Erkek arkadaşım narsist mi?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Benim 1 buçuk yıldır süren bir ilişkim var her şey ilk başlarda güzeldi fakat sevgilim benim inanamayacağınız kadar kısıtladı, inanamayacağınız kadar şeyler yatı. Ama sesimi çıkaramadım. Küçük örnekler vereyim sosyal medya hesaplarımı kapattı, arkadaşlarımla konuşurken wpde yakaladığında oooooo kimle konuşuyorsun damgası yiyordum ve makyajıma giyinişime kadar karışıyordu okula gitmeden önce yüz artı ne giydiğimin fotoğrafını çekip ona gönderip öyle okula gitmemi istiyordu, okulda arkadaşlarımla olduğumu görmesi için kızların fotoğrafını bile istiyordu ama artık canıma tak etti ve telefonda ona anlattım her şeyi. Ayrıldım ve şu an değişeceğini söyleyen upuzun mesaj atmış ama arkadaşlar gerçekten çok yoruldum vücudum bile dökülüyor iki aydır hastalıktan ölüyorum grip de değilim üstelik beni yiyip bitirdi. Hep katlandım ama artık yeter dedim, çevremdeki arkadaşlarım da bana dur artık yeter demeye başladılar demek ki problem o ve çevremdekiler bile farkediyorlar mutsuzluğumu, hemde onun böyle yaptıklarını. He bir de şunu ekliyim örnek olarak mesela eve geliyorum okuldan yemin et erkekler baktı mı büyük yemin et diye bana baskı yapıyordu hep hep hep... Ne yapmalıyım? Gerçekten iyi değilim. Şimdi böyle yazınca durumumun vahim olduğunu gördüm.
Erkek arkadaşım narsist mi?