?
Homoseksüel olmak istemiyorum Nasıl değiştirebilirim ?
?
seni anlıyorum ve inançlı olduğunda belli bu işleri senin için zor kılıyor ama mesele şu ki eşcinsellik bir seçim değildir yapabileceğinin en fazlası hayat boyu kimseyle birlikte olmadan her mastürbasyon yaptığında kız hayal etmek olur çünkü erkeklere ilgi duymadığın için bir erkekle birlikte olmak sana iyi gelmeyecek ve eşinle yapmak istemeyeceksin ama eşini reddetmende günah sayılacak, evet eşcinsellik günah böyle ilişkiler yaşaman ama Allahın rahmeti boldur sana yap demiyorum ama yarın öbür gün aşık olduğunu hissedersen de aşkın karşılıklıysa kaçma sadece en içten şekilde affedileceğini umut et ve hayatında başka günahlara yer verme tek günahın bu olsun ve bol bol da sevap işlemeye bak rabbimizin işine aklımız ermez sonuçta sen kalkıp grup yapmak istiyorum aldatıyorum çok eşliyim gibi şeyler söylemiyosun sadece his beslediğin cinsiyet farklı ama aşk aşktır cezası tabi ki var ama bakarsın düşündüğün şekilde bitmez sana Allahtan mutluluk ve rahmet dilerim.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
İnşAllah güzel gönlünüzk gibi bir yaşamınız olur 🥰
rica ederim aşka sevgiye (aile arkadaş sevgisi de olur illa aşk değil) herşeyden çok saygı duyarım o yüzden eğer ki aşk safsa kimle kim arasında olduğuna takmam umarım sende kendi mutluluğunu 2 tarafta da bulursun
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
6Cevap
Bende 24 yasindayim ve inancli ancak biseksuel olan bi insandim hemcinsimle iliski yasadim sahsen sonucunda ikimiz icinde cok travmatik bitti cunku hem kavgalarimiz coktu hemde psikolojik olarak çöküş yaşadık daha dogrusu o yasadi sonra benim üstüme atti inancli oldugum icin o gunahi işlemenin verdigi aci zaten beni yikti onu sadece inanclilar bilir bide ustune karsidaki kisi tarafindan agir bi baskiya maruz kaldim yani kısacası iğrençti Şu an o yönelimimdende o kisidende kurtuldum
Peki şimdi nasılsın Hala kadınlardan hoşlanıyor musun
Hoslanma yok artık o olaylardan sonra ama cinsel istegim fazlalastigi zamanlar bi kadinla sevistigimi hayal ediyorum bazen
Cevapladığın için teşekkür ederim
Ne fark eder neyi istiyorsan onu yap bunu sen istemediğin halde yapan kimse o düşünsün
Erkeksi özelliği fazla olan erkekleri takibe al. Hormonel bir bozukluk da varsa vitamin takviyesi yapabilirsin. İnançlıysan dua da edebilirsin
Homoseksüel olmak günah değil, homoseksüel ilişkiler yani sevgili olmak vs günah
Senin gibi biri var onla konuş ssna yardımcı olsun
Bu pek fazla elinde olabilecek bir şey değil.
Biseks ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?