Karşındaki erkeğin seni NEDEN sevmediği ya da beğenmedi ÖNEMLİ.. >>> Sende neyi beğenmiyor? Kadınların yaptıkları genel ve BÜYÜK hatalar bellidir = karşısındaki erkeğe saygısızlık , soğuk yabani erkek düşmanı davranışlar , erkeği köpek olarak görüp ayağıma gelecek diye beklemek , şımarıklık , kendini prenses sanmak vs vs vs.. Sen istersen dünyanın EN GÜZEL kadını ol , eğer karşındaki erkeğe kendini sevdirecek beğendirecek bir yanın yoksa yabaniysen soğuksan ukala şımarık kibirli bir prenses kişiliğin varsa , O erkek seni değil başka belkide senden daha çirkin sayılabilecek ama o erkeğe saygılı sevgili ilgili davranan başkabir kadını seçebilir.. normalide budur. Daha ilişkinin başında karşısındaki erkeğe saygı duymayan kaprisli tripli arızalı ukala soğuk şımarık hareketler yapan bir kadın ilerdide çok dah abüyük sorunlar problemler arızalar çıkartır.. genelde bu böyle dir ve beyni olan "düzgün" erkekler bu tür ARIZALI insanlarla uğraşmak istemezler ! kim ister ki? hem erkek güldürecek , erkek gezdirecek , erkek parasını ödeyecek , erkek sevecek , erkek çabalayacak.. kadında yan gelip yatacak birde üzerine abuk sabuk hareketler yapıp erkeği köpek olarak görüp saygısızlıklar vs vs yapacak vaaaaaay be ne güzel dünya! EVET gerçeklere gelelim.. çoğunluk kadınların karşısındaki erkeğe verebileceği NEVAR? zeka mı? erkeğin ilgilendiği sevdiği bir konu mu? erkeğe kattığı bir ilim bilim mi? erkeğe sunduğu ne var ? 1 TEK ŞEY VAR.. İlk tanışma olarak mesela = yalan dolan uydurma senaryo Türk dizilerindeki gibi DEĞİL , NORMAL bir erkek seviyorsa hoşlanıyorsa önce uzaktan o kadına bakar. karşısındaki kadın ilgileniyor mu? ona ilgisi var mı? acaba o da hoşlanıyor mu? ama kadınların çoğu MALdır.. uzaktan bakan erkeğe küfrederler piisspisss hakaret eder gibi bakarlar ya da hiç bakmazlar "adam" yerine koymazlar ilgilenmez "erkekler köpektir nasılsa ayağımıza gelir" mantığında bir domuz pisslik olduğu için erkeğe aygısı olmadığı için kaybeder ve %95 erkekler ona gelmez.. kadın ilgilenmeden bakmadan hiçbir çaba göstermeden yüzzsüz itt gibi kimler gelir tanışır ? her kadını üzerine saldırann sapııklar , her kadını aldatann ittler.. bunlara "alfa" de deniliyor hayvanlarda sürü lideri demektir ama bizler insanız. Genelde bulaşıcı hastalık taşıyıcı tiple roluyorlar bunlar :-) bilmeyenler için hatırlatma. Normal bir erkek karşısındaki kadına bakar ondan karşılık bekler 1 yeşil ışık bekler ama kadınlar genelde soğuk ya da MAL oldukları için o "düzgün" erkeğe o ışığı hiçbir zaman yakmazlar ilgilenmezler bakmazlar , bazı beyyinsizler gözlük takıp geziyorlar kime baktıkları belli olmasın diye.. bu MAL'ların kimseyle tanışamamaları çok normal :-) öünkü MALlar ve iletişim kurmak nedir haberleri yok bu hayvanların, gözlük takıp gezince çok havalı olduklarını sanıyor bu ittler (kadın erkek farketmez) çok güneşli zamanlar hariç birisiyle tanışmak isteyen ve "insan" olanlar gözlüklerini çıkartmalılar. Birinden hoşnaıyorsan ona bakacaksın ! o da görecek.. karşılık verecek. iletişim budur ama tabiki etraf hayvanlarla dolu olduğu için iletişim beklemek zor? Karşısındaki kadından hoşlanan ve uzaktan bakan "NormaL+DÜZGÜN" 1 erkek neden bekler ve neden zorla gelip tanışmaz? cevabı kolay? Hoşlandığı kadın kim? bilmiyor belki EVLİ? belki SÖZLÜK? belki SEVGİLİSİ var? belkide o erkekten hiç hoşlanmadı.. buülkede erkeklere TVde sabahtan akşama kadar hakaretler ediyorlar sapıık tacizci kaatil diyorlar. böyle bir ortamda yalan dolan uydurma senaryo dizilerdeki yalan karakterler gibi bir erkek zorla gelip "seni çok seviyorum , senle tanışmak istyorum vs vs" falan filan demez bunlar BÜYÜK 1 YALAN ve gerçek hayatta olma şansı bu ülkede %1... benim hiçbir erkek arkadaşım zorla hiçbir kadına gitmemiştir şimdiye kadar.. doğada bile öyledir.. ne ekersen onu biçersin.. et ki tepki vardır. ama Türk kadınlarının çoğunluğu ekmeden biçmek istiyorlar ,, sürekli yazıyorum burada : aşk sevgi pizza DEĞİLDİR , pizzayı bile sen sipariş edersin ve öyle sana gelir.. ama Türk kadınları hiçbir adım atmadan sevmeden hiçbir çaba göstermeden aşk sevgi durup dururken ayaklarına gelecek sanıyorlar. KOMİK gerçekten ! o yüzden sürekli sapııklarla yalancılarla aldatanlarla tanışıyorlar :-) çünkü kendileri hazıra konmay aalışmışi çabaları YOK? kendi ZOR KADINI oynayıp , KOLAY ERKEKLERİ seçip seven insanlar başlarına gelen belayı hakediyorlar.. Özetle karşı cins sana neden pas vermiyor BU ÇOK ÖNEMLİ ! 1. adım *** Çok havalı , çok mükemmel OLMA! normal , erkekler artık havalı kadınları SEVMİYORLAR ! bu itici , neden mi? çünkü sen karşındaki erkeğe ben mükammallik seviyorum diyorsun hareketlerin ve tarzınla = PARA ! sana ZARAR bir kadınım diyorsun. Normal olan bir kadın ise 2. adımda ilgileniyorsa o erkeğe karşılık veriyor bakıyor (tabii gözlük takan ve kime baktığı belli olmasın isteyen MALlar hariç) ve kendine çekiyorsa ve o erkekte o kadına bir şekşilde gelir sohbet etmek tanışmak ister vs vs.. etki tepki.. ama çabası olmayan bir kadına bu zamanda SAPIKLAR=alfa denen yüzsüz her kadının üzerine sdaldıran yalancı itler gelir.. özet bu
İlkokulda bi kız vardı manyağın tekiydi. Benim sevgilimsin sen diyip beni sahiplerdi. Yanıma yaklaşan kızları döverdi. Bana bulaşan erkekleri bile döverdi. Zamanla ondan korkmaya başlamıştım😂
Tabi olmaz ama tuttuğunu koparanlar var tabiri caiz büyüyle entrika ile çevremde yapan gördüm ama bunlar geçicidir zorla olmaz siz sizi isteyenle olun 🥰