Bazen sevdiklerimizle aramızda mesafeler olur. Kolay kolay kavuşamayız. Senin en son özlediği şey neydi ya da kimdi?Benim bir günlük kedim..
Benim en son hatta son zamanlarda özlediğim tek şey, kedim. İlk kez bir kediyi sevdim ve ona da kavuşamıyorum. Fotoğrafını koyardım ama nazar olmasını istemiyorum. O kadar tatlı ki her anı zihnimde halen. Üstünden ne kadar gün geçmiş olsa da.. Umarım bulabilirim onu, dua edin lütfen sizde. Aklımdan çıkmıyor çünkü ☾
Bugün bazı videolara denk geldim ve Atam'ı özlediğimi fark ettim.
Bazı kesimler onu hiçe sayıyor. Nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Bu ülkenin imamı ona kâfir diyor, bazı insanlar ayyaş diyor, bazıları küfür ediyor. Onun ülkeye katkılarını hiçe sayıp, ''Keşke Yunan kazansaydı'' diyorlar.
Onun sayesinde Türkiye Cumhuriyeti kuruldu, onun sayesinde ülkemiz var oldu. Ve onun sayesinde, o makamlarda oturuyorlar.
Bir insan minnettar olduğu Atasına bu sözleri nasıl dile getirebilir? Anlamıyorum. ✨
Birini özlememiz şart mı? Ben bir şeyi özlesem olmaz mı? ''Yağmur yağıyor sağanak, bugün okula gitme hadi.'' diyen annemin bana yaşattığı sevinci özledim. Karnı doyan kedinin bacağına dolanıp bana bahşettiği duyguyu özledim. İftardan sonra içtiğim çayın baş ağrımı geçirmesini özledim. Spor esnasına kaslarıma dolan kanı, yeni bir ayakkabıyla yapılan ilk yürüyüşü, yağmurlu havada gökyüzüne bakıp iç geçirmeyi özledim.
Bir şeyi de özleyebiliriz. Kim derken herhangi bir canlıyı da kattım aslında içine. En güzeli de onlarda saklı zaten. Bir yağmurun verdiği huzuru, kedinin yaydığı mutluluğu hangi insan verebilir?
Yaa kedi olayına çok üzüldüm 🥺, inşallah bulursunuz. Benim de sokakta benim kucağıma gelip oturan beni görünce yanıma geken bı sevdiğim kedicigim vardı. O da kayboldu umarım iyidir diyorum 😔. Soruya gelecek olursak, en sonnn bir arkadaşımı ve geçmişteki yaşadığım güzel zamanları özledim.
Peygamber efendimizi. Sahabeleri. Onlarin iman heyecanini. Şu an cok eksik hissediyorum kendimi. İman eksikliği hissediyorum. Bir cihad heyecanim vardi onu çok özledim. Haya edep iffet o duygularin sahibi olma heyecanı. Özledim çok özledim.
Kedileri sevmiyorum çunku kucukken vardi beni birakip karşıdaki apartmana yerlestiler ve eldivenle seviyorlardi orada vura vura yine bu yil bir suru kedim vardi bahcede hepsini beslerdim kaçtılar gittiler birini araba carpmis biri soguktan donmuş kayıptı baktım donmus yani yuvasi vardi girmemis oraya sevmiyorum ondan
evet birde lisedeyken ustume atlamisti bir kedi oyle bir havaya sıçradim ki refleks olarak herkes bakti ya baya sıcradim boyum kadar sıçradım nerdeyse birde bağırmısim
Aniden gelince korkmuşsundur normal olarak. İnsanları takma ya her şeye bakıp duruyorlar zaten. Bende önceden kedilerden pek hazzetmezdim. Ama yavru kediyle karşılaşınca sevmeden edemedim. Üstelik benim de kedi tüyüne alerjim var
Kız tee o zamanlardan kalma mı bu soru? 2 sene olmuş ve ben yine buradayım. Bitirebilir miyim, mezun olsam ne okurum, kim olurum bilmezken şimdi ne yaptığımı nereye gittiğimi biliyorum. Hatta gün sayıyorum nereden nereye..
En son kardeşimi özledim. Tam Şubat ayı (olur fa gelecekte yine gelip bakarsam hatırlarım inşallah
Bir çift soru bırakırdım ama saat gece 1'e 21 var (subliminal mesaj 21 yaş falan dhshhd)
Neyse artık random aynı mı ona bakarım bu arada özlediğim ilk ve en büyük şey, çocukluğum ya.
Ya şöyle ben yolun ortasında buldum alıp eve götürdüm, anne terk etti sanıp. Besledim, ısıttım falan sonra da ya annesi terk etmediyse dedim ve bulduğum yere bıraktım. Annesi de buldu ve götürdü sanırım. Şimdi de ne kadar arasam da bulamıyorum. Ama annesinin bırakmadığını bilmiyordum, aslında benim kedim değil yani sadece çok bağlandım o yüzden
Annesi almıştır onu. Kediler yavrularını taşır. Eğer geri götürmeseydin yavru senin elinde ölebilirdi. Çünkü kedi sütü içirmek ve idrar dışkısını yaptırmak çok zor. Annesi almıştır