Yabancı biriyle görüşüyorum ilişkiyi ilerletmek istiyor fikir verin?

bi süredir yabancı uyruklu biriyle beraberim yani beraberim dediysem flört-birbirimizi tanıma evresindeyiz aramızdaki bağın yavaş ama sağlam adımlarla ilerlediğini görmek bir yandan bana güven verirken bir yandan da olabilirliği korkutuyor çünkü yabancı biriyle nasıl yaparım hem çevreden hem ev içinde ne gibi sorunlarla karşılaşırım hiç deneyimim yok. şu an Türkçesi çok iyi değil ama geliştirmeye çalışıyor daha çok İngilizce anlaşıyoruz. ben onun dilini ise hiç bilmiyorum öğrenmek için de pek bir nedenim yok açıkçası çünkü kendisi de savaş sonrası Rusya'ya dönmek istemiyor Türkiye'de kalabileceğini söylüyor ben zaten büyük şehirde doğup büyüdüm ve buradan ayrılmayı düşünmüyorum. o da şu an hali hazırda burada çalışıyor ve gelecek için benden bazı adımlar bekliyor anladığım kadarıyla aileme konuyu açmadım bilmiyorlar ailem açık görüşlü ama bu duruma ne derler kestiremiyorum sizce şimdiden ağızlarını arayıp ona göre mi ilerlesem yoksa biraz daha bekleyip ilişkimizden emin olduktan sonra karşılarına kararlı bir şekilde mi çıksam? hangisi durum daha olası?
Yabancı biriyle görüşüyorum ilişkiyi ilerletmek istiyor fikir verin?