Bir adım atayım derken, sizi boşluğa iti verir hayat. O boşluktan kim çıkabildi?

Hangi anlamda olduğu önemli benim için. Sevdiğim insanlar çevremde zaten ve yeteri kadar hayatım sosyal olduğu için doludur. Karşıt cins açısından ise kendim doldurmaya niyetim yok. 😃 En azından aldatılma riskim yok. Bu zamanda kime güveneceğiz bilemiyoruz.
İçimde şimdilik bir boşluk yok ama boşluk olsaydı da onu dolduracak biri var gibi, bakalım. 😅
VİSKi ve rakı var baskan
Afiyet olsun
Eyvallah 👍🍺
Baskan 👍
Eyvallah bizden baskan :D
Kendim eksikte olsa doldurmayı öğrendiğimden beri gelecek olan kişi ancak benim eksik yanlarımı tamamlayabilir. Zaten olay da budur; yarımdan bütün olabilmek.
Cevap
14Cevap
Maalesef yok
Hayır yokKızlar Bir Adım Öne
Maalesef yok. Bazı insanlar sadece üzmeyi biliyor. Ne yaşattığı umrunda değil önemli olan kendi huzuru, mutluluğu.
Vardı , önceden de olduğu gibi kendi ayaklarımın üzerindeyim tek başıma idare edebiliyorum , kendime yetiyorum...
Genelde tek başıma idare ediyorum ama bazen gözüm, gönlüm birilerini aramıyor değil...
İçimdeki boşluğu dolduracak kadar özel biri olur mu bilmiyorum
Olmasını isterdim ama tek taraflı istemekle olmuyor :)
Aşk bi tarattan istiyorum. Diğer yanım uzak dur diyor. :)
Çok şükür ailem, sevdiklerim var ama bir boşluk yeri var ve orayı dolduran kişi yok hayır...
İllaki vardır herkesin hayatında boşluğunu dolduran biri
Hayır, yok...
Daha Önce Çok Sevgilim Oldu Bunada Açılabilirim Ama Çok Sevdiğim İçin Kaybetmekten Korkuyorum...
Keşke olsa ya. KS da arıyorum artık da yok bulamadm :S
Evet var
Şarjör değişim kimse de benim mermim değil 😅
Kendim doldurmaya çalışıyorum.
Yok işte sorun orada :(
Hayır yok gerekte duymuyorum
Gülüşü kuzeye güneş, geceme ışık olan birisi var.
Yok, olacağını da sanmıyorumm ailem yeter bana:)
O boşluğu yıllardır kimse dolduramadı
İçim boşluk ama birinin dolduracağını sanmam
Henüz yok..
Var 💌
Hayır yok
kendim dolduruyorum
Kimse yok
Uzun zamandır yok
Hayır
Hayır yok
Yoktur
Olmaz mııı