu kız denemek istiyor sizce her kızda biseksuellik var mıdır
Sanmam bu yakınlık karşı cinsle olsa yine merak edip denemek ister kişi
Hmm peki sizde çok çekici bulduğunuz bir kadın olsa mesela fiziksel. olarak yakınlaşmak ister miydiniz
Yok ama kıskanırdım ya da bende böyle olsam diye içimden geçirirdim elbet
Hmm bu kıskançlık biraz da şey mi herkes bakıyor bir tek ben baksam keşke gibisinden
?
Yok keşke bende de olsa gibisinden
Hmm peki ufak tefek kız kıza yakınlaşma yaşadınız mı ortamlarda
Yok ne olsun sarılma falan oldu o da arkadaşça
Peki açık giyinmeyi sever misiniz
Duyabilir
Sizde de oluyor mu
Yani görüp beğendiğim bir sürü kadın oluyor
Hmm fiziksel olarak yakınlaşmak istiyor musunuz peki
Ben duymam şahsen
Hmm peki açık giyinmeyi sever misiniz
hayır duymazlar