5 yaşından beri dişlerim yok (32 dişim de yok) ve şu an 23 yaşımdayım. Hayatım boyunca dişsizliğimden dolayı kızlar tarafından reddedildim. Sanalda kızlarla tanıştıgımda benden etkileniyorlar fakat buluştugumuzda dişsizliğimi gördükleri an benden kaçıyorlar (çirkin değilim). Siz dişsiz bir erkekle birlikte olur muydunuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En az yüzde 95'i olmaz
Dürüst bir cevap için teşekkür ederim. Geri kalan %5 ile de karşılaşma ihtimâlim istatiksel olarak mümkün gözükmüyor.
Nasıl yok yemek nasıl yiyosun
Ağzımdaki sıvıyla yumuşatarak tüketebiliyorum ama sert bir şey yiyemiyorum. Yiyebildiğim en sert şey dürüm döner.
Allah yardımcın olsun
Dişinle mi evleneceklermiş. Ne saçma iş kardeş
Sanırım herkes gözüne güzel gelen, sağlıklı ve övünebilecekleri bir eş arıyor. Dişsiz bir erkek arkadaş genç bir kızın utanabileceği bir şey olabilir. Kimseyi suçlamıyorum.
Nasil dissiz ya protezi var implanti var
Uzun zamandır dişsiz olduğum için çene kemiklerim ve kaslarım protezi taşıyamıyor. İmplant da maddi durumum dolayısıyla söz konusu değil. -ki karşılayabilsem bile tutmama ihtimâli çok yüksek.
Neden dişlerin yok. Geçmiş olsun.
protez kullanmayı düşündün mü peki hiç
Protez tutmuyor maalesef.
anladım. yalan söylemeye gerek yok. 2-0 geridesin bir kere. çoğu kadın da istemez. yani seni önce sevsem bi yola çıksak sonra başına bir şey gelse sorun olmaz ama başta pek de pozitif bir etki bırakmayabilirsin. umarım bir yolunu bulrusun ve mutlu bir ilşkin olur. ayıca şekilci olmayan çok insan da var unutma bjnu da
Yorumunuz için teşekkür ederim. Çoğu kadının istemeyeceğinin farkındayım.
Kaza geçirdim ve ameliyat olacağım diye yalan söylediğimde çok daha iyi tepkiler alıyorum ama,
beş yaşından beri dişsiz olduğumu öğrendiklerinde bunun psikolojik tesiri, sosyal dışlanma, istenmeme gibi faktörler dolayısıyla negatif tepkiler veriyorlar, hattâ küçümseme yukardan bakma dahi oluyor.
Şekilci olmayan insanlar da bana üzülüp, acıyor ve gene küçümsenin başka bir formu olan sempatiyi kullanıyorlar.
Umarım materyalist olmayan bir insan denk gelir ve mutlu bir ilişkim olur.
Saygılarımla,
- Dişsiz
yaa kendine dişsiz deme bee. evet senin dediğin gibi insanlar çok fazla ama seni anlayıp sevecek insanlar da vardır eminim. Mesela haberlerde hep duyuyoruz işte cücelikten muzdarip iki insan buluşup evlneiyor ve mıtlu olyorlar. Senin için de biri vardır. umarım doğru şnsanı bulursun çok da üzme kendini.
Yaa ama dişsizim. :D
Empatiniz ve anlayışınız için size minnettarım. İyi bir insan olduğunuz aşikâr.
Beni anlayıp seven, benimseyen ve saygı duyan çok sayıda insan var.
Lakin bu insanlar beni "Beethoven'a benzetiyor" ve piyanist, besteci olduğum için saygı duyuyorlar.
Onlar için bir nevi bir figürüm, karakterim ve ilgi çekici geliyor sanırım.
Arkadaştan öte gitmiyor özetle.
Mantığınıza göre benim de dişsiz bir kız bulmam gerekiyor sanırım, haha. :D
Umarım, umut dolu sözleriniz için teşekkür ederim.
Pekâlâ söz, üzmem.
piyanist misin?
Evet, klasik müzik ile uğraşıyorum.
Resmî eğitim görmüş bir piyanist ve bestekârım.
Müziğim biraz depresif ve çektiğim acıları ifâde etmek yönünde.
Bu konuda ihtiyacı olan herkese yardımcı olabilirim.
İlginiz varsa çekinmeyin lütfen.
ülkenin ekonomik durumun farkındayım kimse doğru dürüst kazanmıyor evet ama piyanist ve bestekar olarak paranız implanta nasıl yetmiyor tam anlayamadım
Özellikle pandemi dolayısıyla sektör darbe aldı.
Zaten para kazananlar popüler işler yapıyor ve,
bu türde müzik sadece belli bir çevre içerisinde dönüp dolaşıyor.
Para kazansam, piyanomu satsam dahi 100 milyar etmiyor yani.
Piyanist olarak para kazanmanız için konser piyanisti seviyesine gelmeniz gerekiyor.
Besteci olarak da çok fazla network ve tanınmaya ihtiyacınız var.
Ben yalnızca bu cemiyette tanınıyorum ve akademide network'üm var.
Akademisyen olduktan sonra maddi durumum elbette iyileşecek.
Ama şu anlık pek mümkün değil.
umarım her şey gönlünüzce olur. isminizi sorsam kim olduğunuzu merak ettim cidden
"Gönenç"
Teşekkürler! Sizin de öyle olur umarım.
ig: qonence
iyi akşmlar dilerim..
İyi akşamlar!
Eğer onu seviyorsam olurdum
Size içimden inanmak gelmiyor maalesef. Geçmişimdeki birçok kız da kötü görünmemek için aynı şeyi söyledi ama bana acıdıkları için arkadaşlıktan öteye gitmedi ve zamanla var oluşum onlar için önemsiz oldu. Dişsizlik sosyal bir intihar sanki.
şu anda birlikte olduğum kişininde kendine göre bazı kusurları var fakat sevgi kusurları görmene engel oluyor. sana tavsiyem ilk önce kendini sev çünkü illaki seni seven biri çıkacak ve kusurlarını görmeyecek.
Kendimi sevmediğimi veya özgüvensiz olduğumu söylemedim.
Bilakis, kendini seven ve özgüvenli biriyim.
Sadece bu durumun sonuçlarını aktardım.
Umarım öyle, teşekkürler.
Impland yap