2 gün sonra başladıysa zaten önceden birini bulmuştur. Yani ilişkide iken...
2 gün demeyelim de 1-2 hafta sonra diyelim, bu bence normal. Peki nasıl normal? Bunda en önemli faktör ayrılık sebebidir. Eğer ilişkiden aldatıldığı için veya artık senden bir nedenden ötürü nefret ederek ayrılıp, kurtulmak istediyse başka birini bulması gayet normal. Bu ne boşluğu doldurmak için ne de sevmediği içindir. Suç tamamen karşısındaki kişinin onu aldatması veya onu kendinden nefret ettirecek kadar bunaltmasıdır.
Bu kişi pekala da birini bulabilir ve daha olgun, rahat ve sağlam bir ilişkiye başlamak isteyebilir.
Bunun dışındaki faktörler için bir şey diyemeyeceğim. O zaman dediğin gibi; ya sevmemiştir ya da boşluk doldurmaya çalışıyordur. Ha bir de; Kafasını bir yere vurup, bütün her şeyi unuttuysa bulabilir. :D
Nasıl ayrıldığına bağlı. Bazı ilişkiler bitmiştir ama devam eder. Bu ilişkide sevgi de kalmaz saygıda genelde haftanın 5 günü kavga ile geçer. Artık öyle bir toksik hale gelmiştir ki kişileri psikolojik olarak yormaya ve işkence haline gelmeye başlamıştır. Bu tür bir ilişkiden ayrılan birinin iki gün sonra biriyle olması gayet normaldir. Ayrıldıktan sonra ne kadar sürede bir başkasıyla çıktığının ne önemi var ki bir şeyler yolunda gitmemiş ki ilişki bitmiş. O saatten sonra sevip sevmediğinin bir önemi yok. Bazısı acısını yaşar ondan sonra biriyle birlikte olur. Kimisi 5 gün sonra biriyle birlikte olur. Sonuçta ilişki bitmiş bir ihanet yok bir bağlılık yok.
Benim gördüğüm genelde çok sorunlu ilişkisi olan insanlar bir süre ilişki düşünmez kız için de erkek için de gördüğüm bu kafamı dinleyim der. Ama sevgi bitmiş ve ayrılmışlarsa bu niye saygısızlık olsun. İlişki devam ederken başkası ile görüşse evet buna katılırım. Sevgi yoksa saygı vardır derim. Genelde kadınlar ayrıldıktan sonra bir yas matem dönemi görmek isterler. Bu ilişkinin karşı taraf için ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Ama ben buna katılmıyorum. İlişkide yaşananlar o kişinin sana hissettirdikleri kendinden verdiği ödünler aslında o kişinin o ilişkiye ve sana ne kadar önem ve değer verdiğini gösterir.
Bu kişi net benim. Duygusal açıdan kendimi çok hızlı sıfırlarım. En büyük motive kaynağımda; ‘sevseydi gitmezdi. Sevmemiş demek ki vakit kaybetmenin manası yok’
Çevremde bunu yapan çok kız unutmayı ilişkinin içindeyken yapıyorlar kafada bitince birini bulmaya çalışıyorlar bulunca da ayrılıyorlar buldukları da yedekde beklettikleri hepsini bir kaç ay boş durmamak için yapıyorlar