Sevdiğin insana her zaman en güzel halini mi görmesini istersin?
Doğal ya da bakımsız halini görmesini ister misin?))
Doğal ya da bakımsız halini görmesini ister misin?))

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En güzel halimi gormesini isterim. mesela bı arkadaşım var beni hep evi tertemiz evliliği kusursuz, eşimi çok romantik , beni hep bakımlı ve güzel biri olarak biliyor. benim hayatımı anlattığım ve gördüğü kadar biliyor. insanlara zayıf yönlerimi göstermeyi sevmiyorum.
sevdiğim insan için değil kendime bakım yaparım ama benim her halimi görmesinde bir sorun yok sonuçta sevgi makyaja kıyafete olmamalı ha böyle dedik diye pislik pasak içinde gezmeyim yani
Biri beni severse ben onu daha çok severim. Yeter ki sevildiğimden emin olayım en güzel halimle karşılaşır. Hiç kimse karşılaşmadı şu ana kadar çok üzücü hahahhsıqeıjw
Cevap
17Cevap
Hiç bir halimi göstermeye şansım olmadı bıraktım ben de olsa da zaten her zaman en mükemmel halimi göremez çünkü ben de insanım ve hatasız kul olmaz
Sevdiğim her halimi görür ve görüyor.
Aşıksam fark etmez
Göstermeye çalıştım elbet Ama bu her zaman aynı şekilde olacak diye bir şey yok O anki Ruh halime göre değişebilir
İnsan tabiki en iyi halinde görünmek ister ama her istediğinde de görebilir problem olmaz. Görmek istediği an hayır demem.
bilakis mümkün mertebe kusurlarımızı bilsin bakımsızlık saygısızlık olur o başka şey ama bilsin ki biz de senin benim gibi normal bi insan evladıyız
Her halimi görmüştü. Uykudan yeni kalkmış, hasta, yorgun, uykusuz, bakımlı, süslü. Bence sevdiğin insan her halini görmeli.
Uykudan kalkmış halin en tatlısıdır kesin
sakalsız saçsız 3 numara halimi gösteririm bakalım ne diyecek
Her halimi gösteririm sonra bu sen değilsin ayağı yapmasın bana.
Sevgilime fotoğraf vs atarken hep en iyisini seçiyorum ev hali doğal hal vs gormesi bence daha sağlıklı ve doğal bir iliski.. ben henuz yapamadim shsjskskdj
Benim hangi halimi göreceğini kesinlikle ona kalmış bir durum, hangi halimi isterse o halimi görür.
hayır her halimi gösteririm hep dışardaki gibi görecek değil ki ciddi olmadığım ilişkiye girmem ben
o durum iyi olmuyo.. guzelkiklerini her insana yasatmicaksin ya
En güzel halimi görmesini sağlarım,çabalarım , ı kimse kimsenin ters tarafını gormek istemez elbette
Mesela yataktan Erkan Petekkaya gibi saçlarım fönlü uyanmıyorum
hayır hatta en, en olmasa da kötü hallerimi gösteririm ki beni gerçekten sevip sevmediğini anlayayım. Ya sevmiyorsa da sadece skiyorsa?
Hayır ya ben çoğu kişinin yapmadığı çok saçma hellerimide gösteriyorum kankalariniza attığınız kötü fotoğraflar gibileride atıyorum
Beni sevecekse her halimi sevmeli. Güzel anlarımı da, bakımsız anlarımı da.
Hayır hasta halimi de gördü paspal halimi de…kendimi saklamak saçma olur 🤣🤣
sevdigin insana her zaman oldugun gibi gozukmeye calisirsin. kaliba giriyorsan o sevgi degildir
Kötü halimi de görsün tabi ki yarın bir gün aynı evde şaşırıp kalmasın
Farketmez yani makyajsiz asla karşına çıkamam diyen biri degilm
Mecbur her halimi görecek. Başka çaresi yok 😄
En doğal halim
Değer verdiğimi gösteririm her zaman
Her halimi biliyor artık
Öyle yapmaya çalışırım
Neysem onu gösteririm. Taktik ya da rol yapmam
Evet hep en güzel hal derim
Her halimi görsün isterim, pasaklı bende güzeldir
Hayır en doğal halimide gördü.
hayır aksine doğal halini görmek isterim.
Her halimi görür görmeli
İkiside
Hayır
Hayır, anı yaşarım
Biraz evet. :)
En güzel
Doğal hal
Bilmem
evet
Doğal görmek isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?