4 aydir uzaktan yazisiyoruz. İlk basta bana 25 yasindayim demisti ben de 20 yasindayim derken 4 ayin sonunda ilk defa birbirimize fotograf attik ve aslinda yasi dogru degilmis.
Yazismaya devam etmeli miyim?
Yazismaya devam etmeli miyim?
Yalanın büyüğü, küçüğü olmaz. Sana karşı dürüst olması gerekirdi. Ayrıca kim bilir kendisi hakkında daha ne çok yalanlar söyledi. Bu saatten sonra ona artık güvenemezsin. Yalan söyleyerek ilişkiyi temelinden sarsmış oldu. Yerinde olsaydım gözünün yaşına bakmaz ayrılırdım. Ayrıca aradaki yaş farkı da çok fazla. Yaşına yakın biriyle ilişki kurman senin için daha doğru olacaktır.
bilmiyorum herkes kendi tercihinin sonucu yaşar şunu yap bunu yap diyemem ama ben böyle biriyle bitirmek isterdim. Çünkü beni kandırmak ve yalan söylemek suretiyle birde iş işten geçmesi (yani kendisine aşık olunca) yapıp beni elde etme amacı gütmüş derdim. kafası cinliğe şeytanlığa çalışıyor deyip soğurdum gözümden gönlümden düşerdi :) yaş olmuş 33 peh (halen doğru düzgün iyi şeyler yapabilen biri değil) bundan bi cacık olmaz derdim.
ayrıca yaşa gelince rakamsal oluşun bi anlamı yok 13 yaş çok değil gibi ama sen 20li o 30lu yaşlarda biri. 20liyken şahsen evlilik düşünmez çocuk düşünmez kariyer ve hayatın keyfini çıkardım flört mölrt sevgililer vs. hemen gidipte bi adama bağlanıpta evlilik sorumluluğu yükü istemezdim şahsen. 30lu yaşlarda ise evlilik çocuk vs. düşünebilirim. Benim gençliğimi kendi için kullanması o yaşlarda yaşayacaklarımı benden çalması haksızlık bana yapılan.
Ortada bir yalan var, söylediği her şey yalan olma potansiyeli taşıyor. Buna rağmen konuşup konuşmamak size kalmış bir durum ancak başka yalanları yakalayınca kızacağınız tek kişi kendiniz olmalısınız. Görüneni görmezden geldiğiniz için.
Merhaba, bence bu konuda yalan söyleyen bir insan size her konuda yalan söyleyebilir. Mesele yaşın kaç olduğu mesele değil yani yaş 20, 25 veya 33 meselesi değil. Ne olursa olsun dürüst olması gerekiyordu. Sonuçta bu adamın niyeti ciddiyse, eylemleri de ciddi olmalı. İlişkide yalana dair hiçbir şey olmamalı. O yüzden bence devam etmeyin yani yaş konusunu gizleyen bir insandan ben hayır beklemem şahsen. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
6Cevap
Tamam arada 15 yaş fark varmış çok değil bayadır konuşuyorsun demekki arada kafalar uyuşuyor yaşa bu kadar takılma bence
Merhaba..
Fotoğraf' dan mi anladın yaşını kendisi mi yazdı sen sormadan.
Aslında bağlanmadan aşk sevgi işleri olmadan konuşmayı kesmelisin.
Çok farklı biri çıkabilir seni üzer
delirdin mi sakın etme koşarak uzaklaş uç hatta bırak dolandırıcı adamları dertleri ego tatmini evlidir de bu canım
Bende aynı durumu yaşadım. Bilemiyorum inan ne yapman gerektiğini sen bilirsin.
Bence devam etme sana yalan söylemiş arkası gelir yalanla başlayan hiç bir şeyden hayır gelmez
Bir kere baştan hata var
4 ay görüşmeden yazışmak da nedir
Hellöwww
Burası gerçek dünya
Seni kandırmaya çalıştı yaşınadn belli değil mi?
Bekarım da dedi mi?
yaşı hakkında yalan söylediyse başka neleri doğru söylemedi acaba bi düşün
ya yaş inan dert değil sevdinse
neticede aynı adam farklı olsa napacaktın
Yalan söyleyen insan dan hayır gelmez kimseye
İlk günden yalan söylediyse boş ver öyle insanı
yazışmaktan zarar gelmez evlide olabilir
Hayır etmemelisin.
Senin için yas sorun değilse konus
Yalanla başlamış. Yalanla gider
hayır tabii ki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?